30 dnů na vrácení Shop roku

Bosch TDS2140

Termékkatalógus
Bosch TDS2140
5 1 értékelés
Gőzállomás - függőleges gőzölés, teljesítmény: 2400 W, gőzteljesítmény: 110 g/min, 1500 ml-es tartály, kerámia vasalótalp, 1,9 m hosszú kábel, gőzlövet: 220 g/min, funkciók: függőleges gőzölés, vízkőtelenítés és biztonsági lekapcsolás, fehér és kék
Kód:  BOSPG003 Termékszám:  TDS2140 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDS2140

A Bosch TDS2140 gőzállomás 2400 W-os, nagy teljesítményének köszönhetően rendkívül hatékony segítségnek bizonyul majd, hogy gyorsan és egyszerűen vasalhass. A nagy bemeneti teljesítmény nagyon erős gőznyomás létrehozását teszi lehetővé (legfeljebb 4,5 bar), és ezáltal a gőz mélyebb behatolását a szövetbe. A tartós gőzmennyiség (110 g/perc) olyan nyílásokon áramlik ki, amelyek ideálisan helyezkednek el a különleges Palladium Glissée vasalótalpon. A Calc'nClean Easy vízkőmentesítő program mellett nem kell aggódnod a káros lerakódások miatt sem. Az I-Temp Advanced funkció biztosítja, hogy az optimális mennyiségű gőz mindig az aktuálisan beállított hőmérsékleten készüljön. A nagy 1,5 literes víztartálynak köszönhetően hosszú ideig vasalhatsz. A biztonsági elemek megbízhatóan védik a felhasználót és a készüléket.

A Bosch TDS2140 gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • Kompakt gőzállomás, hogy a vasalás egyszerű, gyors és biztonságos legyen
  • Számos biztonsági és praktikus funkcióval rendelkezik
  • Gőzállomás 2400 W maximális bemeneti teljesítménnyel és nagy gőznyomással
  • Gyors és könnyű vasalás a szövetek mélygőzölésének köszönhetően
  • A vasaló kényelmesen kezelhető és egyszerűen karbantartható
  • Vízkőmentesítő program (Calc'n Clean Easy)
  • Calc'n Clean Timer, amely automatikusan emlékeztet a karbantartás szükségességére
  • Mindig a beállított hőmérséklethez ideális gőzmennyiség áramoltatása (i-Temp Advanced funkció)
  • Különlegesen ellenálló Palladium Glissée vasalótalp
  • Bármikor újratölthető nagy víztartály a hosszabb vasaláshoz
  • Eco gomb: nagy gőzteljesítmény, ugyanakkor vizet és energiát takarít meg
  • Függőleges gőzölés a ruhák gyors és könnyű felfrissítéséhez
  • Praktikus rekesz a vasalókábel tárolásához
  • Biztonságos gőzállomás automatikus kikapcsolás funkcióval

Bosch gőzállomás - kiemelkedően nagy teljesítmény

Olyan vasalót keresel, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teszi az otthoni vasalást? Olyan hatékony eszközt, amely kényelmesen kezelhető? Akkor megtaláltad. A Bosch TDS2140 nagy teljesítményű gőzállomással kétszer olyan gyorsan megy a vasalás. Maximális teljesítménye 2400 W, amelynek köszönhetően a gőznyomás akár 4,5 bar is lehet.  Nagy teljesítménye mellett a vasaló gyorsan felmelegszik, és elegendő energiát biztosít, hogy a vasalás eredménye mindig kiváló legyen. A gőzölésnél szintén nagyon fontos a nyomás. Minél nagyobb a nyomás, annál jobb az eredmény. A nagy nyomásnak köszönhetően a gőz mélyen behatol a szövetbe, hatékonyan kiegyenesíti a szálakat és kisimul az anyag, így a vasalás gyorsabb és könnyebb lesz. Az i-Temp Advanced funkciónak köszönhetően a gőz mennyisége mindig a beállított vasalási hőmérséklethez igazodik. A nagy teljesítményű és magas gőznyomással történő vasalás eredménye mindig kiváló lesz. A Bosch gőzállomáson nem foghat ki semmiféle gyűrődés és semmilyen anyag.

Energiatakarékos gőzölés a Bosch TDS2140 készülékkel

Ha a Bosch TDS2140 gőzállomással vasalsz, az eredmény mindig nagyon jó lesz. Az erős, folyamatos gőzkibocsátásnak köszönhetően könnyen elbánik a sűrű szövetek makacs gyűrődéseivel is. A gőz nagyon mélyen behatol az anyagba, és így az gyorsan és egyszerűen kisimul. És ha a 110 g/perc sebességű állandó gőzkibocsátás nem lenne elég, az Ultimate SteamBoost program erőteljes gőzlöketekkel még mélyebben a ruhába juttatja a gőzt.  Soha nem lesz olyan érzésed, hogy egy bizonyos anyagot sehogy sem lehet kivasalni. A Bosch gőzállomással biztosan nem, amely a legmakacsabb gyűrődésekkel is megbirkózik a rendkívüli, 220 g-os gőzlöket segítségével. Elegendő megnyomni a gombot és egyetlen problémás anyag sem állhat ellen ekkora gőzmennyiségnek. Gyors, megbízható, mégis költséghatékony. A könnyen kezelhető ECO gomb lehetővé teszi a gőzkibocsátás gyakoriságának optimalizálását, így víz és energia is megtakarítható, még nagy mennyiségű gőzkibocsátás esetén is.

Különleges Palladium Glissée vasalótalp

A Bosch TDS2140 gőzállomás rendkívül jó minőségű vasalótalppal rendelkezik. A vasalótalpon a gőzcsatornák 3-zónás elrendezésben helyezkednek el. A háromzónás vasalás technika 3 lépésből áll - nedvesítés, szárítás és simítás. Ezért biztos lehetsz benne, hogy a kifinomult elrendezésű gőzcsatornák biztosítják az ideális gőzelosztást és ezzel egy időben lehetővé teszik a vasalótalp lehető legjobb siklását a vasalt anyag felületén. A Palladium Glissée vasalótalp különösen masszív, karcálló és optimális siklást biztosít bármely textílián a gyors, gyűrődésmentes vasaláshoz.

Az egyszerűség és a kényelem garantált

A gőzállomás 1,5 literes víztartállyal rendelkezik. Így könnyen vasalhatsz nagy mennyiségű ruhát is. Vasalás közben bármikor utántöltheted a vizet. A karbantartása is egyszerű. A gőzállomás karbantartását a praktikus Calc'n Clean Easy vízkőmentesítő program biztosítja. Hatékonyan távolítja el a káros vízkő-lerakódást és más szennyeződéseket, amelyek egy külön tartályba kerülnek. És ha a készülék tisztítása szükségessé vált, a Calc'n Clean Timer emlékeztet erre. Ennél kényelmesebb nem is lehetne. A Bosch TDS2140 gőzállomás biztosan sokáig kitart melletted.

Biztonságos és okos Bosch vasaló

A termékbiztonság a Bosch számára elsődleges fontosságú. Ezért a Bosch TDS2140 gőzállomás megbízható biztonsági elemekkel rendelkezik, amelyek megvédik a felhasználót, az otthonát és magát az eszközt is. Az Intelligent Secure biztosítja, hogy a vasaló három különböző helyzetben automatikusan kikapcsoljon. Még ha el is felejtetted kikapcsolni, akkor sem történik semmi. Ha 8 percig nem használod, kikapcsol. Ez a remek, biztonságos és modern tulajdonság nemcsak a biztonságodról gondoskodik, hanem még energiát is megtakarít. A Bosch gondtalan vasalást garantál.

A Bosch TDS2140 gőzállomás funkciói:

  • Ultimate Steam Boost - Erőteljes gőzlöket 220 g-ig, amely több gőzt juttat az anyag mélyébe
  • Calc'n Clean Easy -  Hatékony vízkőmentesítő program külön tartállyal
  • Calc'n Clean Timer -  Ez a funkció emlékeztet arra, hogy a vasaló tisztításra szorul
  • I-Temp Advanced - A hőmérséklet és a gőz ideális kombinációját garantálja minden vasalható anyag esetében
  • Eco beállítás - Optimalizálja a gőzlöket gyakoriságát, miközben vizet és energiát takarít meg
  • Függőleges gőzölés - A textíliák és a ruházat gyors és egyszerű felfrissítésére szolgáló funkció
  • Secure biztonsági funkció - Az eszköz automatikusan kikapcsol hosszabb ideig tartó inaktivitás esetén (3 helyzetben)

Felfűtési idő:
3 perc

A vasaló mérete (Szé × Ma × Mé):
235 × 208 × 350 mm

Tömeg:
3,0 kg

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Teljesítmény
2 400 W Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
110 g/perc Kész!
Gőzlövet
220 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Nerez s keramikou - Palladium Glissée Kész!

Szín

Szín
Fehér, Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch TDS2140 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDS2140. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch TDS2140. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch TDS2140. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch TDS2140.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ