30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

BONE Bike Power Plus 5200 - fekete

Termékkatalógus
BONE Bike Power Plus 5200 - fekete
4,3 3 értékelés
Telefontartó - 4"-6" okostelefonokhoz, 5200mAh PowerBankkal
Kód:  BON103 Termékszám:  PB13011-522XBK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BONE Bike Power Plus 5200 - fekete

Remek dizájn és kifinomult részletek - univerzális tok beépített Bone PowerBank 5200 mAh és LED-világítás. Alkalmas a 4-6 "méretű telefonokhoz. A külső energiaforrásként való használhatóságán túlmenően okostelefonok vagy táblagépek számára, biztosítja a készülékek kényelmes és biztonságos rögzítését a kerékpár, a bevásárlókocsi vagy a babakocsi kormányán. hogy azt olyan helyzetbe állíthasd, amely lehetővé teszi a navigáció, a felvételkészítés vagy a videó lejátszás lehetőségét kormányzás közben. Továbbá tökéletes segítség lehet a nagy bevásárlóközpontokban, hogy a bevásárló listád mindig szem előtt legyen. Az összeszerelés nagyon egyszerű, csupán néhány másodpercet vesz igénybe és akár egy kisgyermek is képes kezelni. Puha, organikus szilikonból készült, így ellenáll a szennyeződésnek és könnyen mosható.

Még jobb a vártnál... 

  • Univerzális tok 4-6 "(10-15 cm) kijelzőjú készülékekhez
  • Beépített Bike Bone Power Plus 5200 PowerBank LED világítással
  • Micro USB kábel
  • Tökéletesen illeszkedik kerékpárok vagy különböző méretű babakocsik kormányához
  • Megbízhatóan tartja a telefonokat, könnyű fel- és leszerelést biztosít
  • Flexibilis, organikus szilikonból készült, amely több, mint 1500 használatot ígér
  • Egyszerű karbantartás

Beépített PowerBank Bike Bone Power Plus 5200 mAh

Nagyon jó minőségű és hatékony, 5200 mAh kapacitású PowerBank akár önálló energiaforrásként is használható az összes iOS vagy Android okostelefonhoz és táblagéphez, akár a készülék tokjában is. A hosszabb kerékpárutak során biztosít afelől, hogy a telefon a semmi közepén is fel legyen töltve és élvezhesd a külvilággal való kapcsolatot. A Samsung olyan kiváló minőségű lítium akkumulátorokat tartalmaz, amelyek támogatják a csatlakoztatott eszköz egyidejű töltését és kisütését. A készülék védelmet nyújt az áramkör túltöltése, kisütése és túlmelegedése ellen. A PowerBank állapotát áttekinthető módon lehet ellenőrizni, köszönhetően a 4 LED-es jelzőfénynek, amely megmutatja a fennmaradó egységeket- és a töltési állapotot. A maximális energiamegtakarítás érdekében a készülékbe az automatikus alvó üzemmód is be lett építve. Az integrált LED-es világítás tökéletesen alkalmas zseblámpaként vagy extra világításként a kerékpáron.

További információk

A tok méretei (cm):
160 × 120 × 65

Csatlakozó:
USB Micro-B USB Type A

Akkumulátor kapacitás (mAh):
5200

Bemeneti feszültség és áram:
DC 5V / 1A

Kimeneti feszültség és áram:
DC 5V / 1A

Töltési idő (óra):
4-5

Töltési ciklusok száma:
500 

Tanúsítvány:
BSMI, CE, FCC, RoHS

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BONE Bike Power Plus 5200 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BONE Bike Power Plus 5200 - Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BONE Bike Power Plus 5200 - Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BONE Bike Power Plus 5200 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BONE Bike Power Plus 5200 - Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ