30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

BOSCH MFQ36400

Termékkatalógus
BOSCH MFQ36400
4,8 99 értékelés
Kézi mixer - 450 W teljesítmény, 5 sebességfokozat, dagasztókar és habverők a csomag része, rendeltetése dagasztás és habverés, mosogatógépben mosható tartozékok, fehér és szürke kivitel
14 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAV4275r Termékszám:  MFQ36400 Gyártó honlapja:

BOSCH MFQ36400

Fogyassz el egy krémlevest!  

Az ergonómikus kialakítású, csúszásmentes soft touch felületű és nagy gombokkal ellátott kézi mixer kényelmes és biztonságos kezelést biztosít a keverés során. Az erős, mégis csendes, zökkenőmentes, 450 W teljesítményű motor a két turbókeverővel habverésnél és keverésnél a legjobb eredményt nyújtja. Két stabil dagasztó kampó segíti a ritka és sűrű tészta kidolgozását, és öt különböző fordulatszámú fokozat teszi lehetővé, hogy mindig elérd a kívánt célt. 

A készülék rendelkezik nyomatékszinttel és turbószinttel. Ha szükséges, a kattanó patent rendszernek köszönhetően a mixert fel lehet szerelni hőálló műanyagból készült gyorshabverő és gyorsmixelő lábbal. Szét kell mixelned a levest, és így fokozni krémes konzisztenciáját? Szereld rá a készülékre a Quatro Blade pengéjű mixelő lábat, és a speciális fedeles mérőedény segítségével könnyen elkészítheted az igényeid szerint. 

A mixert könnyű karbantartani és a tartozékait bármilyen mosogatógépben el lehet mosni. A habverő és dagasztó lapátokat bármikor egyszerűen kipattintod a különállóan elhelyezett gombbal. Ha sietsz a letakarításával, mondjuk, egy közelgő látogatás miatt, a visszahúzható kábel könnyen a helyére ugrik, és a mixert azonnal el lehet rakni a helyére. 

Legfontosabb jellemzői 

  • ergonómikus kialakítás és csúszásmentes felület 
  • 450 W teljesítmény 
  • krémlevesek készítésére alkalmas szerkezet 
  • könnyen mosható mosogatógépben 
  • behúzható kábel a gyors eltevéshez 
  • tömege: 1,3 kg 
  • méretei: 210 x 145 x 70 mm 

Paraméterek

Teljesítmény
450 W Kész!
Sebességfokozat
5 Kész!
Funkciók
Dagasztás, Habverés Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható tartozékok Kész!
Tartozékok
Dagasztókar, Habverők Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
450 W Kész!
Sebességfokozat
5 Kész!
Funkciók
Dagasztás, Habverés Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható tartozékok Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Dagasztókar, Habverők Kész!

Szín

Szín
Fehér, Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődi szeretnék hogy ehhez a tipushoz BOSCH MFQ36400 ERGOMIXX KÉZIMIXER 450W külön keverőszálat hol tudok rendelni?

Bosch MFQ36400 kézimixerrel kapcsolatban lenne kérdésem. Nem egyértelmű számomra,hogy a keverőtál tartozéka-e a terméknek.A képes bemutatón szerepel,de szeretném egyértelművé tenni a további kellemetlenségek elkerülése végett. Válaszukat köszönve,üdvözlettel:Böröczné Horváth Zsuzsa

Üdvözlőm Kerti fáim metszéséhez keresek akkus kézi fűrészgépet. Nem láncfűrészt. Láttam már olyat, ami jó lenne 30-40 ezer körül. A kérdésem, hogy az akku és töltő tartozik-e hozzá. Ha nem az mennyibe kerül. Köszönöm Fógel Anna

Kérdések és válaszok: BOSCH MFQ36400
Kiegészítők: BOSCH MFQ36400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MFQ36400 ErgoMixx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch MFQ36400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch MFQ36400.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ