Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Boogie Board Play n' Trace

Termékkatalógus
Boogie Board Play n' Trace
Digitális jegyzetfüzet - rajzoláshoz és íráshoz, fényvisszaverő LCD
Kód:  BB002d1 Termékszám:  PL0310001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Boogie Board Play n' Trace

Lepd meg gyermekedet olyan játékkal, amely fejleszti és új technikák elsajátítását teszi lehetővé.  Rajzolás, írás, másolás, minden gyermek könnyedén eljátszhat a Boogie Board Play n 'Trace digitális táblával. Segítségével a gyermek nem csak jól szórakozik, hanem fejleszti a motorikus készségeit és kézügyességét is. Továbbá, szélesre tárja a gyermekek fantáziájának ajtaját. Csak rajtuk múlik, milyen alkotás születik.  

Legfontosabb jellemzői

  • Rajz tablet a finom motoros készségek, kézügyesség, az értelem és a képzelet fejlesztéséhez
  • Alakját kifejezetten úgy tervezték, hogy a kisgyermekek   kényelmes tudják tartani, bármekkora is a kezük
  • eWriter technológia olyan érzést nyújt, mintha igazi papírra írnának vagy rajzolnának
  • Vékony, könnyű és tartós konstrukció, így mindig kéznél lesz egy rajztábla
  • Szakértőkkel együttműködve fejlesztett iPad alkalmazás hatékonyan fejleszti a gyermekek készségeit

Egy hely a gyermek fantáziavilágának

A tábla alakja festő palettát idéz, így valóban kényelmes fogást biztosít minden gyermek számára. Hogy még jobban emlékeztessen egy palettára, a Boogie Board Play n 'Trace egy nyílást is kapott, hogy kényelmes legyen tartani. A tábla eWriter technológiát használ, mely olyan érzést ad, mintha valódi ceruzával papírra rajzolnánk, vagy írnánk. Mesterműveiket a gyerekek egy áttetsző felületen, egy speciális tollal rögzíthetik, amelyet befejezést követően egyszerűen visszahelyezhetnek a tábla oldalára. Az átlátszó képernyő nyomásérzékeny, így a gyermek különböző vastagságú vonalakat tud húzni.

Bárhol, bármikor

Boogie Board Play n 'Trace könnyű, vékony, mégis strapabíró, így bárhová magunkkal vihetjük anélkül, hogy sérüléstől kellene tartanunk.  Áramellátását AAA elemek biztosítják, amelyeket csak akkor merít, ha a gyermek rajzol. Ha a gyermek kész a remekművel, és meg is mutatta szüleinek, egy  gomb megnyomásával egyszerűen  törölheti, és újat kezdhet, papír pazarlás nélkül.

Fejleszd gyermekedet az iPad alkalmazással

Az iPad alkalmazást gyermekpedagógiában jártas szakértőkkel együtt fejlesztették. Úgy tervezték, hogy 3 és 10 év közötti gyermekek képességeit hatékonyan fejlessze. Eredményül egy különleges tanterv született, három nehézségi fokozattal. Egyszerűen csak helyezd a tabletet a tábla átlátszó felülete alá, és már kezdheti is a munkát a gyerkőc! Olyan témakörök közül választhatunk, mint például: vonalvezetés, játék, számok, színek és formák, érzések, betűk, és így tovább. Emellett a Boogie Play & Trace 5 féle kiegészítőt is kapott, hogy még jobban fejlessze a gyermek kreativitását.


Paraméterek

Felszerelés
LCD kijelző Kész!

Tulajdonságok

Felszerelés
LCD kijelző Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Boogie Board Play n' Trace Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boogie Board Play n' Trace. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Boogie Board Play n’ Trace. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Boogie Board Spielen n 'Trace. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Boogie Board Spielen n 'Trace.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ