Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Boogie Board JOT 4,5" rózsaszín

Termékkatalógus
Boogie Board JOT 4,5" rózsaszín
5 2 értékelés
Digitális jegyzetfüzet - rajzhoz és íráshoz, fényvisszaverő LCD, ceruza, védőburkolat
Kód:  BB001j4 Termékszám:  BBJot4.5Pink
Boogie Board JOT 4,5" rózsaszín Megszűnt

Boogie Board JOT 4,5" rózsaszín

A Boogie Board JOT egy egyszerű rózsaszín digitális notebook, amely helyettesíti a jegyzettömböt a hűtőszekrényen, a monitorra ragasztott címkéket, stb. Ez egy ideális eszköz a jegyzetek, rajzok vagy vázlatok és levezetések készítéséhez. A 4,5"-os optimalizált verzió könnyen kézben tartható írásakor vagy rajzoláskor, továbbá rendkívül könnyen elfér egy zsebben vagy a táskában. Fekete-fehér kijelző tökéletesen olvasható még közvetlen napfényben is, és elegendő helyet kínál a fent említett tevékenységek folytatására is. Ez a nyomásra érzékeny készülék, változatosan vastag vonalakat hoz létre jegyzetelés közben. A kijelzőn a tollal (speciális tollal) vagy egyéb tárggyal is lehet írni, rajzolni, de nem érzékeny az emberi ujj, csukló érintésére, így rajzolás közben nyugodtan ráhelyezheted a kezed a készülékre, semmi sem fog történni. Stylus (ceruza) az előre elkészített furatba helyezhető, továbbá állványként is funkcionálhat.

A kijelző tartalmát könnyen letörölheted, csupán egy gomb megnyomásával az újraindul. A beépített akkumulátor biztosítja a készülék töltését, amely akár néhány évig is kitarthat, mert az egyetlen energiát igénylő folyamat a kijelző törlése. Ez tényleg egy sokoldalú és univerzális eszköz, amely minenki számára nagyszerű kiegészítő lehet. Különösen a modern technológiák és művészet iránt érdeklődők találhatják meg számításukat a készülék felhasználásával. A készülék viszont minden egyes felhasználó számára kiváló választás lehet, még azok számára is, akik egyátalán nem értenek a számítógépes felhasználáshoz, mivel felhasználása rendkívül egyszerű. Mindössze a kézi ceruzát szükséges felhasználni illetve a képernyő törlésére készített gombot. Négy színkombináció közül választhatsz.

Műszaki adatok:

Kijelző:
Fekete-fehér fényvisszaverő kijelző képátlója: 4,5"

Áramellátás:
Beépített akkumulátor: 3 V
Több éves élettartam

Méretek:
148 x 92 x 6 mm

Tömeg:
55 g

Mellékelt tartozékok:
Stylus (ceruza)
Védőburkolat (tok)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boogie Board JOT 4.5" růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Boogie Board JOT 4.5" ružový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Boogie Board JOT 4.5 „pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Boogie Board JOT 4.5 „pink.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ