Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Bragi The Headphone

Termékkatalógus
Bragi The Headphone
Fej-/fülhallgató - érintős, fitness érzékelők, az akkumulátor élettartama akár 6 óra
Kód:  BRAGI1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bragi The Headphone

Ha megfelelő fejhallgatót keresel, amellyel képes leszel bármilyen tevékenységet véghezvinni, a Braga biztosan nem okoz csalódást. Úgy tűnik, egy tökéletes laptop, iPad vagy iPhone mobiltelefon kiterjesztés lehet a készülékből. A modern dizájn minőségi kialakítással rendelkezik, amely egyszerű kezelést és stílusos megjelenést nyújt.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes hangzás eredményesesen szünteti meg a környezeti zajt
  • Hosszú akkumulátor-élettartam (6 óra)
  • Egyszerű érintőképernyős vezérlők és a fejlett technológiák
  • Egy nagyszerű kiegészítője lehet az új iPhone mobiltelefonoknak
  • Egyszerű és intuitív érintőképernyős vezérlők

Nincs több vezeték, és határ

A modern Bluetooth technológiával kábelek nélkül is hallgathatsz zenét. Csak a fejhallgató-csatlakozót kell bármely Bluetooth-eszközhöz csatlakoztatni. Ezután minden, amit tehetsz, hogy kedvenc kristálytiszta hangzásnak hódolsz a készülékben. A gyártó gondolt a kényelmes használatra is. A fejhallgatót úgy alakította, hogy így garantálni tudja a tökéletes kényelmet és a fejhallgató illeszkedik minden fülhez, akár mint egy kesztyű. Ha sportra vagy egy pillanatnyi pihenésre vágysz, egy idő után akár még azt is elfejetheted, hogy valami van a füledben.

Ez a te életed. Vezéreld a saját zenédet

Válts át az egyes sávok között, fogadd a hívást. Mindent akár egy okostelefon használata nélkül is. A fejhallgató érintésekkel, gesztusokkal vezérelhető. Elég ha minden egyes vezérlő mozdulatot megtanulsz így időt spórolhatsz (pl. ujjaddal óvatosan nyomd meg a jobb oldali kagylót, majd húzd el az ujját előre, így felerősíti a hangerőt, nyomd meg még egyszer a jobb fülhallgatót zenét ezzel ki tudod kapcsolni). Az Audio Transparency semmilyen kellemetlen környezeti zajokat nem enged, hogy azok a készülékbe jussanak. Halkítsd le a világot. Légy önmagad. Minden azon áll, hogy melyik ujjadat választod. Nem kell aggódni a szeles időjárás, vagy nagy a forgalom miatt sem. A fejlett technológia a VersantTM hangalapú szolgáltatások telefonhívásokat véghezviszi még a legnehezebb körülmények között is.

Hosszú akkumulátor üzemidő

A 100mAh Lithium-polimer akkumulátor a készülék működését biztosítja. Csak hagyd bedugva két órát, és az után a zene minden kalandra elcsábít. Játékidő 6 óra, készenléti idő 250 óra. Légy része a Bragi családnak. Ezzel a forradalmi fejhallgatóval megtalálhatod a szabadságot!

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bragi The Headphone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bragi The Headphone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brage The Headphone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bragi The Headphones. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bragi The Headphones.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ