Shop roku 30 dnů na vrácení

Braun 9-969V

Termékkatalógus
Braun 9-969V
5 3 értékelés
Epilátor - Exfoliator és masszázsrendszer 1-ben, MicroGrip technológia, 40 pinzet rendszer, 2 sebesség, Nedves és száraz, akkumulátor - 1 órás töltés 40 perc üzemeltetéshez, Li-Ion elemek: epilátor, mély masszázs párna, 2x higiénikus sapka, páraelszívó a nagyobb hatékonyság érdekében, érzékeny terület felerősítés, arc tisztító kefe, érzékeny kefe, archámos ecset, tisztító kefe, adapter, tok
Kód:  BRN003a Termékszám:  81632129 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun 9-969V

A leggyorsabb és legpontosabb Braun epilátor


A Braun Silk-épil 9 SkinSpa epilátor 40%-kal szélesebb fejjel* új mércét állít fel az epilálás terén. Forradalmi mikroszálas technológiájának köszönhetően a MicroGrip Tweezer négyszer rövidebb szőrszálakat is eltávolít, mint a gyantázás (0,5 mm-ig). Bőröd négy hétig olyan csodás és selmyes lesz, mintha a kozmetikai szalonban jártál volna.


*más Braun epilátorokhoz képest.

Braun 9-969V

Mély masszázs

A Braun mély testmasszázzsal serkenti a vérkeringést és javítja a bőr kinézetét.

Braun 9-969V

Bőrradír a testre

A Braun testre való bőrradírozó keféje eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szőrbenövést hatszor hatékonyabban csökkenti, mint a kézi bőrradírozás.

Braun 9-969V

Gyengéd bőrradír

A gyengéd bőrradírozó kefe érzékeny bőrfelületekhez javasolt.

Braun 9-969V

Bőrtisztítás

A smink és a szennyeződések eltávolítására szolgáló tisztító kefe hatszor hatékonyabb, mint a manuális tisztítás. A pufa kefét érzékeny bőrön is akár  minden nap használhatod. A bőrradírozó tartozékot hetente egyszer használd a bőröd tisztántartásához.

Braun 9-969V

Wet & Dry

A Braun Silk-épil 9 epilátort zuhany alatt vagy a fürdőkádban is használhatod. Rendszeres használat esetén az epilálás víz alatt gyakorlatilag fájdalommentes.

Braun 9-969V

Pulzáló rezgések

Az aktív rezgések hatására a bőr kisimul, és az epilálás rendkívül gyengéd lesz.

Braun 9-969V

Csuklós fej

Az epiláló fej igazodik a test körvonalaihoz a kimagasló kényelem és hatékonyság érdekében, olyan testfelületeken is, mint a térd és a hónalj.

Braun 9-969V

SmartLight

A SmartLight a legrövidebb szőrszálakat sem hagyja ki, és különösen alapos szőrtelenítést tesz lehetővé.

Egy készülék, 12 tartozékkal

A Braun epilátor 12 különleges kiegészítője segítségével még rugalmasabban távolítja el a szőrszálakat. A bőrradírozó kefék és a masszázsfej mellett a csomagban van egy nagy teljesítményű feltét, amely pontosan igazodik a testhez, és valamennyi szőrszálat felfed. A pontos kiegészítőnek köszönhetően az epilátorral a legszűkebb helyeket is eléred. A borotvafej és a vágófeltét segítségével az epilátor borotvává és trimmelővé alakítható.

Arctisztítás a tökéletes szépségért

A Braun 9-969v szépségápolási készlet egy különleges arctisztító kefét, valamint két kefés fejet is tartalmaz, A Braun arckefe hatszor hatékonyabban távolítja el a bőrről a sminket és a szennyeződéseket, mint a kézi arctisztítók. Az érzékeny bőrre való tisztítókefe ideális száraz és érzékeny bőrre, a bőradírozó kefével rendelkező fejet pedig hetente használhatod, így bőröd tiszta és egészséges lesz.

Paraméterek

Funkciók
Nedves epilálás Kész!
Csipeszek száma
40 Kész!
Tápellátás
Akkumulátor Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Nedves epilálás Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
40 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun 9-969V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-épil 9-969V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun 9-969V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 9-969V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 9-969V.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ