AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Braun SE5-539 + arctisztító kefe

Termékkatalógus
Braun SE5-539 + arctisztító kefe
4,5 6 értékelés
Epilátor - Wet&Dry: a zuhany alatti hazsnálathoz, csuklós epilátorfej, 28 MicroGrip csipesz, kétsebességes, nagy rezgésszámú masszázs, Smartlight fény, 1 óra töltési idő után 30 perces használat, kiegészítő a bőrrel való jobb érintkezéshez, arctisztító kefe
Kód:  BRAEP027 Termékszám:  4210201165224 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun SE5-539 + arctisztító kefe

Csábítóan sima bőrt szeretnél? Akkor egyetlen szőrtelenítés után heteken át sima lehet a bőröd, ha a Braun szőrtelenítőjét használod. A csuklós fej illeszkedik a tested vonalához, és a 28 csipesz a legrövidebb szőrszálat is eltávolítja. A legapróbb szőrszálak is jól látszanak a Smartlight fényében, így egy sem kerüli el a figyelmedet. Először epilálsz? Akkor megnyugodhatsz, mert a készüléket a zuhany alatt is használhatod, így a szőrtelenítés kellemesebb, és a bőröd is jobban bírja. A víz alatti szőrtelenítés az érzékeny bőrrel is kíméletes. Arcodat kényeztesd az arctisztító kefével, amely segít abban, hogy a bőr tiszta legyen és megőrizze természetes fényét.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Szőrtelenítés szárazon és vízben
  • Arctisztító kefe az arcbőr alapos tisztításához
  • A 28 MicroGrip csipesz a legrövidebb (0,5 mm-es) szőrszálakat is eltávolítja
  • Praktikus SmartLight világítás, hogy a legapróbb szőszálakat is észrevedd
  • Akár 30 perces üzemidő
  • Kétsebességes
  • Biztonságos csúszásgátló markolat

Kíméletes epilálás

A Silk-épil 5 csökkenti a szőrtelenítés közben fellépő kellemetlen érzést, ezért kezdők számára is ideális. A magas rezgésszámú masszázs szőrtelenítés közben stimulálja a bőrt, így a bőr ellazul, és a legapróbb szőrszálak is könnyedén eltávolíthatók. Használd a fürdőkádban, mivel kiváló eredményt érhetsz el meleg vízben, amely fokozza a vérkeringést és tompítja a fájdalomérzetet. Rendszeres használatával a szőrszálak egyenesebbek lesznek, és a bőröd hozzászokik az érzéshez, ezért szinte fájdalommentes lesz. Élvezd a hosszú időn át sima bőrt.

Kényeztesd magadat a Braun arckefével, amely gyengéden távolítja el arcodról a szennyeződést és a sminket. Az intenzív mikrorezgéseknek köszönhetően az arcot hatszor olyan hatékonyan tisztítja, mintha csak egyszerűen megmosnád. A készülék tökéletesen vízálló, a zuhany alatt is használhatod, hiszen ilyenkor a pórusok nyitottabbak és könnyebben tisztíthatók. Arcbőrödnek add meg a tökéletesen ápolást, és fénye újra természetes és egészséges lesz.

Nem kell várnod

Attól tartasz, hogy a szőrszálak eltávolításához meg kell várnod, hogy egészen kinőjenek? Az epilátor a legkisebb szőrszálakat is eltávolítja, így jóval hatékonyabb, mint a gyantázás. A szőrszálakat a gyökerüknél fogva húzza ki, ezért bőröd négy héten át sima és kellemes tapintású marad. 

További információk

Töltési idő:
60 perc

Vezeték nélküli üzemidő:
30 perc

 

Paraméterek

Funkciók
Nedves epilálás, Lemosható fej Kész!
Feltétek száma
2 Kész!
Csipeszek száma
28 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!
Tápellátás
Akkumulátor Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Nedves epilálás, Lemosható fej Kész!
Feltétek száma
2 Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
28 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun SE5-539 + arctisztító kefe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN SE5-539 + čisticí obličejový kartáček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun SE5-539 + čistiaca tvárová kefka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epilierer Braun SE5-539 + Gesichts-Reinigungsbürste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epilierer Braun SE5-539 + Gesichts-Reinigungsbürste.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ