30 dnů na vrácení Shop roku

BOSCH MMB6382M

Termékkatalógus
BOSCH MMB6382M
3,5 8 értékelés
Turmixgép - 1200 W teljesítmény, maximum sebesség 30000 ford/perc, pulzáló funkció és előre beállított programok, ajánlott leveskészítésre, smoothiehoz és jégtörésre, tömörítő a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 1,5 l-es tartály, üveg edény
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOSSM600 Termékszám:  MMB6382M Gyártó honlapja:

BOSCH MMB6382M

A BOSCH MMB6382M stílusos fekete színű asztali turmixgép egyetlen háztartásból sem hiányozhat. A készülék lenyűgöz nagy teljesítményével és ellenálló késeivel, amelyek gondoskodnak minden nyersanyag sima összedolgozásáról. A mixert nemcsak az ízletes smoothie-k és finom levesek, hanem a jeges italok vagy bébiételek elkészítéséhez is használhatod. A turmixgép prémium minőségű feldolgozása garantálja a hosszú élettartamot. A nyersanyagokat a 3D keringetés támogatással ellátott ThermoSafe üveg keverőedényben dolgozza össze. Minden bizonnyal nagyra értékeled a nyílását, amellyel kiöntheted az italokat a BOSCH MMB6382M turmixgépből anélkül, hogy eltávolítanád a tetejét. A BOSCH MMB6382M használata és karbantartása gyerekjáték. A készülék eltávolítható elemeit kényelmesen behelyezheted a mosogatógépbe.


A BOSCH MMB6382M asztali mixer fő jellemzői

  • BOSCH asztali mixer fekete színben
  • Ideális ízletes smoothie-k, finom levesek, de jeges italok vagy bébiétel készítésére is
  • A BOSCH német márka minőségi kialakításával
  • ThermoSafe üveg edény 3D keringetés támogatással
  • Biztonsági fedél nyílással a kitöltéshez
  • Minőségi motor 1200 W teljesítménnyel és 30 000 fordulatszám/perc sebességgel
  • Ellenálló ProEdge rozsdamentes késsel
  • BOSCH MMB6382M mixer könnyű karbantartással
  • Fagyasztott vagy kemény alapanyagok feldolgozására alkalmas ProPerformance rendszer
  • A kábelt tárolhatod a beépített tartóban
  • Egyszerűen elemeire szedhető
  • EasyKlick könnyen kivehető kés
  • Praktikus multifunkciós döngölővel

BOSCH MMB6382M asztali mixer nagy teljesítménnyel

Tökéletes nemcsak turmixok készítéséhez

A BOSCH MMB6382M asztali mixer nagyszerű segítség minden háztartás számára. Hogyha szereted a smoothie-kat, ezt a készüléket neked találták ki. A nagy teljesítménye, a kiváló minőségű motorja és a keverőedénye az éles késsel együtt biztosítja, hogy minden egyes hozzávalót tökéletesen dolgozzon össze. Ezáltal finom és selymes leveseket és smoothie-kat készíthetsz. Emellett a BOSCH MMB6382M mixerrel nyugodtan készíthetsz jeges italokat is fagyasztott gyümölcsökből.

Nagy teljesítményű és minőségi motor

A BOSCH MMB6382M mixert nagy teljesítmény és 1200 W-os kitűnő minőségű motor jellemzik. Az akár 30 000 percenkénti fordulatszámos sebességével minden italt, szószt és koktélt simára kever. Továbbá megbirkózik a zúzott jéggel is, így frissítő nyári koktélokat készíthetsz magadnak és a vendégeidnek. A BOSCH MMB6382M mixer szinte bármit összekever!

Első a biztonság

Biztonságos és könnyű használat

Azért, hogy a BOSCH MMB6382M mixer használata és kezelése a lehető legkönnyebb legyen, olyan praktikus biztonsági fedéllel rendelkezik, amely könnyedén bezáródik, miután elfordítottad azt. Hogyha nem megfelelően zárod be a fedelet, a készülék lezár, így nem szükséges aggódnod a véletlen balesetek miatt. Nagyra értékelheted, hogy anélkül tudod kiönteni az italokat a BOSCH MMB6382M turmixgép nyílásából, hogy eltávolítanád az egész fedelet.

BOSCH MMB6382M asztali mixer prémium feldolgozással

BOSCH MMB6382M mixer remek dizájnnal

A BOSCH MMB6382M mixer alapja nemcsak a számos hasznos funkciója, hanem az a kiváló minőségű formatervezés, amely gondoskodik a termék hosszú élettartamáról. A tartósságát egy 100 órás teszt igazolja, amelynek során több mint 10 000 smoothie-t készítettek el. A BOSCH jól ismert márka páratlan minőségű készüléke a Te háztartásodból sem hiányozhat.

Minőségi vastag falú edény

A BOSCH MMB6382M turmixgép igazán praktikus az ízletes levesek, finom pesto vagy a népszerű koktélok és italok elkészítéséhez. A kiváló minőségű, vastag falú üveg keverőedényben mindent kifogástalanul dolgoz össze, az edény rendkívül ellenálló a töréssel szemben. Nem csak hideg, hanem forró hozzávalókat is összekeverhetsz benne. A keverőedény különleges formája lehetővé teszi minden egyes nyersanyag precíz összedolgozását.

Kényelmes felhasználás a konyhában

BOSCH mixer egyszerű és gyors összeszereléssel

A BOSCH MMB6382M turmixgép készítésekor valóban mindenre gondoltak, hiszen egyszerűen összeállíthatod a készüléket és máris megkezdheted vele a turmixolást. Mivel a kábelt tárolhatod a készülék belsejében kialakított rekeszben, mindig tökéletesen rendezetten tarthatod azt. Emellett hasznos lehet a multifunkciós döngölő is, amellyel turmixolás közben adagolhatod a hozzávalókat anélkül, hogy kinyitnád a fedelet.

Ellenálló ProEdge rozsdamentes kés

Az ételek és italok sima textúráját nemcsak a nagy teljesítmény, hanem a rendkívül hatékony ProEdge pengék garantálják, ezek kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek. A német Solingen városából érkeznek, amely híres a kések készítéséről. Használat után egyszerűen távolítsd el és tisztítsd meg a késtartót egy egyszerű kattintással.

BOSCH MMB6382M könnyen tisztítható asztali mixer 

BOSCH MMB6382M mixer könnyű karbantartással

A BOSCH MMB6382M mixer karbantartása valóban gyerekjáték. Az eltávolítható elemeket kényelmesen elhelyezheted a mosogatógépben. A készülék összeállítása és használata gyors és egyszerű. Nagy előnye, hogy a kábelt elhelyezheted a rekeszben is.


Paraméterek

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Maximum fordulatszám
30 000 ford/perc Kész!
Alkalmas
Leveskészítésre, Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
1,5 l Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Maximum fordulatszám
30 000 ford/perc Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Leveskészítésre, Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
1,5 l Kész!
Edény anyaga
Üveg Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Tömörítő Kész!
Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH MMB6382M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MMB6382M VitaPower Serie 4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH MMB6382M VitaPower Serie 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MMB6382M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MMB6382M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ