Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Bosch MUM9BX5S61

Termékkatalógus
Bosch MUM9BX5S61
5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Konyhai robotgép Bosch OptiMUM - bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5,5 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, PULSE gomb, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, 5 szeletelő korong, tömege 16,9 kg, mérete 33,7 × 22,2 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
Szuper ár
408 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BOSRB001 Termékszám:  MUM9BX5S61 Gyártó honlapja:
Bosch MUM9BX5S61 408 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Bosch MUM9BX5S61

A konyhádban több fajta különböző gép is van és szívesen redukálnál? Válaszd a Bosch MUM9BX5S61 konyhai robotot. Teljesen fém váza van, amely biztosítja, hogy valamit ki is bír. A konyhai mérleget is elfelejtheted, hiszem ez a konyhai robot beépített mérleget tartalmaz, így akár már a tészta dagasztásakor lemérheted a tömegét. Biztosan értékelni fogod a beépített stoppert, amely a SensorControl Plus rendszer segítségével mindig pontosan megbecsüli, mikor van a tejszínhabnak megfelelő konzisztenciája és a robot leáll. Erős. 1500 W-os motorja van, amellyel még a nagyon nehéz tésztákkal is elbír. Az extra nagy, 5,5 literes tálban képes feldolgozni 3 kg kelt tésztát vagy 3,5 kg gyúrt tésztát. Ez mind a 3D bolygóműves keverő technológiának köszönhető, 3 irányban egyszerre. A Bosch konyhai robottal az eledel elkészítése gyerekjáték, még egy kezdő is képes ínycsiklandozó finomságokat készíteni. A robot képes felismerni a csatlakoztatott kellékeket és aszerint állítja be a fordulatszámot.

Bosch Bosch MUM9BX5S61 konyhai robot legfontosabb tulajdonságai

  • Bosch konyhai robot teljesen fém testtel rendelkezik
  • Mérés egyenesen a tálban, köszönhetően a beépített mérlegnek
  • SensorControl Plus - intelligens stopper
  • Erőteljes 1500 wattos motor a nagyon nehéz tészták számára
  • Felismeri a csatlakoztatott tartozékokat
  • Feltekerhető kábel
  • Nagy 5,5 literes tál 3 kg kelt tészta számára
  • 7 szintű fordulatszám
  • EasyArmLift a könnyű kezelhetőségért a karral
  • A 3D bolygókerekes tésztakeverés egyidejűleg 3 irányban történik

Bosch MUM9BX5S61 nagyszerű tulajdonságai

A Bosch konyhai robot nagyon erős motorral van felszerelve, így elbánik a legnehezebb konyhai esetekkel is. Ezen kívül rendelkezik egy érzékelővel, amely felismeri az aktuálisan csatlakoztatott kelléket és aszerint állítja be a fordulatszámot. A Bosch robot remek tulajdonsága a feltekerhető kábel, amely ilyen módon soha nem fog a konyhapulton zavarni. A tál megfelelően nagy méretű akár 3kg kelt tészta feldolgozására is. A fordulatszámot 7 szinten lehet állítani. Értékelni fogod a billenő kart EasyArmLift technológiával a könnyű kezelhetőségért. A 3D bolygóműves tésztakeverés 3 irányban folyik egyidejűleg, így egyenletes és tökéletes keverésben részesülnek a hozzávalók.

Bosch MUM9BX5S61 konyhai robot kiegészítői

A Bosch konyhai robot kiegészítői könnyen felszerelhetőek és színükben meg vannak különböztetve az egyértelmű irány megtalálása érdekében. A keverő fej egyidejűleg 3 irányban mozog, tökéletesen másolja a tál vonalait, így nem marad keveretlen összetevő a tálban. A habverő fej magasságában állítható, hogy a kevesebb és több alapanyagot is megfelelően meg tudd keverni. A dagasztó horog speciálisan kialakított formával rendelkezik, hogy tökéletes vágást ejthessen a tésztán majd ezt követően pedig alaposan megkeverhesse. A ThermoSave egy vastag falú keverő edény ellenálló üvegből a hideg és meleg ételre, 2,3 literes térfogattal. Speciális formájának köszönhetően a keverés közben csökkent a hangerőssége. Továbbá a robot egy húsdarálót is tartalmaz, 3 szitával a különböző keménységre (3, 5 és 8 mm). Akár 2 kg húst is ledarál egy perc alatt. A Bosch robot képes felszeletelni, felkarikázni és lereszelni a különböző zöldségeket vagy egyéb élelmiszert köszönhetően a körkörös mozgású 5 rozsdamentes acélpengének (kétoldalú penge kemény és puha karikázásra, penge a közepesen kemény és puha reszelésre, reszelő penge a gombócokhoz). A gép specialitása a hús, a burgonya, a gyümölcs vagy a zöldség szabályos 9 mm-es kockákra való felaprítása. A Bosch konyhai robot sokoldalú felhasználása miatt nem lesz szükséged további készülékekre.

Paraméterek

Összehasonlít
Tartozékok
Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló Kész!
Keverőtál űrtartalma
5,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
5 Kész!
Teljesítmény
1 500 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló Kész!
Keverőtál űrtartalma
5,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
5 Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Alumínium Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
43,3 cm Kész!
Szélesség
22,2 cm Kész!
Magasság
33,7 cm Kész!
Tömeg
16,9 kg Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch MUM9BX5S61 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM9BX5S61 OptiMUM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH MUM9BX5S61 OptiMUM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCHMUM9BX5S61. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCHMUM9BX5S61.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ