Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Braun Satin Hair 7 HD 770 Ionic Hair Colour

Termékkatalógus
Braun Satin Hair 7 HD 770 Ionic Hair Colour
4,6 29 értékelés
Hajszárító - diffúzoros, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 2 m hosszú kábel, piros kivitel
47 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAT3140t Termékszám:  1100023845 Gyártó honlapja:
Braun Satin Hair 7 HD 770 Ionic Hair Colour 47 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Braun Satin Hair 7 HD 770 Ionic Hair Colour


Hajszárítás, amely nem csökkenti a haj nedvességtartalmát: Braun Satin Hair 7 Colour hajszárító

A Braun Satin Hair 7 Colour a nagyobb körültekintést igénylő festett haj igényeit figyelembe véve készült. Megakadályozza a túl magas hőmérséklet előidézte károsodást, optimális védelmet nyújt a haj számára, miközben nem csökken a szárítás hatásfoka. S az eredmény: a festett haj hosszabb ideig megőrzi élénkségét, tovább sugárzik róla az egészségesség. 



Ahhoz, hogy a makacs, ellenálló fürtökből  csodálatosan sima frizura legyen, a Satin Hair 7 Colour hajszárítót célszerű a Satin Hair Colour 7 hajsütővel és a Satin Hair 7 Colour hajvasalóval együtt alkalmazni.



Az egészséges hajszálakért

 

A Braun Satin Hair 7 széria többi készülékéhez hasonlóan a Braun Satin Hair 7 HD770 is a forradalmi újítást jelentő IONTEC technológiát alkalmazza. Ez a különleges és páratlan eljárás kifejezetten a haj egészségének a megőrzését szogálja. Ezért tudja garantálni a haj egészségének megőrzését. A szatén ionok minden egyes hajszálat körbeölelnek. és gyorsan visszaállítják a hajformázás során a nedvesség rendszerint túlzott hő következtében felborult egyensúlyát.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Fén na vlasy BRAUN Satin Hair 7
 

Véd a kiszáradástól

Az egyedülálló IONTEC technológiát alkalmazó Satin Hair 7 Colour hajszárítót kifejezetten a haj kiszáradásának következtében kialakuló károsodások megelőzéséhez terveztékstrong>. Az egyedülállóan megtervezett ion fúvóka a nedvességvességtartalomban bekövetkezett veszteség kompenzálására szatén ionok millióit szabadítja föl, és irányítja hatékonyan a hajszálakra.


Antisztatikus hajszárítás

A Braun egyedülálló ion technológiája gazdag satin ion áramlatot képez, amely minden egyes hajszálat körbeölel. Ez a korszerű ionképződés természetes hidratálóként viselkedik a hajformázás során, megfékezi a göndörödést és az elektrosztatikusságot, valamint használatát követően  bámulatosan fényes és sima lesz a haj. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Fén na vlasy BRAUN Satin Hair 7
 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Fén na vlasy BRAUN Satin Hair 7
 

Gyengéd a hajhoz

 A Braun Satin Hair 7 Colour hajszárító páratlan Színmegőrző (Colour Saver)  Technológiája kezeskedik arról, hogy szárításkor ne "égjen" a haj. Különleges tervezésű  Színmegőrző Fúvókája a forró levegőt összekeveri a hideggel, így nem alakul ki "hot spot": a haj gyorsabban lehűlhet, s ezáltal elkerülhetővé válik a hő okozta károsodás. 


Megőrzi a színt

A  Színmegőrző Technológia segít a hajszínért felelős fontos molekulák megőrzésében. A Satin Hair 7 Colour hajszárító tehát segít megtartani a festett haj élénk  színét és egészségét.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Fén na vlasy BRAUN Satin Hair 7
 

 Az egyedülállóan megtervezett ion fúvóka szatén ionok millióit szabadítja föl, és irányítja hatékonyan a hajszálakra. Ezek azonnal redukálják az elektrosztatikusságot és a súrlódást, s rögtön megkezdik a haj fényének és simaságának a helyreállítását. 


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Fén na vlasy BRAUN Satin Hair 7
 

Védelem kiszáradás ellen

A Braun Satin Hair 7 Colour hajszárító egyenletes hőelosztást tesz lehetővé az ideálisra kalibrált ventilátortechnológiájával, így a hajszárítás nem jelenti többé a hajszálak kiszáradását. A kiszáradás elleni védelem funkció megakadályozza az ún. "forró pontok" kialakulását és gondoskodik hajának egészségéről és ragyogásáról. 


Gátolja a hajtöredezést

A Satin Hair 7 Colour hajszárító ergonomikus markolatának hátulján elhelyezett leleményes szűrő segít elkerülni a hajtöredezést. Megóvja a hajat a beszippantástól és a készülékbe gabalyodástól. Így a formázás még biztonságosabban végezhető, ráadásul a szűrő bármikor kényelmesen eltávolítható a készülékről a tisztítás során. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Fén na vlasy BRAUN Satin Hair 7
 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Fén na vlasy BRAUN Satin Hair 7
 

Az ideális hajformázásért

Az extra keskeny nyílású fúvóka kifejezetten precíz szárítást és formázást tesz lehetővé.


Ideális hajgöndörítéshez

A hajgöndörítés a diffúzor segítségével még egyszerűbb. Lágy fuvallattá szelidíti a légfúvást, így gyengéden lehet szárítani a  hajat: ennek eredménye a határozottabb loknik és a jóval kevesebb göndörödő hajszál. A dúsító tüskék konkáv kialakítása illeszkedik fejformájához, így nagyon kényelmes velük a hajformázás. 


Tökéletes befejezés

Az extra hideg légfúvással - a hajformázás befejezéseként - tökéletesen rögzíthető a frizura.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Fén na vlasy BRAUN Satin Hair 7
 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Fén na vlasy BRAUN Satin Hair 7
 

Minden hajtípushoz

A Satin Hair 7 Colour hajszárító külön-külön beállítható, 3 hő-, és 2 sebességfokozatával minden hajtípushoz és hajszárítási igényhez alkalmazkodik. Így például  akár alacsony hőfokon is alkalmazható erős légfúvás. 

  • 2200W
  • Hálózati kábel hossza: 2m
  • Akasztógyűrű

Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
Hajszárító Braun HD 770 Colour
Colour Saver
Professzionális fúvóka
Diffúzor

Paraméterek

Összehasonlít
Funkciók
Hideg levegő Kész!
Teljesítményfelvétel
2 000 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!
Hőmérséklet fokozat
3 Kész!
Kábel hosszúsága
2 m Kész!

Funkciók

Funkciók
Hideg levegő Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Satin Hair 7 HD 770 Ionic Hair Colour Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN Satin Hair 7 - Sušič Ionic HD 770 Colour. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN Satin Hair 7 - Haartrockner Ionic HD 770 Colour. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN Satin Hair 7 - Haartrockner Ionic HD 770 Colour.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ