Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Boneco P700

Termékkatalógus
Boneco P700
Légtisztító - 800 m3/óra légtisztító teljesítmény, 67 W fogyasztás, max. 200 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 66 dB(A) maximális zajszint, 37 dB(A) minimális zajszint, hepa szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, kijelző, automatikus üzemmód és gyermekzár
Kód:  BONCV700 Termékszám:  P700

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Boneco P700

Légtisztító Boneco P700 Képernyő

A neves BONECO healthy Air légtisztító üde levegőt nyújt főleg az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a nagyszerű, hordozható eszköz abszolút jól illik az akár 200 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A csodás hatékonyságáról és megbízhatóságáról a légtisztító teljesítmény árul el többet – ez a berendezés akár 800 m3/óra levegő tisztítására is képes. A neves BONECO healthy Air levegőtisztító legfontosabb eleme a HEPA filter, amely gyorsan eltávolítja a levegőből az allergének, baktériumok és porszemcsék majdnem 100%-át.

Boneco P700 levegő tisztító lényegesebb tulajdonságai

  • A megbízható BONECO healthy Air légtisztító 200 m2 nagyságú helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő felfogja a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • Maximális zajszint: 66 dB(A), min. zajszint: 37 dB(A)
  • A készülék teljesítménye 800 m3/óra
Légtisztító Boneco P700 Jellemzők/technológia
Légtisztító Boneco P700 Jellemzők/technológia

Boneco P700 levegő tisztító fontosabb funkciói

A kiváló BONECO healthy Air légtisztító folyamatosan teszteli a levegő aktuális állapotát és ennek megfelelően dönt arról, hogy szükség van-e a megszűrésére. Ez a csodás légtisztító időzítő funkcióval is bír, azaz saját igényeidnek megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt kényelmesen szabályozhatjuk, így nem csak az energiafogyasztást, hanem a zajterhelést is. Mindezen túl automata üzemmódra is képes, vagyis a berendezés a levegő összetételének kielemzése alapján választja ki a megfelelő teljesítményt. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, amely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést. Mindemellett, gyermekzárral is dicsekedhet, ami nagyon jól jön, ha gyermekeidben túl nagy a felfedezővágy.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
67 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
800 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
200 m2 Kész!
Maximális zajszint
66 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Boneco P700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boneco P700.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ