AlzaBoxy Q1 Shop roku

Brabantia Bo pedálkosár 11 + 23L, fehér

Termékkatalógus
Brabantia Bo pedálkosár 11 + 23L, fehér
Szemetes - szelektált hulladékgyűjtéshez, űrtartalma 34 l, anyaga acél, fehér kivitel, nyitás pedállal, 2 tartály, méretek 44 x 54 × 36,5 cm (H×Sz×Mé)
70 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 120 hónap Kód:  BRADO004 Termékszám:  121142
Brabantia Bo pedálkosár 11 + 23L, fehér 70 190 Ft Utolsó 2 termék a raktáron
Vásárlás

Brabantia Bo pedálkosár 11 + 23L, fehér

A Brabantia Bo szemetes kényelmes pedálos mechanizmussal ellátott és két különálló, 11 és 23 literes hulladékgyűjtő edényt tartalmaz. A szemetes kosár kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely ujjlenyomatálló. A csendes fedélnek és a pedálos rendszernek köszönhetően a nagyon könnyű nyitás növeli a használat kényelmét. A szemetes alkalmas nagyobb mennyiségű hulladék tárolására. A kompakt és időtálló kialakítás minden otthonba illik, mivel a szemetes közvetlenül a falhoz illeszthető. Ezen kívül a Brabantia Bo szemetes a környezetvédelem jegyében készült (41%-os újrahasznosított anyag, 98%-ban újrahasznosítható az élettartama végén). Ezen kívül, a szemetes megvásárlásával támogatod az Ocean Cleanup projektet, amelynek célja, hogy megtisztítsa óceánjainkat a műanyagtól.


Brabantia Bo szemetes

Térfogat: 34 liter

Brabantia Bo szemetes

Méretek: 54 × 44 × 36.5 cm

Odpadkový koš Brabantia Bo

2 konténer

A Brabantia Bo fehér szemetes fő jellemzői

  • Pedálos szemeteskosár fehér színben
  • Modern, időtlen design, nagy kapacitással
  • Készült a környezetvédelem szem előtt tartásával
  • A Brabantia kosár ujjlenyomat álló acélból készült
  • Tökéletesen illeszkedő PerfectFit zsákok
  • Halk fedél és szuper könnyű nyitás a pedálrendszernek köszönhetően
  • Helytakarékos, mivel a szemetes a falhoz közel vagy a szoba sarkában helyezhető el
  • A belső rekeszek kivehetők és tisztíthatók
  • Vásárolj egy extra szemetest, hogy támogasd az óceánok megtisztítását
  • Cradle-to-Cradle minősítés

Szelektálj stílusosan a Brabantia Bo szemetessel

Brabantia Bo szemetes első pillantásra megragadja a tekintetet modern kialakításával, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Az ujjlenyomat álló kivitelnek köszönhetően nem kell aggódnod a fárasztó karbantartás miatt. A Brabantia Bo szemeteskuka a környezetvédelem jegyében készült, mivel 41%-ban újrahasznosított anyagból készült és 98%-ban újrahasznosítható a hasznos élettartam végén. Bolygónk számára nagyon fontos a hulladékok szelektálása. A Brabantia Bo kukával stílusosan szelektálhatsz! Ezen kívül a Brabantia 10 év garanciát és szervizt kínál.  

A Brabantia Bo szemetes könnyű kezelése 

A kosár működtetése lábbal történik, ami a nyitást és zárást gyerekjátékká teszi. A fedél lenyomva nyitva marad, így kényelmesen elhelyezhetsz benne nagyobb mennyiségű hulladékot is. Amint leveszed a lábad, a fedél magától záródni kezd, és végül csendesen lezárja a szemetest. A Brabantia Bo szemetes nagy előnye a puha és csúszásmentes talp. A szemetest így tökéletesen a padlón tartja. 

A Brabantia Bo szemetes praktikus fedélkapcsolóval rendelkezik

Ha a Brabantia szemetest állandóan nyitva szeretnéd hagyni és nem akarsz a lábbal nyitható kapcsolóra lépni, csak fordítsd meg a fedélkapcsolót a szemetes belsejében. Így a fedél nyitott helyzetben marad, és kényelmesen odaléphetsz, hogy kivehesd, amit ki akarsz dobni.

Higiénikus és gyors zsákcsere

A higiénikusan tiszta környezet minden otthonban alapvető fontosságú. A Brabantia Bo nagy nyílással rendelkezik, hogy a szemetes körül ne legyen szennyeződés. Ráadásul a zsákok cseréje gyerekjáték.A J és X zsákok tökéletesen illeszkednek a szemetesbe. A zsák széle a Brabantia Bo szemetes fedele alatt rejtve marad, így nem lóg ki sehol. 

A Brabantia Bo szemeteskuka tartályai könnyen eltávolíthatók

A Brabantia Bo szemeteszsákot nagyon könnyen eltávolíthatod és szükség esetén a szemetes teljes belsejét megtisztíthatod. A szemeteszsák cseréje során a fedél mindig nyitva marad, így megkönnyíti a szemeteskuka kezelését.




Paraméterek

Anyag
Acél Kész!
Szín
Fehér Kész!
Űrtartalom
34 l Kész!
Nyitás módja
Pedálos Kész!
Edények száma
2 db Kész!

Anyag

Anyag
Acél Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
34 l Kész!
Nyitás módja
Pedálos Kész!
Edények száma
2 db Kész!

Méret

Szélesség
54 cm Kész!
Magasság
44 cm Kész!
Mélység
36,5 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brabantia Bo pedálkosár 11 + 23L, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brabantia Bo pedálový koš 11 + 23L, bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brabantia Bo pedálový kôš 1 1 + 23 L, biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brabantia Bo Treteimer 11 + 23 Liter, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brabantia Bo Treteimer 11 + 23 Liter, weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ