Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

BRAUN IS 5145.BK

Termékkatalógus
BRAUN IS 5145.BK
5 3 értékelés
Gőzállomás - vízszintes gőzölés, kábeles, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, gőzlövet 400 g/perc, vízkőmentesítés, 3D vasalás, ECO mód, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 2000 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, fekete és kék kivitel
81 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BRAPG268 Termékszám:  IS5145BK Gyártó honlapja:
BRAUN IS 5145.BK 81 790 Ft Felbontott raktáron

BRAUN IS 5145.BK

olcsó
BRAUN IS 5145.BK egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A korszerű Braun IS 5145.BK gőzállomás új iCare technológiával rendelkezik, amely minden típusú szövet számára tökéletes hőmérséklet-beállítást nyújt, így védelmet biztosít a ruháid számára. A lekerekített élű 3D Freeglide vasalótalp lehetővé teszi, hogy a vasaló könnyedén átcsússzon minden akadályon bármely irányban. A magas, 400 g / perces gőzlöket könnyedén megbirkózik még a nagyon gyűrött ruhákkal is.

A Braun IS 5145.BK gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül erőteljes gőzrendszer, amely képes kisimítani még a legmakacsabb gyűrődéseket is
  • Tartós, eloxált 3D vasalótalp a tökéletes csúszás érdekében
  • A Braun gőzállomás akár 400 g / perces gőzlöketre és akár 6,8 bar gőznyomásra képes
  • Automatikus kikapcsolás 10 perc után
  • Biztonsági zár a könnyű szállításhoz
  • Ultimate FastClean rendszer a folyamatos vízkőmentesítéshez
  • XL térfogatú, 2 l-es tartály
  • A Braun gőzállomás gazdaságos Eco móddal rendelkezik
  • Időtálló, fekete design

A Braun IS 5145.BK profi a területén

Nem számít, mennyire gyűrődött a ruhadarab, a Braun IS 5145.BK gőzállomás gyorsabban kisimítja azt, mint gondolnád. A gőzkibocsátása kétszer akkora, mint a klasszikus gőzölős vasalóké. Az extra nagy, kivehető, 2 literes víztartály könnyen újratölthető, szállítható és tárolható. Így a vizet nem kell gyakran feltölteni, és a vasalás is sokkal gyorsabb.

Az intelligens iCare technológia normál és Eco módban a szövet típusának megfelelő hőmérséklet-beállítással védi a ruházatot, beleértve a legkényesebbeket is. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges hosszú ideig bajlódnod a beállításokkal. Élvezd az alacsonyabb energiafogyasztás előnyeit egyetlen gombnyomással. Ha kevesebb gőzre van szükséged, mint például selyem, gyapjú vagy szintetikus anyagok vasalásakor, egyszerűen nyomd meg az Eco gombot. Így több, mint 30% energiát takarítasz meg, miközben a vasaló továbbra is kiváló teljesítményt nyújt.

A szabadalmaztatott, lekerekített, enyhén megemelt szélű 3D vasalótalp 360°-os csúszást, gyorsabb és hatékonyabb vasalást garantál. Így soha többé nem akadsz el a gombok, zsebek vagy cipzárak vasalásakor, és nem kell állandóan megigazítanod a vasalt ruhadarabot. A gőzállomás felmelegedése kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe, és egy pillanat alatt készen áll a használatra. A fokozott biztonság érdekében a gőzállomás automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, amely a gőzölési gomb megnyomásának hiányában 10 perc után aktiválódik.


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Díjak
Díj nélkül Kész!
Gőzölés típusa
Vízszintes Kész!
Csatlakozás
Kábellel Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
ECO mód Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
120 g/perc Kész!
Gőzlövet
400 g/perc Kész!

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma
2 000 ml Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Szín

Szín
Fekete, Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRAUN IS 5145.BK
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ