Shop roku 30 dnů na vrácení

Brabantia BBEK1001 vízforraló

Termékkatalógus
Brabantia BBEK1001 vízforraló
4,0 1 értékelés
Vízforraló - 3000 W teljesítmény, 1,7 literes víztartály, automatikus kikapcsolás, rejtett fűtőszál, túlmelegedés elleni védelem víz nélküli használat esetére, polírozott rozsdamentes acél burkolat
Kód:  EAB1101a Termékszám:  BBEK1001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Brabantia BBEK1001 vízforraló

Rozsdamentes acél kivitelezés

Szeretnéd egy egyszerű kivitelezésű, de megbízható vízforralóval gazdagítani a konyhádat? Ez a kifejezetten háztartási célokra kifejlesztett, rozsdamentes acélból készült, polírozott, vonzó külsejű vízforraló a holland Brabantia-tól minden bizonnyal lenyűgöz majd.


Biztonságos vízforralás

A vízforraló 1,7 literes űrtartalommal rendelkezik. A Brabantia BBEK1001 automatikus kikapcsolás funkcióval, valamint a víz nélküli használat esetére túlmelegedés elleni védelemmel lett ellátva. A készülék zárt rendszerű. 360°-ban forgatható talpazata gyors elérést biztosít. Az egyszerű karbantartásról a kivehető és mosható szűrő gondoskodik.


Miért válaszd ezt a vízforralót?

  • A vízforraló űrtartalma: 1,7 l
  • Teljesítmény: 3 000 W
  • Automatikus kikapcsolás: igen
  • Zárt melegítés: Igen
  • Túlhevülés elleni védelem: Igen
  • Anyag: polírozott, rozsdamentes acél
  • 360°-ban elforgatható talpazat
  • Kivehető és mosható szűrő

Holland minőség

Az 1919-ben alapított holland Brabantia a termékek magas fokú ellenállása és időtlen kivitelezése jellemzi, amelyet a sokéves használat sem visel meg. Mindez annak köszönhető, hogy a Brabantia a tartósságra fekteti a hangsúlyt: a termékekhez felhasznált elsőszámú anyaga a prémium minőségű és ellenálló rozsdamentes acél. A Brabantia megfelel az ISO 14001 környezetirányítási szabványnak.


3 éves garancia

A Brabantia valamennyi fehérárura 3 éves garanciát vállal,

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brabantia BBEK1001 vízforraló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brabantia BBEK1001. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brabantia BBEK1001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brabantia BBEK1001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brabantia BBEK1001.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ