Akvizice ApF HU Shop roku

Braun IS 7156BK

Termékkatalógus
Braun IS 7156BK
5 1 értékelés
Gőzállomás - teljesítmény: 2400 W, gőzteljesítmény: 125 g/perc, 2000 ml-es tartály, alumínium vasalótalp, 1,8 m hosszú kábel, gőzlövet: 500 g/perc, funkciók: vízkőtelenítés és biztonsági lekapcsolás, fekete
Kód:  BRAPARG03 Termékszám:  BRAUN IS 7156BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun IS 7156BK

A korszerű BRAUN IS 7156BK gőzállomás új iCare technológiával rendelkezik, amely minden típusú szövet számára tökéletes hőmérséklet beállítást nyújt, hogy intelligens védelmet biztosítson a ruháid számára. A 3D Eloxal Plus vasalófelület lekerekített és ferde szélekkel teszi lehetővé, hogy a vasaló könnyedén csússzon át minden akadályon bármely irányban. A magas, 500 g / perces gőzkibocsátással a készülék könnyen kezeli még a nagyon gyűrőtt ruhákat is.


A Braun IS 7156BK gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül erőteljes gőzrendszer,
  • amely képes kisimítani még a legmakacsabb gyűrődéseket is
  • Tartósan eloxált 3D vasalófelület a tökéletes csúszáshoz
  • A Braun vasaló 500 g / perces gőzkibocsátásra és 7,5 bar gőznyomásra képes
  • Turbó üzemmód
  • Automatikus kikapcsolás 10 perc után
  • Biztonsági zár a könnyű szállításhoz
  • Ultimate FastClean funkció a folyamatos vízkőmentesítéshez
  • XL méretű, 2 literes víztartály
  • A Braun vasalórendszer költségtakarékos Eco üzemmódot is kínál
  • Időtlen, fekete design

Magas gőzkibocsátás

Magas gőzkibocsátás

Nem számít, mennyire gyűrött a ruhanemű, a CareStyle vasaló gyorsabban kisimítja azt, mint gondolnád. A készülék gőzkibocsátása kétszer akkora, mint a klasszikus gőzölős vasalóké.

XL víztartály

XL méretű víztartály

A víz hozzáadása igazán egyszerű az extra nagy, 2 literes kivehető víztartállyal, csak úgy, mint annak tárolása és szállítása. Így nem szükséges olyan gyakran a tartály újratöltése és a vasalás sokkal gyorsabb.

Technologie iCare

Intelligens technológia

Az intelligens iCare technológia Normál és Eco módban az anyag típusának megfelelő hőmérséklet beállítással védi a ruházatot, beleértve a legkényesebb anyagú ruhákat is. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges külön bajlódnod a beállításokkal. 


3D žehlicí plocha

Kiváló csúszás

A szabadalmaztatott, lekerekített 3D vasalótalp enyhén megemelt szélekkel garantálja a 360 fokos csúszást, ami gyorsabb és hatékonyabb vasalást eredményez. Így a vasaló soha nem ütközik meg a gombok, zsebek vagy cipzárak vasalásakor, és nem szükséges állandóan megigazítani azt. 

Úspora energie

Eco mód

Élvezd az alacsonyabb energiafogyasztás előnyeit egyetlen gombnyomással. Ha kevesebb gőzre van szükséged, mint például selyem, gyapjú vagy szintetikus anyagok vasalásakor, egyszerűen nyomd meg az Eco gombot, így több, mint 30% energiát takarítasz meg, miközben a vasaló továbbra is kiváló teljesítményt nyújt.

Gyors melegítés

Gyors felmelegedés

A gőzállomás felmelegedése kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe, így egy pillanat alatt készen áll a használatra. A fokozott biztonság érdekében a készülék rendelkezik egy automatikus kikapcsolás funkcióval, amely a gőzölés gomb megnyomásának hiányában 10 perc után aktiválódik.


Paraméterek

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
125 g/perc Kész!

Funkciók és felszereltség

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
125 g/perc Kész!
Gőzlövet
500 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Alumínium Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun IS 7156BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN IS 7156BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun IS 7156BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun IS 7156BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun IS 7156BK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ