AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Brabantia Bo pedálos szemeteskosár 11 + 23L, fekete

Termékkatalógus
Brabantia Bo pedálos szemeteskosár 11 + 23L, fekete
Szemetes - szelektált hulladékgyűjtéshez, űrtartalma 34 l, anyaga acél, fekete kivitel, nyitás pedállal, 2 tartály, méretek 44 x 54 × 36,5 cm (H×Sz×Mé)
Kód:  BRADO005 Termékszám:  121227

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Brabantia Bo pedálos szemeteskosár 11 + 23L, fekete Megszűnt

Brabantia Bo pedálos szemeteskosár 11 + 23L, fekete

A Brabantia Bo szemetes kényelmes pedálos mechanizmussal van ellátva és két különálló, 11 és 23 literes hulladékgyűjtő edényt tartalmaz. A szemetes kosár kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely ujjlenyomatálló. A csendes fedélnek és a pedálos rendszernek köszönhetően a nagyon könnyű nyitás növeli a használat kényelmét. A szemetes alkalmas nagyobb mennyiségű hulladék tárolására. A kompakt és időtálló kialakítás minden otthonba illik, mivel a szemetes közvetlenül a falhoz illeszthető. Ezen kívül a Brabantia Bo szemetes a környezetvédelem jegyében készült(41%-banújrahasznosított anyagból, és 98%-ban újrahasznosítható az élettartama végén). Ezen kívül, a szemetes megvásárlásával támogatod az Ocean Cleanup projektet, amelynek célja, hogy megtisztítsa óceánjainkat a műanyagtól.


Brabantia Bo szemetes

Térfogat: 34 liter

Brabantia Bo szemetes

Méretek: 54 × 44 × 36.5 cm

Odpadkový koš Brabantia Bo

2 tartály

A Brabantia Bo fekete szemetes fő jellemzői

  • Pedálos szemeteskosár fekete színben
  • Modern, időtlen design, nagy kapacitással
  • A környezetvédelem szem előtt tartásával készült
  • A Brabantia kosár ujjlenyomat acélból készült
  • Tökéletesen illeszkedő PerfectFit zsákok
  • Halk fedél és szuperkönnyű nyitás a pedálrendszernek köszönhetően
  • Helytakarékos, mivel a szemetes a falhoz közel vagy a szoba sarkában helyezhető el
  • A belső rekeszek kivehetők és tisztíthatók
  • A szemetes megvásárlásával támogatod az Ocean Cleanup projektet
  • Cradle-to-Cradle minősítés

Szortírozz stílusosan a Brabantia Bo szemetessel

Brabantia Bo szemetes első pillantásra megragadja a tekintetet modern kialakításával, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Az ujjlenyomat-álló kivitelnek köszönhetően nem kell aggódnod a fárasztó karbantartás miatt. A Brabantia Bo szemeteskuka a környezetvédelem jegyében készült, mivel 41%-ban újrahasznosított anyagból készült és 98%-ban újrahasznosítható az élettartama végén. Bolygónk számára nagyon fontos ahulladékokszelektálása. A Brabantia Bo kukával stílusosan szelektálhatsz! Ezen kívül a Brabantia 10 év garanciát és szervizt kínál.

A Brabantia Bo szemetes könnyű kezelése 

A kosár működtetése lábbal történik,  ami a nyitást és zárást gyerekjátékká teszi. A pedált lenyomva a fedél nyitva marad, így kényelmesen elhelyezhetsz benne nagyobb mennyiségű hulladékot is. Amint leveszed a lábad, a fedél magától záródni kezd, és végül csendesen lezárja a szemetest. ABrabantiaBo szemetes nagy előnye a puha és csúszásmentes talp. A szemetest így tökéletesen a padlón tartja. 

A Brabantia Bo szemetes praktikus fedélkapcsolóval rendelkezik

Ha a Brabantia szemetest állandóan nyitva szeretnéd hagyni és nem akarsz a lábpedálra lépni, csak fordítsd meg a fedélkapcsolót a szemetes belsejében. Így a fedél nyitott helyzetben marad, és kényelmesen elhelyezheted benne, amit ki akarsz dobni.

Higiénikus és gyors zsákcsere

A higiénikusan tiszta környezet minden otthonban alapvető fontosságú. A Brabantia Bo nagy nyílással rendelkezik, hogy a szemetes körül ne legyen szennyeződés. Ráadásul a zsákok cseréje gyerekjáték. A J és X zsákok tökéletesen illeszkednek a szemetesbe. A zsák széle a Brabantia Boszemetesfedele alatt rejtve marad, így nem lóg ki sehol. 

A Brabantia Bo kuka tartályai könnyen eltávolíthatók

A Brabantia Bo szemeteszsákot nagyon könnyen eltávolíthatod és szükség esetén a szemetes teljes belsejét megtisztíthatod. A szemeteszsák cseréje során a fedél mindig nyitva marad, így megkönnyíti a szemeteskuka kezelését. 




Paraméterek

Szélesség
54 cm Kész!
Magasság
44 cm Kész!
Mélység
36,5 cm Kész!
Szín
Fekete Kész!
Anyag
Acél Kész!

Méret

Szélesség
54 cm Kész!
Magasság
44 cm Kész!
Mélység
36,5 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Anyag

Anyag
Acél Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
34 l Kész!
Nyitás módja
Pedálos Kész!
Edények száma
2 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brabantia Bo pedálos szemeteskosár 11 + 23L, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brabantia Bo pedálový koš 11 + 23L, černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brabantia Bo pedálový kôš 1 L + 23 L, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brabantia Bo Treteimer 11 + 23 Liter - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brabantia Bo Treteimer 11 + 23 Liter - schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ