A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Braun Face 852

Termékkatalógus
Braun Face 852
4,7 7 értékelés
Epilátor - homlok, szemöldök, felső ajak, áll, nyak ápolására, 10 mikronyílás, változtatható forgásirány, tisztító kefe a pórusok tisztítására és smink eltávolítására, vízálló, 1AA elemmel működő, 2x tartalékkefe, piros hordtáska + tok
Kód:  BRAEP028 Termékszám:  81574419 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun Face 852


Az arcszőrzet precíz eltávolítása és mély pórustisztítás

A világon elsőként a Braun Face mindkét funkciót ötvözi egy termékben - egyszerűen csak cserélje ki a fejeket. 

A Braun Face használata egyszerű, és bizonyított a hatékonysága.  Az epilátornak köszönhetően precízen, a gyökerektől távolítja el az arcszőrzetet, míg a kefe maradéktalanul kitisztítja a pórusokat. Ennek köszönhetően az arcbőre varázsütésre láthatóan simább, tisztább és frissebb lesz.

A Braun Face elegáns és nagyon praktikus, arra tervezték, hogy könnyedén az életének részévé váljon. A védőburkolatnak köszönhetően az arcepilátor olyannyira diszkrét, hogy bármikor, bárhová magával viheti. 


A manuális kézi eljárásnál 6-szor jobban tisztít  

A Braun tisztítókeféje egy perc alatt letisztítja a sminket, és visszaadja a bőr természetes fényét és ragyogását. A mikrooszcillátorok százainak köszönhetően 6-szor hatékonyabb, mint ha kézzel mosná meg az arcát, és a pórusok mélyéig hatolva tisztít ezzel téve lehetővé, hogy az Ön által használt krém még jobban felszívódjon. 

100%-an vízálló, így az arc tisztítása a zuhany alatt is a napi higiénia részévé, rutinná válhat. 

A cserélhető Braun kefék minden tekintetben megfelelnek az Ön bőrápolási igényeinek. Egyszerűen csak cserélje ki a fejeket, és máris kezelheti a bőre érzékenyebb területeit, peelingelhet, felviheti az arckrémet, vagy az alapozót. Az optimális higiénia és a legjobb kezelés érdekében cserélje a keféket 3 havonta. Az arcbőre megérdemli a törődést.



Napi szintű ápolás, 1. lépés

A mindennapos tisztításhoz a bőrtípusának megfelelően használja a normál, vagy extra érzékeny ecsetet.

Napi szintű ápolás, 2. lépés 

Ha a bőr tiszta és száraz, használjon kozmetikai szivacsot az arckrém, illetve a hidratáló felviteléhez. A szivacsot használhatja az alapozóhoz is. 

Heti rendszerességű ápolás

A peeling kefe használata heti rendszerességgel javasolt a száraz bőr megtisztítására és a bőr természetes fényének növelésére. 

Negyedévenkénti ápolás

Hogy tisztán tartsa a kozmetikai szettet, a használat után mindig öblítse le a keféket. A maximális eredmény és higiénia érdekében fogadja meg a Braun tanácsát, és cserélje ki a keféket 3 havonta.  

Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Face 852 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Face 852. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun Face 852. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Gesicht 852. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Gesicht 852.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ