A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Bosch UniversalGardenTidy

Termékkatalógus
Bosch UniversalGardenTidy
5 1 értékelés
Lombszívó Rendkívül alacsony zajkibocsátás és egyszerű, szerszám nélküli üzemmódváltás - a UniversalGardenTidy hatékony és praktikus megoldás a kerti törmelék tisztításához munka nélkül és a szomszédok zavarása nélkül.
Kód:  BOFAC08c6 Termékszám:  0.600.8B1.000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch UniversalGardenTidy

A BOSCH UniversalGardenTidy univerzális lombszívó a tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnének hatékonyan megszabadulni a lehullott falevelektől. A 3 az 1-ben rendszernek köszönhetően a lombszívó készüléket használhatod a szívásra, az aprításra és a fújásra is. Az egyes módok közötti váltás nagyon könnyű, a különleges víz- és portaszító elemekkel ellátott gyűjtőtasak pedig a talaj irányába vezeti el a vizet és a szennyeződéseket. Az ergonomikus markolatának hála a BOSCH UniversalGardenTidy lombszívó használata igazán kényelmes, gond nélkül használhatod hosszabb ideig is. A nagy teljesítményű fém ventilátor gondoskodik a készülék használatáról nagy intenzitással és sebességgel minden helyzetben.

A BOSCH UniversalGardenTidy lombszívó főbb jellemzői

  • A ProSilence rendszer biztosítja a maximálisan csendes működést
  • Az ellenálló fém ventilátor eltömődés nélkül garantálja az optimális teljesítményt
  •  45 l-es tartály gyorskioldóval és víz- és portaszító tulajdonsággal
  • BOSCH UniversalGardenTidy lombszívó ergonomikus markolattal
  • A 3 az 1-ben funkció lehetővé teszi a porszívózást, aprítást vagy fújást
  • A BOSCH UniversalGardenTidy lombszívó alacsony tömege biztosítja a kényelmes használatot
  • tápegység 220V

Maximálisan csendes működés

A BOSCH UniversalGardenTidy lombszívó használata közben nagyra értékelheted a ProSilence rendszert, amely akár 75%-kal halkabb működést biztosít. Ez a rendszer és az ergonomikus kialakítású markolat együttese teszi lehetővé a BOSCH UniversalGardenTidy lombszívó sokkal kényelmesebb használatát. A 3 az 1-ben rendszer garantálja a széleskörű felhasználását:

  • porszívózás
  • aprítás
  • fújás

BOSCH UniversalGardenTidy nagy tartállyal

A BOSCH UniversalGardenTidy univerzális lombszívó 45 liter kapacitású gyorskioldó gyűjtőzsákkal rendelkezik, amelyen víz- és portaszító elemek terelik a vizet és a szennyeződéseket a talaj felé. Az ellenálló fém ventilátor megakadályozza a készülék eltömődését és gondoskodik az optimális teljesítményéről még hosszabb használat esetén is.


Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 800 W Kész!
Légáramlás
285 m3/h Kész!
Szemeteszsák űrtartalma
45 l Kész!
Meghajtás
Elektronikus Kész!
Tömeg
4,7 kg Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 800 W Kész!
Légáramlás
285 m3/h Kész!
Szemeteszsák űrtartalma
45 l Kész!
Meghajtás
Elektronikus Kész!
Tömeg
4,7 kg Kész!

Funkciók

Funkciók
Fúvó funkcióval Kész!

Típus

Típus
Porszívó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék, hogy a Bosch UniversalGardenTidy lombszívóhoz tartozik-e akkumulátor és töltő vagy azokat külön kell megvásárolni? Köszönettel

Kedves Alza, megvásárolnám ezt a terméket nálatok, ha kedvezőbb lenne az ára - https://www.alza.hu/barkacs/bosch-universalgardentidy-d5784345.htm Van rá mód? Köszönöm a választ: László (Az emag ára: Külsős link

Kérdések és válaszok: Bosch UniversalGardenTidy
Kiegészítők: Bosch UniversalGardenTidy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bosch UniversalGardenTidy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch UniversalGardenTidy.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ