AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Bosch PXE675DC1E

Termékkatalógus
Bosch PXE675DC1E
3,7 3 értékelés
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, érintésvezérlés és maradék hőjelző, keretes, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,1 × 60,6 × 52,7 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
279 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BOVD3 Termékszám:  PXE675DC1E Gyártó honlapja:
Bosch PXE675DC1E 279 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Bosch PXE675DC1E

A Bosch PXE675DC1E innovatív indukciós főzőlap  egy kiváló, attraktív tervezésű modell amely számos praktikus funkcióval rendelkezik. Gyors és biztonságos főzést biztosít, a könnyű karbantartás és az alacsony energiafogyasztás mellett. Imádni fogja az érintőképernyőjét, a négy erős PowerBoost főzőzónát, és a sok más praktikus funkciót.

Legfontosabb jellemzői

  • Hatékony és gazdaságos indukciós technológia
  • PowerBoost funkció mindegyik főzőzónánál
  • DirectSelect Premium Touch Control - érintőképernyős vezérlés
  • PerfectFry sütés érzékelő
  • ReStart és QuickStart funkció
  • 2-fokozatú maradékhő kijelzés minden főzőzónához
  • automatikus edényméret felismerés

Hatékony és gazdaságos főzés

Az indukciós technológia számos előnyt nyújt. A főzőlapok kizárólag a szükséges helyen, vagyis az edény aljánál, generálnak hőt. Ez fokozott biztonságot és kénylmet jelent, mert így Ön, vagy gyermeki nem fogják megégetni kezüket. Ezen felül, az indukciós főzőlap kétszer olyan gyorsan forral fel két liter vizet mint a kerámia főzőlap, így rengeteg energiát spórolhat meg. További előnye a készüléknek hogy  nem melegszik fel magas hőmérsékletre, így a kiömlött étel nem ragad oda, és a felület könnyedén letörölhető.

PowerBoost - maximum teljesítmény várakozás nélkül

Ez a főzőlap 17 erősségi fokozattal rendelkezik, míg a CombiZone funkció két főzőzónát kapcsol össze, hogy a főzési folyamat még rugalmasabbá válhasson. Mind a négy főzőzóna rendelkezik PowerBoost funkcióval, amely azt jelenti hogy az adott főzőzóna rendkívűl gyorsan eléri a maximum hőmérsékletet, így Önnek alig kell várakoznia. Ez a funkció rendkvűl hasznos lehet például pörkölésnél. A DirectSelect Premium érzékelőrendszer segítségével könnyedén kiválaszthatja az adott főzőzónát és teljesítményszintet amelyre éppen szüksége van. A főzőlap jellegzetessége még a Restart funkció, ami rendkívűl hasznos lehet ha főzés közben véletlenül kiapcsolja a készüléket. Ilyen esetben egy gombnyomással könnyedén visszaállíthatja a korábbi főzési paramétereket. Ezzel az egyszerű és kényelmes megoldással zökkenőmentesen folytathatja a főzést.  

Élvezet lesz a főzés

A mindennapi használat során számos praktikus funkcióval találkozhat majd, mint például a  PerfectFry funkció, amely sütésnél tökéletes végeredményt biztosít, az automatikus hővezérlésnek köszönhetően. Ha főzés közben szeretné megtisztítani a főzőlapot, a vezérlőpanel 20 másodpercig lezárható. Természetesen a készülék időzítővel is rendelkezik, amelyet a főzés során aktiválhat.  Ezen kívül a főzőlapon kétfokozatú maradékhő kijelzőt is talál, amely jelzi ha felület még forró.  Ez a funkció használható például főtt étel melegítésénél.

Főzőzónák
1 × 380 mm × 240 mm, 3,3 kW (max. teljesítmény 3,7 kW) indukciós zóna
vagy
2 × 240 mm, 2,2 kW (max. teljesítmény 3,7 kW) indukciós zóna
1 × 145 mm, 1,4 kW (max. 2,2 kW) indukciós zóna
1 x 210 mm, 2,2 kW (max. teljesítmény 3,7 kW) indukciós zóna

 

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

A főzőlap funkciói és jellemzői

Főzőzónák száma
4 Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Booster, Időzítő, Érintésvezérlés, Maradék hőjelző Kész!

Főzőlap méretei

Magasság
5,1 cm Kész!
Szélesség
60,6 cm Kész!
Mélység
52,7 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A főzőlap kivitelezése

Keret
Keretes Kész!
Kinézet
Fekete üveg Kész!
Kivitelezés
Beépített Kész!
Felület
Üveg Kész!

A főzőlap csatlakoztatása

Csatlakozás
230 V, 400 V Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Bekötés és szerelés

Bekötés
Villanyszerelő Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch PXE675DC1E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH PXE675DC1E Serie 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH PXE675DC1E Séria 8.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ