BOSE SoundTouch 300

Termékkatalógus
BOSE SoundTouch 300
4,4 8 értékelés
SoundBar -2,0 csatornás, Bluetooth, NFC, LAN, WiFi, 4K, DTS/Dolby Digital, Spotify, 2xHDMI, 3,5 mm jack, Micro USB, optikai bemenet, távirányító
Kód:  BOS920c Termékszám:  B 767520-2100 Gyártó honlapja:

BOSE SoundTouch 300

Felejtsd el a zavaró, kusza kábeleket a nappaliban. A Bose Soundtouch hangprojektor egy ragyogó vezeték nélküli otthoni audió megoldás, amely teljes mértékben megnöveli a filmek, a játékok és a zenei hangzás lehetőségeit. Ez az új hangrendszer 5.1-es rendszerré bővíthető. Ezenkívül minden olyan hálózati funkciót képes kínálni, amelyet könnyedén kezelhetsz egy okostelefon vagy táblagép segítségével. Ráadásul ugyanolyan néz ki, mint, amilyen jól hangzik. A hangprojektor szép, vékony és kompakt kialakítású.

Főbb jellemzők

  • Modern technológia modern borításban
  • Kiterjeszthető 5.1-es rendszerré
  • Szabadalmaztatott QuietPort és PhaseGuide technológiákkal
  • Bluetooth és WiFi
  • Tökéletes kiegészítő egy új TV-hez
  • Méretek: 97,8 × 5,7 × 10,8 cm
  • Tömeg: 4,7 kg

Első osztályú minőséget rejtő intelligens megoldás

A Soundtouch 300 fejlesztői semmit sem bíztak a véletlenre, a termék prémium Adaptiq technológiával rendelkezik. Ez az intelligens funkció intuitív módon alkalmazkodik a hangzás beállításához, a shelyiség méreteihez és akusztikájához. Mindig könnyen és precízen hallható lesz a hangzás.

Jó szórakozás és irányíthatóság bárhonnan

Tetszik a Spotify és a Deezer alkalmazás vagy inkább az iHeartRadio-t preferálod? A SoundTouch és a vezeték nélküli infravörös vezérlők kombinációja segítségével a kedvenc dalaidat a teraszról, a fürdőszobából vagy a hálószobából is - röviden bárhonnan kihallhatod. Az otthoni szórakozás új dimenziója vár rád. Ne hagyja ki az esélyt arra, hogy megszerezhesd a Bose SoundTouch 300-ot verhetetlen áron és élvezhesd a moziszerű hangzásélményt saját otthonod kényelméből.

Megfelelő kombináció a tökéletes és sokoldalú eredmény érdekében

Ez a kompakt méretű és szabadalmaztatott hangrendszer lenyűgöző térhangzást biztosít. Az Acoustimass vezeték nélküli mélynyomó robusztus basszust biztosít. Ezenkívül a forrástól akár 9 méter távolságra is elhelyezheted. Lehetsz akár szenvedélyes filmkészítő vagy zenész, a Soundtouch 300 meg fogja valósítani az álmaidat.

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!
Csatlakozó típus
HDMI Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
HDMI Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSE SoundTouch 300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundTouch 300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSE SoundTouch 300.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ