A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

BOSCH MUM48R1

Termékkatalógus
BOSCH MUM48R1
4,7 37 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 600 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 4 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő és ballon habverő, tömege: 4,7 kg, piros szín
Kód:  EAV3141d Termékszám:  MUM48R1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH MUM48R1

A hozzávalók tökéletes feldolgozása

A BOSCH MUM48R1 multifunkciós konyhai robotgép funkciók és kiegészítők széles spektrumával rendelkezik, így a konyhában tökéletes segítőtársaddá, harmadik kezeddé válik majd. A robotgépet csúcstechnológiás Multi-motion-drive motorral, és dinamikus bolygóművel látták el, amely biztosítja a keverő tökéletes forgását, és ellipszis pályán történő mozgása által a hozzávalók alapos elkeverését, a tál szélein is.


Kényelmes és sokoldalú

Négy működési sebesség és parkolási pozíció áll rendelkezésedre. A multifunkiós kart a meghajtás három különböző állásában többféle helyzetbe lehet állítani. A 3,9 literes műanyag tálban 2,7 kilogramm tésztát tudsz egyszerre dagasztani. A tál fedele átlátszó, és egy töltőnyílással is ellátták.


Kiegészítők széles választéka

A tartozékok gazdag kínálatában megtalálható dagasztó, habverő, keverő, valamint egy cserélhető tárcsás rátét (daráló, aprító és reszelő). Mindezek mellé jár még egy interaktív DVD receptekkel.


Vypnuto
Velká míchací mísa

Nagy keverőtál

Ez a 3,9 literes tál, amelyben egyszerre akár 2 kg tésztát is dagaszthatsz, igazán teret ad a konyhai kreativitás kibontakoztatására. Akár hét keverési szint, és az igen hatékony impulzus mód között választhatsz.

Vypnuto
Bezpečné používání

Biztonságos használat

Maximális biztonság minden esetben. Fedelek az éppen nem használt meghajtóknak, keverőtál biztonsági mechanizmus, reteszelhető adagolónyílások, és sok egyéb funkció gondoskodik a biztonságos használatról.

Vypnuto
Volitelné příslušenství

Opcionális kiegészítők

Bővítsd a gépet igényeidnek megfelelően. Fagylaltkészítő, turmix feltét, húsdaráló, kenyér- vagy popcornkészítő? Ezeket, és még sok egyebet vásárolhatsz ehhez a nagyszerű konyhai robothoz.

Paraméterek

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
600 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
26,5 cm Kész!
Szélesség
26,5 cm Kész!
Magasság
30,5 cm Kész!
Tömeg
4,7 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm ! Megszeretném kérdezni hogy a BOSCH MUM 48 R1 robotgéphez milyen plusz tartozékokat lehet megvásárolni ?Melyikkel lehet kiegészíteni ?? Honnét tudom melyik jó hozzá ? Bosch MUZ 45SV1 keksz mintázót hogy tudom hozzá csatlakoztatni ? Külön van hozzá húsdaráló rész /Külön vásárolható meg gondolom/az is jó hozzá vagy az melyikhez csatlakoztatható ??

Szeretnék egy husdarálót venni ehez a márkához. Hol kapható?

Üdvözlöm! Önöktől rendeltem a BOSCH MUM 48R1 robotgépet + 2év garanciával. Szükségem lenne a garanciát igazoló dokumentumra. Hogyan kaphatom meg??

Kérdések és válaszok: BOSCH MUM48R1
Kiegészítők: BOSCH MUM48R1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM48R1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH MUM48R1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ