Shop roku Akvizice ApF HU

Bosch BBHMOVE5N

Termékkatalógus
Bosch BBHMOVE5N
3,0 1 értékelés
Álló porszívó - 2in1, 0,3 l-es portartály, mosható szűrő, két teljesítményszint, elektromos kefe, üzemidő: 36 perc, töltési idő: 12-16 óra.
Kód:  EAD1432t9 Termékszám:  BBHMOVE4N Gyártó honlapja:

Bosch BBHMOVE5N

Parketta vagy szőnyeg? Linóleum vagy laminált padló? Most már nem kell meggondolnia, milyen padlóburkolatot használjon. A modern vezeték nélküli akkumulátoros Bosch porszívó képes kezelni az összeset. 2in1- botporszívó és morzsaporszívó egy készülékben.  Kicsi  morzsaporszívó 300 ml-es porzsákkal rendelkezik, ideális, ha csak egy gyors porszívózásra van szükség. Két teljesítményszint, a töltési idő 12-16 óra és akár 36 percnyi üzemidő. A Ni-MH újratölthető akkumulátor környezetbarát.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern design
  • Kis súly (3,2 kg)
  • Praktikus 2in1porszívó
  • Maximálisan rugalmas csukló
  • Önálló -rögzítés nélkül- egyszerűen tárolható
  • Cserélhető Ni-MH akkumulátor
  • Extra hosszú működési idő 36 perc
  • Töltési idő: 12-16 óra

Egyedi paraméterek

Az összecsukható mechanizmusnak köszönhetően  könnyűen, akár önállóan egyszerűen állva tárolható. Egy elektromos kefét és egy mosható szűrőt is tartalmaz. A készülék méretei 1130 x 255 x 200 mm, súlya 3,2 kg.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch BBHMOVE5N
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BBHMOVE4N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch BBHMOVE4N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BBHMOVE5N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BBHMOVE5N.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ