Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

BRAUN Silk-épil 5-511 Wet&Dry

Termékkatalógus
BRAUN Silk-épil 5-511 Wet&Dry
4,8 6 értékelés
Epilátor - 2 sebesség, 28 MicroGrip csipesz, elfordítható epilálófej, SmartLight, Wet&Dry zuhanyban való használatra, kiegészítő a jobb bőrfelület érintkezéshez, csipesz, töltési idő 1 óra, működési idő 30 perc
Kód:  BRAEP014 Termékszám:  4210201114673 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN Silk-épil 5-511 Wet&Dry

Bílo-modré prvedení

Úgy tervezték, hogy extra kíméletes szőrtelenítés

Silk-épil 5 Wet & Dry ideális azoknak a nőknek, akik még csak most kezdődött epilálás; lehet használni a fürdő vagy zuhany, amely hozzáteszi, a kényelem és komfort. Kombinációja meleg vízzel és egy nagyfrekvenciás masszírozó rendszer Braun segít, hogy nyugodt és enyhíti a bőr, és teszi az epilálás teljes. Hogy javítsa a siklás használni a kedvenc tusfürdő és készüljön fel egy hihetetlenül egyenletes eredményt, amely legfeljebb négy hétig.

Ez a vezeték nélküli, és ezért csak akkor működik, anélkül, hogy a hálózati kábel - használati védelmet.


28 csipesz

28 csipesz

Epilátor 28 csipesszel integrált technológia MicroGrip. Céljuk, hogy megszüntesse még a legkisebb méretű szőrszálak 0,5 mm.

masszírozó rendszer

masszírozó rendszer

Nagyfrekvenciás masszírozó rendszer stimulálja a bőrt barátságos módon, így biztosítva kényelmes érzés.

minőségű markolat

minőségű markolat

Egy nagyon jó kezelhetőség epilátor érdekel csúszásmentes fogást, amely lehetővé teszi, hogy mindent kontroll alatt akkor is, ha nedves.


Epilátor BRAUN SE5-511Silk-épil 5

Hogyan epilálás: Tippek kezdőknek

A legjobb időt a epiláció este; az ember nyugodt és minden apró pontok eltűnnek a reggel! A legjobb felkészülés hámlás és a meleg víz. Bőre lesz nyugodt utána, és csökkenhet az a rettegett benőtt szőrszál. Használjon egy mosogatórongy vagy bőrradír kesztyű, vagy javasoljuk innovatív bőrradír kefe Braun Silk-épil SkinSpa, amely 4-szer jobb eredményt, mint a kézi peeling.

Amikor epilálás epilátor tartsa természetesen. Přikládejte ez egy 90 fokos szögben, hogy a láb és mozgassa felfelé, szemben az irányt a haj növekedését. Ha nem kell nyomni túl kemény, de mindig óvatosan helyezze a bőrt. Braun Silk-épil Wet & Dry lehet használni, hogy nagyobb legyen a kényelem, a kád vagy zuhanyzó. Hogy enyhítse a kellemetlen és hozzájárulnak masszázs görgők. Rendszeres használata, gyakorlatilag fájdalommentes szőrtelenítés.

Aranyszabály ajánlja hidratáló epilálást követően azt megelőzően nem. A legjobb eredmény érdekében alkalmazzon testápoló és készülj fel a reggel felébredsz, nagyon puha, selymes bőr. 


Paraméterek

Feltétek száma
1 Kész!
Csipeszek száma
28 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!
Tápellátás
Akkumulátor Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
28 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRAUN Silk-épil 5-511 Wet&Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet&Dry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet & Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet & Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet & Dry.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ