AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

BOSE Smart SoundBar 900, fehér

Termékkatalógus
BOSE Smart SoundBar 900, fehér
3,5 4 értékelés
SoundBar - 5.1.2, HDMI (1× bemenet), optikai digi audio (1× bemenet), 3,5 mm-es jack (1× kimenet), LAN, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, USB, ARC, mikrofon, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Deezer, vezérlés iOS vagy Android készüléken keresztül, távirányító
Kód:  BOS902y5 Termékszám:  863350-2200 Gyártó honlapja:

BOSE Smart SoundBar 900, fehér

Miért nem mozizol otthon? A Bose Smart SoundBar 900 a tökéletes kompakt soundbar erre a célra. Nem fog cserbenhagyni. Fehér színben készült, fényűző kialakítással, és az egész lakásban hallani fogod. Egyszerűen csak csatlakoztasd a tévéhez a HDMI eARC vagy az optikai kábel segítségével (mindkettő a tartozék). A Bose Bluetooth soundbar-t a Bose Music alkalmazással vagy a mellékelt távirányítóval vezérelheted. A Bose okos soundbar olyan technológiákkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy afilmélmény lélegzetelállító és teljesen magával ragadó legyen. Funkciói közé tartozik a Dolby Atmos, az ADAPTiQ, a Bose TrueSpace, a Bose Voice4Video és a PhaseGuide. Ezen kívül a Bose soundbar támogatja a Wi-Fi-t, a Bluetooth-t, Chromecasttal is rendelkezik, valamint Apple AirPlay 2 és Spotify Connect kompatibilis. Alkalmas a TV alatti elhelyezésre, és a Bose SoundBar Wall Bracket fali konzol segítségével (nem tartozék) egyszerű a falra történő felszerelése is.

A Bose Smart SoundBar 900 legfontosabb jellemzői, fehér

  • Bose Smart Soundbar 900 fehér színben. 
  • Dolby Atmos a térhatású hangzáshoz. 
  • Kompakt méretének köszönhetően elfér a tévé alatt, és a falra is felszerelhető.
  • Otthoni zenehallgatáshoz is remek választás. 
  • Beépített mikrofonok. 
  • Támogatja a Wi-Fi-t, a Bluetooth-t, beépített Chromecasttal rendelkezik, valamint kompatibilis az Apple AirPlay 2 és a Spotify Connect szolgáltatással.
  • Az ADAPTiQ technológia lehetővé teszi, hogy a hangzást a szobához hangold.
  • Egyszerű csatlakozás a TV-hez HDMI eARC vagy optikai kábelen keresztül. 
  • A Bose SimpleSync segítségével csatlakoztathatod a Bose okos soundbart a kiválasztott Bose fejhallgatókhoz és Bluetooth hangszórókhoz.
  • A Bose Soundbar vezérlése és beállítása egyszerű a Bose Music alkalmazással.
  • A PhaseGuide technológia, valamint a kilenc, precízen elhelyezett hangszóró és két új átalakító több irányban biztosítja a hangzást.

Bose Bluetooth soundbar szabadalmaztatott PhaseGuide technológiával

A Bose Smart SoundBar 900 fehér színben elegáns, mégis luxus megjelenéssel büszkélkedhet. Kompakt méretben készült, így remekül elfér a TV alatt. A Bose SoundBar Wall Bracket fali tartóval (nem tartozék) azonban a falra is felszerelhető. A prémium kategóriás Bose Bluetooth soundbar számos hasznos technológiát kínál a számodra. Ezek egyike a szabadalmaztatott PhaseGuide technológia, amellyel és a kilenc precízen elhelyezett hangszóróval, továbbá a két új, felfelé irányuló átalakító segítségével különböző irányokbatovábbíttathatod a hangot. Olyan helyeken is hallani fogod a hangot, ahol nincsenek is hangszórók.

Élvezd a mozizást otthon a Dolby Atmos és a Bose TrueSpace segítségével

Szeretnéd úgy érezni magad otthon, mintha egy moziban lennél? A Bose Smart SoundBar 900 valóra váltja ezt az álmot. Dolby Atmos technológiával büszkélkedhet, amely térhatású hangzást hoz létre azáltal, hogy minden hangszert és hangot más térbe helyez. Az eredmény egy lélegzetelállító térélmény lesz. A Bose TrueSpace technológiának köszönhetően a Bose okos soundbar még Dolby Atmos nélkül is megbirkózik a fej fölötti sztereóval vagy 5.1-es hangsugárzással. Képes a jelek újrakeverésére és a hang magasra történőtovábbítására, még mennyezeti hangszóró nélkül is, így olyan élményt nyújt, amellyel belemerülhetsz az akcióba. Pont úgy, mint egy moziban.

A Bose smart soundbar a Bose Music alkalmazással vezérelhető

A Bose soundbar a Bose Music alkalmazással vagy a (mellékelt) távirányítóval is vezérelhető.

Gazdag kompatibilitás legendás partikhoz

Szeretnéd több helyiségben is élvezni a zenét? Nem probléma. A Bose Smart 900 soundbar jól működik a Bose Smart hangszórókkal. Támogatja a Wi-Fi-t, a Bluetooth-t, beépített Chromecasttal rendelkezik, Apple AirPlay 2 és Spotify Connect kompatibilis. A mobileszközödről a Bose Smart Soundbar 900-on keresztül hallgathatod a tartalmakat. További kényelmi funkció a Bose okos hangszórókhoz való Wi-Fi-kapcsolat. Beépített Chromecast a megosztott streaminghez az összes Bose készülékhez az egész lakásban. Kezdődhet a buli!

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Csatornák száma
5.1.2 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI, LAN (RJ-45) Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
5.1.2 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI, LAN (RJ-45) Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay Kész!
USB
1 × Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
104,5 cm Kész!
Mélység
10,7 cm Kész!
Magasság
5,82 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
5,75 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!

Kimenetek

3,5 mm jack
1 × Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSE Smart SoundBar 900, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Smart SoundBar 900 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSE Smart SoundBar 900 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSE Smart SoundBar 900 - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSE Smart SoundBar 900 - weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ