Shop roku Akvizice ApF HU

Bosch HMT75M624

Termékkatalógus
Bosch HMT75M624
Mikrohullámú sütő Beépített, 800W, 5 teljesítmény szint, térfogat 20 liter, 25,5 cm átmérőjű forgótányér, 7 automata program, rozsdamentes acél belső tér, fehér
Kód:  FBT500a28 Termékszám:  HMT75M624 Gyártó honlapja:

Bosch HMT75M624

Ha keres minőségi beépített mikrohullámú, akkor jöttem, hogy jó helyen jár. Ez a darab a világhírű cégek, mert Bosh van egy kimeneti 800 W és a sok átgondolt funkciók, mint például az automatikus súly vagy tündért.

legfontosabb jellemzői

  • 800 W teljesítmény
  • 5 intenzitások fűtés
  • Mérleg automatizálás
  • 7 automatikus program
  • Rozsdamentes acél belső tér

Nagy tér a főzéshez

Köszönet dvacetilitrovému belső és pivot tányér átmérője 25,5 cm, kapsz bőséges helyet készítsen még nagyobb mennyiségű táplálékot. Az üreg falai vannak kialakítva a rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartam és egy egyszerű mosás.

Mérleg automatizálás és AutoPilot

A program, a súlya az automatizálás és a robotpilóta csak meg a programot, és a súlya az ételt. A többi biztosít mikrohullámú teljesen függetlenül. Az elektronikus mérés hatalmi szinten minden programok kiolvasztás, főzés és kombinációk automatikusan vezet kiváló eredményeket főzés. Akkor készítsen kiváló sült marhahús, csirke, zöldség, és még halat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch HMT75M624
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HMT75M624. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch HMT75M624. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch HMT75M624. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch HMT75M624.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ