Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BRAUN BT 5050

Termékkatalógus
BRAUN BT 5050
4,4 8 értékelés
Trimmelő - szakállnyíró , 25 darab pontos hosszbeállítás, 2 db vágófésű, kihúzható precíziós vágó, vezetékkel/vezeték nélküli működés, mosható
Kód:  BRAZA005 Termékszám:  4210201130048 Gyártó honlapja:

BRAUN BT 5050

Tökéletes megjelenés

Nem csak a nők, hanem a férfiak is szeretnek odafigyelni a megjelenésükre. A BT 5050 BRAUN szakállvágóval könnyedén, gyorsan formálhatja a szakállát, sőt mi több, a saját képzelete és akarata szerint alakíthatja. Az egyedi stílus kialakítását a Slide rendszer teszi lehetővé, így a szakálla testre szabását egyszerűen a penge csúsztatásával végezheti el.


Akár 4-szer pontosabb a szakáll beállítás

A Braun BT 5050 az arcszőrzet precíz és egységes kezelését biztosítja a széles vágófejjel, mialatt egy keskeny formázó pontosan meghatározza a vonalakat és éleket. Beállítható 25 különböző hosszúságú szakáll vágásra, így választhat az elegáns, rövid borosta vagy egy alkalmi, hosszú szakáll közül.


Minőségi kidolgozás

Kétféle pengeméret. A rövid precíziós fésűs vágófejjel igazíthatja a szakállát 1-10 mm-es mérettartományon belül és a hosszú szakállhoz való fésűs vágófejjel a 10-20 mm méretűt. Az ultra éles, rozsdamentes acél késeknek köszönhetően a vágófej húzás nélkül képes vágni a hosszú vagy sűrű szakállt is a legnagyobb kényelmet biztosítva.


100% - ban mosható

Ez a készülék vezetékes és vezeték nélküli működést kínál. Az akkumulátora akár 50 percig működik és 8 óra alatt újra feltölthető. A vágófejet könnyedén le lehet mosni folyó víz alatt. A mellékelt utazó tok a könnyű tárolást biztosítja.

 


 

Paraméterek

Felhasználási terület
Bajuszra Kész!
Felhasználás módja
Általános használat Kész!
Kiegészítők száma
2 Kész!
Pengék anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Vágási beállítások száma
25 Kész!

Rendeltetés

Felhasználási terület
Bajuszra Kész!
Felhasználás módja
Általános használat Kész!

Tulajdonságok

Kiegészítők száma
2 Kész!
Pengék anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Vágási beállítások száma
25 Kész!
Működtetés
Nyomógombokkal Kész!

Funkciók

Funkciók
Vízálló Kész!

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság
1 mm Kész!
Max. vágási hosszúság
20 mm Kész!

Működés és tápellátás

Üzemidő
50 perc Kész!
Feltöltési idő
480 perc Kész!
Tápellátás
Elektromos hálózat, Akkumulátor Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRAUN BT 5050 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun BT 5050. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun BT 5050. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN BT 5050. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN BT 5050.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ