Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

BRAUN BGK 7050

Termékkatalógus
BRAUN BGK 7050
Trimmelő 3in1 (epilátor, borotva, trimmer), 2 sebesség, oszcilláló epilálófej, 40 csipesz, aktív masszázsrendszer, fej borotválkozás, vágótartozékra, világítás, Wet & Dry
Kód:  BRAZA012 Termékszám:  4210201133315 Gyártó honlapja:

BRAUN BGK 7050

3 funkció egy készülékben

A borbély hajvágó BRAUN 7050 BGK könnyen és gyorsan alkalmazkodni a szakállukat, szőr vagy más testszőrzet. Ez a készülék kínál három funkció a tökéletes borotválkozás, fodrász vagy szőrtelenítés. A készülék kezelése rendkívül felhasználóbarát és egyszerű, hogy minden tökéletlensége megszabadulni gyorsan, egyszerűen és biztonságosan.


Tökéletesen alapos borotválkozáshoz

Az eszköz fel van szerelve speciális technológiával Close-Grip 40 csipesz, amely hatékonyan eltávolítja még a legkisebb haj és szakáll. Intelligens adapterek tökéletesen illeszkednek az alak a test és a beépített világítás lehetővé teszi, hogy világítsanak még finom és rövid szőrszálakat.


pontos epilálás

epilátor van szerelve egy rugalmas fej, amely képes eltéríteni, mindkét irányban legfeljebb 15 fok. Ennek köszönhetően a létesítmény jobban alkalmazkodnak a körvonalait a test maximális kényelmet és maximális alapossággal a kezelés során. Emellett a magas frekvenciájú masszírozó rendszer stimulálja a bőrt epilálás közben, és csökkenti a kellemetlen érzést.


100% mosható

Mozgás zökkenőmentesen kezeli borotválja száraz vagy nedves, mert ez 100% mosható. A beépített akkumulátor lehetővé teszi a működés hálózati kábel nélkül daráló 40 percig. A töltési idő kevesebb, mint 60 perc alatt.


csomag tartalma

  • epilátor
  • borotvafej
  • vágótartozékra
  • Az érzékeny terület
  • rögzítési felületen
  • Attachment a nagyobb hatékonyság
  • puha tok
  • töltő
  • kefe

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRAUN BGK 7050
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN BGK 7050. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN BGK 7050. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN BGK 7050. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN BGK 7050.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ