AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BOSE L1 Compact hordozható hangszóró rendszer fekete

Termékkatalógus
BOSE L1 Compact hordozható hangszóró rendszer fekete
Hangszóró - 1x integrált mélyhangsugárzó beépített erősítővel/keverővel, 6x Articulated Line Arrays hangsugárzó & Bose Spatial Dispersion, 2x ToneMatch csatornák egy kézi mikrofonhoz vagy gitárhoz
Kód:  BOS904n9k Termékszám:  B 052291

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSE L1 Compact hordozható hangszóró rendszer fekete Megszűnt

BOSE L1 Compact hordozható hangszóró rendszer fekete

Ez a kompakt, hordozható hangsugárzó rendszer remek hangzással tölti meg a teret. Függetlenül attól, hogy énekelsz, játszol a gitáron vagy órát adsz, a hallgatóság minden tagja tisztán hallani fog. Az előadóművész, a DJ vagy a műsorvezető mögött vagy oldalán elhelyezve dinamikus, egyenletes hangzást biztosít a színpad környékén és a távolabbi közönség számára is. Néhány perc alatt 9sszeszerelhető a rendszer. Használat után könnyedén összecsukhatod, összecsomagolhatod és magaddal viheted az autóban egy út során.

Főbb jellemzők

  • Könnyű és rugalmas kialakítás
  • Két hangbeállítás optimális az emberi énekhang és az akusztikus gitár felerősíéséhez
  • Bass hangszóró van a rendszerbe építve
  • Két beállítási opció: kisebb helyiségekhez és a nagyobb terekhez
  • Ideális zenei koncertekhez, DJ-produkciókhoz, énekórákhoz, üzleti előadásokhoz és egyéb eseményekhez
  • Egyszerű összecsukni és hordozni egy könnyen hordozható csomagban, melynek tömege mindössze 15 kg
  • 1 integrált mélyhangszóróval
  • Beépített erősítővel
  • 2 részes rögzítés
  • 6 hangszóróval

Egyenletes hangzású rendszer

Az L1 Compact rendszer vékony hangszórója a Bose Spatial Dispersion technológiának köszönhetően a hangokat tisztán és egyenletesen osztja el a helyiségben. A hangszóró szokatlan függőleges alakja határozottan különbözik a hagyományos koncepciótól. A közönség és a zenekar tagjai még a szélső oldalakon is ugyanazt a tiszta, tónusban kiegyensúlyozott hangot hallják, mint az színpad előtt álló hallgatóság.

Mindent az egyben

Az L1 Compact rendszer megléte mellett nincs szükség külön erősítő, keverő vagy basszus mélyláda hordozására: hiszen ebbe alapból már beépítettek. A rendszer váza beépített mélyhangsugárzót és erősítőt tartalmaz, valamint beépített keverőt, amely összesen négy bemenettel és két kimenettel rendelkezik. Az 1. csatorna egy mikrofonbemenet egy egyedi ToneMatch beállítással kézi dinamikus mikrofonhoz. Az előre beállított vezérlés automatikusan optimalizálja a kézi mikrofon hangzását, ha az L1 Compact rendszerrel együtt használja. A 2. csatorna legfeljebb három bemeneti csatlakoztatást képes kezelni egyszerre, beleértve egy gitárt, billentyűzetet vagy más hangszert, DJ keverőpultot, MP3-lejátszót, laptopot vagy projektort. A testreszabott ToneMatch előbeállítása egy akusztikus gitár hangzásának optimalizálására szolgál.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSE L1 Compact hordozható hangszóró rendszer fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE L1 Compact portable line array černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSE L1 Compact portable line array čierna.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ