Shop roku Siguro kuchyňský robot

BOSCH MUM55761

Termékkatalógus
BOSCH MUM55761
4,8 67 értékelés
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, 4 szeletelő korong, tömege 7,8 kg, mérete 27,1 × 28,2 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAV3145a Termékszám:  MUM55761 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

117 930 Ft
Szett megvásárlása
119 290 Ft
Szett megvásárlása

BOSCH MUM55761

Tedd kényelmessé és könnyítsd meg a főzést az új BOSCH MUM55761 konyhai robotgéppel. 900 W-os motorral látták el, amely az alapanyagok gyors és igényes feldolgozása során is megbízható teljesítményt képes biztosítani. Egyszerűen tudjuk szabályozni a motor teljesítményét 7 előre meghatározott sebességi fokozatban, így a szükséges sebesség könnyen beállítható. A bolygómozgásnak köszönhetően, melynek során a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverése közben egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke biztosítva van. A konyhai robotgép rendelkezik egy tartós tállal, melynek kapacitása 3,9 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. Olyan lényeges előnyei vannak, mint PULSE (Turbo) gomb és teljes fordulatszám szabályozás. A tartós Bosch konyhai robotgép megjelenését piros szín tökéletesíti.

Konyhai robotgép BOSCH MUM55761 Lifestyle
Konyhai robotgép BOSCH MUM55761 Jellemzők/technológia

BOSCH MUM55761 konyhai robotgép alapvető jellemzői

  • A remek Bosch konyhai robotgép nagyszerű segítőtárs lesz az ételek készítése során
  • 900 W teljesítményű motort kapott
  • 7 fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A tökéletes keverést a bolygómozgás biztosítja
  • A keverőtál térfogata 3,9 l
  • Terméksorozat: Bosch MUM5
  • Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapanyagok alaposabb és gyorsabb összedolgozását
  • A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Piros szín dobja fel nagyszerű külalakját

Az ügyes BOSCH MUM55761 konyhai robotgép tulajdonságai

A remek Bosch konyhai robotgépnek hála lehetőséged lesz fejleszteni főzési tudományod. Tökéletesen alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. Egyszerűen készíthetünk krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Kellően könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát a legfinomabb sütemények érdekében. A nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű, hála a dagasztó funkciónak. Játszi könnyedséggel előállítja kedvenc desszertünk, kenyerünk vagy pizzánk tésztáját. Mixer funkcióval is rendelkezik. Nem okoz vele problémát a különféle diófélék vagy jég ledarálása, ezenkívül ízletes levesek, zabkása vagy egészséges turmixok készítésére is nagyszerűen alkalmas. Így valóban kényeztethetjük magunkat a legfinomabb ízekkel. A darálóval igény szerint apríthatjuk a húst - durvára vagy finomabbra. Könnyedén elkészíthető házi darált hús a kedvenc hamburgerünkbe, fasírtba vagy mártásokhoz.

Konyhai robotgép BOSCH MUM55761 Tartozékok
Konyhai robotgép BOSCH MUM55761 Műszaki vázlat

Ismerd meg a nagyszerű Bosch konyhai robotgép extra funkcióit

A tartós BOSCH MUM55761 konyhai robotgép egy sokoldalú segítőtárs az ételek készítése során. Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapanyagok alaposabb és gyorsabb összedolgozását. Igény szerint állíthatjuk be a megfelelő munkatempót, köszönhetően a folyamatos sebességszabályozásnak. Eme Bosch Konyhai robotgép segítségével könnyebben és gyorsabban végzünk a feladatokkal.

Konyhai robotgép BOSCH MUM55761 Tartozékok

Ezen Bosch konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés és 4 szeletelő korong. Ezzel a bőséges tartozékkal ezen BOSCH MUM55761 konyhai robotgép több különálló készülék munkáját végzi el, így alkalmunk van sok helyet és pénzt megspórolni.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél és műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretek:

27,1 × 28,2 × 28 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

7,8 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
4 Kész!
Teljesítmény
900 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
4 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
28,2 cm Kész!
Magasság
27,1 cm Kész!
Tömeg
7,8 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A többieknek tájékoztatásul: a gép belül műanyag és túlterhelés esetén rommá törik. Nincs benne nyomaték érzékelő, ha megakad a kar vagy túl sűrű/túl sok a tészta, eltörik benne a fogaskerék. Elsőre gariban cserélték a motort, másodszor visszakaptam a pénzt. Ettől függetlenül jó gép, sok kiegészítővel, ajánlom. Csak óvatosan a dagasztásnál.

Szeretném tudni hogy a fenti gép alkatrészei, fogaskerekei miből készültek? Megvásárolható - e alapgép 3 keverőszárral + a reszelő tárcsák. (4 db) ? Köszönöm az információt! Üdvözlettel.

Szeretném tudni hogy a fenti gép alkatrészei, fogaskerekei miből készültek? Megvásárolható - e alapgép 3 keverőszárral + a reszelő tárcsák. (4 db) ? Köszönöm az információt! Üdvözlettel.

Tisztelt Forgalmazó! A turmix anyaga üveg vagy műanyag? Köszönöm a választ

Melyik típusú géphez/gépekhez lehet használni a tésztakészítő kiegészítőt?

Érdeklődnék,hogy a termék bolygóműves-e,illetve,hogy az erőátviteli alkatrészek fémből készültek-e?

Kérdések és válaszok: BOSCH MUM55761
Kiegészítők: BOSCH MUM55761 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM55761 StyLine. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH MUM55761 StyLine. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MUM55761. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MUM55761.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ