Shop roku AP+ plus nový vizuál

Braun Satin Hair 5 - Iron ESW

Termékkatalógus
Braun Satin Hair 5 - Iron ESW
4,0 3 értékelés
Hajvasaló 5 fok a hőmérséklet, 200 ° C az úszó a kerámia lemez, gyors melegítéssel 40s
Kód:  EAT5100k Termékszám:  4210201647645 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun Satin Hair 5 - Iron ESW

Braun Satin Hair 5 ESW egy kiváló minőségű hajvasalót, mely tesz haj profi fodrászok. Kiválaszthatja, egyenes haj, vagy akár tökéletesen formált fürtök.Egy speciális funkció a haj, ha használatával egyidejűleg hűti, jobban siklik, hogy elérjék a tökéletes frizura a haj, bármilyen hosszúságú. 

Iron maximális tiszteletben tartása haj és termosztát változó digitális hőmérséklet-szabályozás tartományban 130-200 ° C, így nem kell aggódnia a túlságosan magas hőmérsékletek azokból eredő nem kívánt szőr kárt. Ezen felül, akkor lehet állítani a hőmérsékletet, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Úszó kerámia lapok a haj tapad tökéletesen, simán siklik őket, anélkül, hogy zacuchávaly vagy hátrányos.

A vas gyors fűtőlapok a kívánt hőmérsékleten közben 40 másodperc alatt. Ionizátor megelőzi villamosítás és sima.Comfort működés biztosítja a világítást, továbbá a Készenléti kikapcsol. Iron is van egy vezetékes forgó vasalás és zárható területeken. Az ergonomikus kialakítású nyél nagyon kényelmes tartani, és nem csúszik. Iron elegáns fekete design és a tökéletes haj minden nap. 

Műszaki adatok:

hőmérséklet:
130-200 ° C

Jellemzők:
eloxalové úszó kerámia lapok (24 mm)
5 hőmérsékleti szintek
gyors fűtés
automatikus samovypnutí
Hidegvég
egyenes haj vagy göndör
bilincs

Kábel hossza:
2 m

Színek:
fekete

Paraméterek

Tulajdonságok

Max. hőmérséklet
200 °C Kész!
Min. hőmérséklet
130 °C Kész!
Bemelegedési idő
39,2 s Kész!

Egyéb

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Satin Hair 5 - Iron ESW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Satin Hair 5 - Žehlička ESW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN Satin Hair 5 - Žehlička ESW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Satin Hair 5 - Iron ESW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Satin Hair 5 - Iron ESW.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ