30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bose Noise Masking Sleepbuds Ezüst

Termékkatalógus
Bose Noise Masking Sleepbuds Ezüst
3,3 6 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülhallgató, Bluetooth, akár 16 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  BOS9091s Termékszám:  785593-0020 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bose Noise Masking Sleepbuds Ezüst

A Bose Noise Masking Sleepbuds olyan csúcskategóriás fejhallgató, amelyeknek nem az a feladata, hogy egész nap zenét hallgass. Éppen ellenkezőleg. Ezek az ultra-csendes fejhallgatók segíthetnek aludni. Meglepődtél? Ha például horkol a férjed, hangosak a szomszédok, vagy csak túl zajos környezetben kell aludnod, akkor pontosan ez az a fülhallgató, amire szükséged van a nyugodt és pihentető alváshoz.

    

A Bose Sleepbuds zajvédő fülhallgatófő jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató a könnyebb és nyugodtabb alváshoz
  • Tökéletes hangelnyelés a környezetből - Zajvédő technológia
  • Pontos kialakítás - nagymértékben alkalmazkodik a fül alakjához
  • 3 tüskeméret - S / M / L
  • Csatlakoztatható a telefonhoz a Bluetooth használatával
  • 10 tesztelt pihentető hangból választhatsz
  • Akár 16 órányi működtetés töltésenként
  • Olyan tokba csomagolva, amely töltőként és tápegységként működik
  •     

Használd a Bose fejhallgatót egész éjjel

A Bose Noise Masking Sleepbuds egy tökéletes eszköz, ha nem tudsz aludni, hosszú, nyugtalan éjszakával nézel szembe. Esetleg attól félsz, hogy nem lesnek kényelmesek? A fejhallgatót egész éjszakai viseletre tervezték, és tökéletes kivitelezésének és a felhasznált anyagnak köszönhetően bármilyen típusú fülhez alkalmazkodik. A design annyira tökéletes, hogy nem veszed észre még akkor sem, ha az oldaladon alszol, és attól sem kell aggódnod, hogy kiesik. A Sleep Tips speciális szilikonbetétek három méretben kaphatók: S / M / L.

    

Kifinomult fejhallgató és csatlakozási rendszer

A Bose fejhallgatók speciális zajvédő technológiát használnak a nem kívánt zaj kiküszöbölésére és abszolút kizárására. Egy fülhallgatós súlya mindössze 2 gramm, az akkumulátort pedig elég 16 óránként feltölteni. Egy speciális tok is tartozik hozzá, amiben a fülhallgatót tárolhatod. Ez nem csak egy szokványos tok. Töltőként is funkcionál, így ha nem használod, akkor a fülhallgató automatikusan töltődik. Úton vagy én nincs áram, hogy feltöltsd? Ez sem számít, hiszen ez az intelligens tok tápegységként is működik, amivel töltheted az akkumulátort, így biztosan tudod majd használni a fülhallgatót. 

Kifinomult fejhallgató és csatlakozási rendszer

És hogyan működik? Egyszerűen... Az okostelefonokhoz a Bose fejhallgató vezeték nélküli módon csatlakozik a Bluetooth technológiával. Ezután letölti a Bose Sleep-et, amely kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel. Az alkalmazásban 10 előre beállított hang közül választhatsz, amelyeket gondosan teszteltek a környezeti hangok legjobb maszkolására. Például a hulló levelek, a pattogó tűz, a tenger hullámainak pihentető morajlása, vagy akár a tücskök nyugtató ciripelése közül választhatsz. Az alkalmazás lehetővé teszi a lejátszás hosszának beállítását az alvás, a hangerő vagy akár a riasztás tekintetében is.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bose Noise Masking Sleepbuds Ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Noise Masking Sleepbuds stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bose Noise Masking Sleepbuds strieborné.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ