A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

BONE Bike Power 6700 Blue

Termékkatalógus
BONE Bike Power 6700 Blue
3,3 3 értékelés
Telefontartó - kerékpárra, 4"-6"-es kijelzőjű mobiltelefonokhoz, 6700mAh-s powerbankkal együtt
Kód:  BON103c Termékszám:  PB16011-671XBK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BONE Bike Power 6700 Blue

Remekbeszabott design és kifinomult részletek - a BONE Bike Power 6700 Blue egy univerzális kerékpáros tartó, amely 6700 m AH-os kapacitású beépített power bankkal rendelkezik. 4" - 6"-es kijelzővel rendelkező telefonokhoz tervezték. A tartó hordozható akkumulátorként is funkcionál, amely gondoskodik okostelefonja vagy tabletje áramellátásról és kényelmes töltéséről. Mindemellett az eszköz nem csupán a kerékpár kormányán vagy bevásárlókocsin elhelyezve biztosítja telefonja megbízható és biztonságos rögzítését, hanem akár a babakocsin is. Egyszerűen csak rögzítse a telefont a navigációhoz, vagy a mozgalmas videófelvételek készítéséhez szükséges kényelmes pozícióba.  Rögzítése igazán gyerekjáték - csupán néhány másodpercet vesz igénybe. Puha, szerves szilikonból készült, így ellenáll a szennyeződéseknek, illetve könnyen tisztítható.

A BONE Bike Power 6700 Blue kerékpáros telefontartó fő sajátosságai

  • Univerzális telefontartó kerékpárokra, 4"-6 "-os kijelző mérettel
  • Tökéletesen illeszkedik a különböző méretű kerékpár kormányokra, illetve babakocsikra
  • Megbízhatóan rögzíti a telefont, könnyű fel- és leszerelés
  • Beépített power bank, 6700 mAh-s kapacitással
  • Anyaga rugalmas szerves szilikon
  • Rögzíthető a jármű kormányára vagy kormányszárra
  • Micro USB kábel a csomag tartozéka
  • Egyszerű karbantartás

A Bike Power 6700 Blue beépített powerbank-je

Az erőteljes 6700 mAh kapacitású power bank önálló áramforrásként használható minden típusú okostelefonhoz és tablethez, emellett a telefontartó részeként is használható. Hosszabb kerékpáros túrák során gondoskodik róla, hogy telefonja ne merüljön le a semmi közepén, s kapcsolata a külvilággal ne szűnjön meg. Az eszköz a legmagasabb minőségű Samsung lítium elemekkel működik, amelyek egyidejűleg támogatják a csatlakoztatott eszköz töltését illetve merítését. Készüléke biztonságáról a túltöltés-, lemerülés-, illetve az áramkör túlmelegedése elleni védelem gondoskodik. A power bank állapota egyetlen pillantással ellenőrizhető a 4 LED jelzőfénynek köszönhetően, amelyek jelzik a töltés aktuális állapotát, illetve a még rendelkezésre álló energiát.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BONE Bike Power 6700 Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BONE Bike Power 6700 Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BONE Bike Power 6700 Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BONE Bike Power 6700 Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BONE Bike Power 6700 Blue.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ