Shop roku AP+ plus nový vizuál

Braun 3041 WH

Termékkatalógus
Braun 3041 WH
5 1 értékelés
Gőzállomás - 2400W digitális hőmérséklet-szabályozás, iCare technológia, eloxált 3D vasalótalp, rögzített 2 l-es tartály a víz folyamatos újratöltésének lehetőségével, vízkőmentesítés ellenőrzése, gőzlövet: 310 gr /perc, maximális gőznyomás: 5 bar, a vízmelegítő automatikus kikapcsolása, eco / gazdaságos funkció, fehér szín
Kód:  EAV301a31 Termékszám:  IS3041WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun 3041 WH

Erőteljes vasalás tökéletes eredményekkel

A kompakt Braun IS 3041WH gőzvasaló megkönnyíti az Ön számára a ruhaneművel vagy ráncos ruhával való munkavégzést. 2 literes víztartállyal rendelkezik, és kis méretének köszönhetően könnyen tárolható. A nagyobb térfogatú és gőznyomású CareStyle biztosítja a problémás anyagok tökéletes és gyors vasalását, és sok időt és energiát takarít meg.


A Braun IS 3041WH gőzvasaló legfontosabb jellemzői

  • Progresszív iCare technológia
  • Kompakt méretek
  • A termék képes 310 g / perc gőznyomásra
  • 3D vasalási terület
  • Alkalmas csapvízhez is
  • 2400 W tápegység
  • Ökobarát Eco üzemmód
  • Kivehető,  2 literes víztartály

Magas gőzkibocsátás
 

Magas gőzkibocsátás

Nem számít, mennyire gyűrött a ruhanemű, a CareStyle Steam Generator gyorsabbá teszi a gyűrődések eltüntetését, mint gondolná. A gőzkibocsátás kétszer akkora, mint a klasszikus gőzölős vasaló .

Kompakt kivitel
 

Kompakt kivitel

A Braun Steam gőzvasaló annak köszönheti kompaktságát,  hogy van egy egykattintásos egyszerű rendszere, amely megkönnyíti a mozgatását és  kis helyen történő tárolását.

Šetří čas a námahu
 

A vasalás soha nem volt könnyebb

Ha Ön minden nap vasal, vagy csak esetenként, vagy egyszerűen a vasalás az Ön hobbija,  akkor sem  találhat ennél könnyebb, hatékonyabb és különösképpen gyorsabb módját  a kiváló eredmény elérésének  minimális erőfeszítés mellett .


Systém CalcCLean
 

Egyszerű tisztítás

A CalcClean figyelmezteti Önt bármilyen vízkő- lerakódásra, és  a tisztítási folyamat is egyszerű és kényelmes. Nyissa ki a víztartályt, töltse fel,  és rázza fel, majd nyomja meg a kezelőpanel gombját! 

Magas gőznyomás
 

Magas gőznyomás

A nagy nyomásnak köszönhetően finom gőz teljesen behatolhat az anyagba , így a vasalás rendkívül egyszerű. Még a legtartósabb gyűrődések  is eltűnnek egy további adag gőzzel, és a vasaló csökkenti a fáradságot.

Intelligens technológia iCare
 

Intelligens technológia

Az intelligens iCare technológia normál és öko (Eco) üzemmódban védi a ruházatát a megfelelő hőmérséklet beállításával, függetlenül az anyag típusától , beleértve a legproblémásabb ruhákat is. Ez azt jelenti, hogy Önnek nem kell várnia még egy kicsit többet a különböző beállításokra. 


3D žehlící plocha
 

Kiváló csúszás

A szabadalmaztatott, lekerekített 3D vasalófelület kissé felemelt élekkel garantálja a 360 fokos csúszást és gyorsabb,  hatékonyabb vasalást. Soha nem fog elakadni  gombok, zsebek vagy cipzárak vasaláskor, és nem kell állandóan állítgatni a vasalót.

Úspora energie
 

Öko (gazdaságos) üzemmód

Élvezze az alacsonyabb energiafogyasztást egy gombnyomással!  Ha kevesebb gőzre van szüksége  gyapjú vagy szintetikus anyagok vasalása esetén, egyszerűen nyomja meg az Öko gombot. Több mint 30% energiát takarít meg, miközben megtartja a kiváló eredményeket.


 

Paraméterek

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzlövet
310 g/perc Kész!
Tartály űrtartalma
200 ml Kész!
Szín
Fehér Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzlövet
310 g/perc Kész!

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma
200 ml Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun 3041 WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN IS 3041 WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN IS 3041 WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN IS 3041 WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN IS 3041 WH.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ