30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Bőrápoló eszközök és készülékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A bőrápolás nemcsak a nők, hanem a férfiak mindennapi életének is fontos része. A bőr tisztítása hatással van bőrünk minőségére és megjelenésére is. Az arcápoló készülékek olyan modern eszközök, amelyek segítségével alaposabban gondoskodhatsz bőrödről. Milyen arcápolási eszközök közül lehet választani?

Tovább

Az arctisztító szett kiváló segítség a napi rutinban

Az arctisztítás a mindennapos arcápolás részét képezi. A reggeli rutin részeként például a bőr zsírtalanítására és az ébredés utáni felfrissüléshez használatos. Este az arctisztító szett a sminkmaradványok és egyéb szennyeződések eltávolítására alkalmas. A kínálatban a különböző arctisztító kefe típusok mellett, amelyek arcmasszázst is biztosítanak, arcszaunák és ultrahangos vagy vákuumos arctisztító eszközök is találhatók.

Népszerű eszköz a vákuumos arctisztító, amely a vákuum erejével távolítja el az elhalt hámsejteket. A szívóerőt saját preferenciáid szerint állíthatod be.

Arcmasszírozó készülék - megfelelő bőrápolás és ránctalanítás

Az arcmasszírozó készülék az arcápolás alapvető eszköze. Nemcsak megmasszírozza a fáradt arcot, hanem eltávolítja az elhalt hámsejteket, védi a bőrt a pattanásoktól és javítja a vérkeringést, ezáltal ellazítja az izmokat és csökkenti a duzzanatot. Továbbá, a ránctalanítás eszközeként a finom szarkalábakat is halványítja.

Arcepilátor - nagyszerű eszköz nem csak szőrtelenítéshez

Az arcepilátor a finom arcszőrzet eltávolítására alkalmas. A legtöbb epilátor emellett tisztítja és tonizálja is a bőrt, de szérum vagy krém felvitelére is használható. Ezeket a szőrtelenítés után kell alkalmazni, hogy hűsítsék a bőrt és megelőzzék a bőrpírt.

A kozmetikai tükör az arcápolási eszközök nélkülözhetetlen darabja

A kozmetikai tükör fontos szerepet játszik a napi bőrápolási rutinban. A legtöbb tükör kétoldalas kivitelben készül - az egyik oldalon egy klasszikus tükör, a másik oldalon pedig egy nagyító tükör található, ami jól jön például szemöldökszedéskor. A LED világítással ellátott kozmetikai tükör sem számít ritkaságnak, amely a modern arcápoló eszközök hasznos tagja.

Kiegészítők az arcápoló készülékek sokoldalú használatához

Az arcápoló készülékek kiegészítői közé tartoznak például az arcpakolások, szérumok, tisztító krémek vagy a cserefejek az arcápoló eszközök higiénikus használatához. Ezeket egy bizonyos idő után ki kell cserélni, mivel a baktériumok felhalmozódhatnak bennük.

Az arcápoló termékek a napi arcápolás alapvető darabjai

Az arcápolási termékek között kozmetikumok széles választéka vár. Itt találhatod a nappali, éjszakai vagy szemránckrémeket, arctisztítókat, sminkeltávolítókat és még sok mást. Az alapvető arcápoláshoz ezek a kozmetikumok nélkülözhetetlenek. Mindig győződj meg róla, hogy megfelelően eltávolítottad-e a sminket az arcápoló termékek alkalmazása előtt.

i

Nem szabad alábecsülni a férfi arcápolás jelentőségét sem

A férfi arcápolás jelentősége gyakran háttérbe szorul, sok férfi nem tudja, hogyan ápolja a bőrét. Az arc tisztítása, akár kézzel, akár arcápolási eszközök segítségével, alapvető lépés. A megfelelő krémek kiválasztása is fontos, amelyek hidratálják a bőrt. Többet megtudhatsz a témában a férfi arcápoló termékek kínálatában.

Arctisztítás és általános arcápolás - lépésről lépésre

A megfelelő arctisztítás a napi rutin fontos része. Mik a megfelelő arcápolás lépései?

  • A smink eltávolítása sminklemosóval az arctisztítás első lényeges része.
  • Az arctisztítók és az arctisztító készítmények eltávolítják a sminkmaradványokat és egyéb szennyeződéseket.
  • A kézzel vagy az arcápoló eszközök valamelyikével történő bőrradírozás eltávolítja az elhalt bőrt.
  • Az arcmasszírozó készülék felpezsdíti a bőr vérkeringését, eltávolítja az elhalt hámsejteket és ellazítja a bőrt.
  • Az arcepilátor eltávolítja a szőrszálakat, és biztosítja, hogy bőröd puha és sima legyen.
  • Táplált bőr megfelelő krém vagy szérum alkalmazásával érhető el.

Ha többet szeretnél megtudni a bőrápolásról, hogyan ápold a bőröd és milyen termékeket használj, olvasd el Bőrápolás A-tól Z-ig című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
289 termék
4,4
Orion UH/bambusz WHITNEY 18x20cm
Sminktükör - asztali, anyaga üveg, 3× -szeres nagyítás,
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIZRa001
4,0
BeautyRelax Kozmetikai gép arcra és testre Emsroller 4D
Masszírozó gép - arc és dekoltázs kezelésére, felhasználási terület ránccsökkentés, bőrfiatalítás, bőrfeszesítés, 4D, elektrostimulációval, EMS és vibrációs masszázs, 10 intenzitási szint, 9 program, intenzitás beállítása, ergonomikus kialakítás, USB kábel a csomag része, akkumulátoros, tápellátás USB kábellel, 1 újratölthető Li-ion elem, akkumulátor kapacitása 2200 mAh, ezüst kivitel, tömege 180 g, mérete 18 × 9 × 7 cm (Ma×Sz×H), nem alkalmas kismamáknak, nőknek a menstruációs ciklus idején, szívproblémákkal küzdő személyeknek, pacemakerrel rendelkezőknek, epilepsziában szenvedőknek, sérült bőr esetén és beépített fémcsavarokkal/lemezekkel rendelkező személyeknek
29 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEAMP420
4,6
Nursense G18 IPL
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, uniszex, hűtés és LCD kijelző, hálózati tápellátás, 1 feltét, 1 fej, adapter a csomag része, fehér és bronz kivitel
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SICipl01
3,1 13×
CONCEPT PO2010 PERFECT SKIN
Vákuumos bőrtisztító - felhasználási terület vérkeringés serkentés, akkumulátor töltöttség jelző, intenzitás beállítás, vízálló, automatikus kikapcsolás, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga műanyag, 3 tartozék, útmutató a csomag része, elemes tápellátás, 1 elem, akkumulátor kapacitás 500 mAh, akkumulátor üzemideje 120 perc, töltési idő 6 óra, mérete 195 × 60 × 45 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 200 g
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCS310
Beautifly B-Shine Blush
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, megvilágítás, UV-szűrő, bőrtónus érzékelő, cserélhető applikátor lámpával és LCD kijelző, hálózati tápellátás, 4 fej, tok/tartó a csomag része, fehér kivitel
100 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUFEP951
4,6 21×
ORION UH 15 cm DUO
Sminktükör - asztali, anyaga műanyag, 2× -szeres nagyítás, 15 cm-es átmérő, kétoldalas
6 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKZ258
4,5
iMirror Balet
Sminktükör - asztali, 7× -szeres nagyítás, 19,8 cm-es átmérő, led világítás
41 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IQTKZ232
4,7
IQ-TECH iMirror Charging, fehér
Sminktükör - asztali, anyaga üveg, 5× -szeres nagyítás, 19 cm-es átmérő, led világítás
9 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IQTIM604
5,0
iMirror kiegészítő
Sminktükör - asztali, anyaga műanyag, 10× -szeres nagyítás, 7 cm-es átmérő, levehető tükör
1 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IQTkosz1
CONCEPT IL5020 PERFECT SKIN PRO anti-age - IPL szőrtelenítő Típusok
3,9 33×
CONCEPT IL5020 PERFECT SKIN PRO anti-age
IPL szőrtelenítő - IPL epilátor pattanások eltávolítására, bőrfiatalításra, bőrnyugtatásra és szőrszálak eltávolítására a lábakról, karokról, hónaljról, bikinivonalról, hátról és arcról, intenzív impulzusfény technológia, 5 szint, 3, lámpa, 2 üzemmód - precíziós, gliss, 6 tartozék, LED kijelző, Concept IPL mobilalkalmazás a kezelés tervezéséhez, szemvédelmi érzékelő, készenlétjelző, tárolás: hordtáska, lámpa élettartam: 500.000 impulzus, Feszültség: 100-240 V~, 50/60 Hz, 1,2 A, Teljesítmény: 36 W, Alkalmazási terület: 3,6 cm² + 1,4 cm² és 2 cm² adapter, Impulzusfrekvencia: kábel nélküli használat: 1,46-3,4 s, kábellel használva: 1,07-2,6 s, hullámhossz: epilálás: 530-1200 nm, bőrfiatalítás: 600-1200 nm, pattanások eltávolítása: 490-1200 nm, méretek: 17,5 x 7,5 x 14 cm, súly: 305 g, tápegység: elektromos hálózat, szín: fekete + taupegold
165 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEP917
4,8 15×
Siguro LM-P250W Pure Beauty Pocket
Sminktükör - zsebbe való, kétoldalas, két megjelenítő felület 1-szeresz és 3-szoros nagyítással, LED világítás, 25 LED, meleg fehér fény, fokozatosan állítható fényerősség, matt felületkezelés, MicroUSB kábel segítségével tölthető, akku kapacitása: 600 mAh, méretek: 90 × 90 × 13 mm, tükörfelület átmérője: 90 mm, tömeg: 121 g, 3 év garancia
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_LM_P250W
4,5 10×
CONCEPT PO2060 PERFECT SKIN
Ultrahangos arctisztító - felhasználási terület kozmetikai termékek felszívódásának segítése, ránccsökkentés, vízálló, automatikus kikapcsolás, időzítő, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga fém, 1 tartozék, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros töltés, 1 elem, akkumulátor kapacitás 500 mAh, akkumulátor üzemideje 60 perc, töltési idő 3 óra, mérete 148 × 44 × 16 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
32 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONUS500
TrueLife BELLE IPL E5 - IPL szőrtelenítő Típusok
4,7 21×
TrueLife BELLE IPL E5
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, hűtés, UV-szűrő, cserélhető applikátor lámpával és LCD kijelző, hálózati tápellátás, 3 feltét, adapter a csomag része, fehér kivitel
115 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLEP632
5,0
BeautyRelax Creambooster
Galvanikus arcvasaló - segíti a kozmetikai krémek és szérumok jobb beépítését, a kozmetikai termékek hatóanyagai mélyen behatolnak a bőrbe, az elektromos EMS mikropulzusok hozzájárulnak az arcizmok rugalmasságának növeléséhez
16 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BERGZ805
4,0
TRIO Simplehuman Sensor TRIO LED világítással, csiszolt Rose Gold acél
Sminktükör - asztali, anyaga rozsdamentes acél, 10× -szeres nagyítás, 23,2 cm-es átmérő, led világítás
143 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIMKZ652
5,0
ORION 17 cm DUO krómozott fém
Sminktükör - asztali, anyaga króm, 2× -szeres nagyítás, 17 cm-es átmérő, dönthető és kétoldalas
4 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKZ529
4,8
Braun Silk·expert Pro 5 PL5154
IPL szőrtelenítő - arc, láb és intim részek szőrtelenítéséhez, női, bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 2 feltét, tok/tartó a csomag része, fehér és arany kivitel
215 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP935
4,4 14×
Beautyrelax Peel&Lift
Ultrahangos arctisztító - felhasználási terület bőrfiatalítás, 3 üzemmód, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga fém, töltő adapter a csomag része, elemes töltés, akkumulátor üzemideje 240 perc, töltési idő 3 óra, mérete 170 × 50 × 15 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 94 g
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEAMP719
3,7
CONCEPT PO2000 PERFECT SKIN
Arctisztító kefe - szónikus, intenzitás beállítás, vízhatlan, időzítő, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga műanyag, 1 tartozék, útmutató a csomag része, elemes tápellátás, 1 elem, 1100 mAh akkumulátor kapacitás, akkumulátor üzemideje 60 perc, töltési idő 18 óra, mérete 190 × 60 × 58 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 205 g
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCS303
3,0
ETA Fenité 3346 90000
Epilátor - hagyományos, női, 2in1, epiláló feltét, borotváló feltét, a gyökerektől távolítja el a szőrszálakat, 30 csipesz és 2 sebességfokozat, hosszan tartó eredmény, akkumulátor üzemideje 4 óra, töltés USB kábel segítségével, számos tartozék és utazótok
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAEP470
5,0
Siguro LM-X001 Pure Beauty Eliana Mini
Sminktükör - mágneses, 5× nagyítás, átmérő 100 mm
Szuper ár
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_LM_X001
5,0
Simplehuman Sensor ST3016
Sminktükör - a falon, anyaga üveg, 5× -szeres nagyítás, 20 cm-es átmérő, led világítás, dönthető és mozgásérzékelő
81 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIMST3016
5,0
Beautifly B-Blink Blush Szemkörnyék masszírozó gép
Masszírozó gép - arc és szem kezelésére, masszázspisztoly, felhasználási terület ránccsökkentés, bőrfiatalítás, vérkeringés serkentés, vibrációs masszázs és fényterápia, melegítés, úti, töltő a csomag része, tápellátás USB kábellel, integrált újratölthető elem, akkumulátor kapacitása 500 mAh, akkumulátor üzemideje 2 óra, rózsaszín kivitel, tömege 32 g, mérete 11,9 × 2,3 × 2,3 cm (Ma×Sz×H)
23 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BUFMP319
17 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDcp605

Bőrápoló eszközök és készülékek

Bőrápoló eszközök és készülékek

A Bőrápoló eszközök és készülékek kategóriában összesen 289 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ