A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Braun SE7-539 + arctisztító kefe

Termékkatalógus
Braun SE7-539 + arctisztító kefe
5 1 értékelés
Epilátor - nedves vagy száraz használatra, elemes működés, 2 sebesség, oszcilláló epilálófej, 40 csipesz, masszázs, külön fej a nagyobb hatékonyságért és az érzékeny területekre, + arctisztító kefe
Kód:  BRAEP025 Termékszám:  4210201165187 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun SE7-539 + arctisztító kefe

Vonzóan sima bőrt szeretne? Ne bajlódjon a fájdalmas szőrtelenítési módszerekkel, a Braun új epilátorával élvezetesebb lesz a szőrtelenítés, mint valaha. Forgó feje tökéletesen alkalmazkodik a test kontúrjaihoz, a 40 csipeszes rendszer pedig lehetővé teszi még a legkisebb szőrszálak eltávolítását is. Egyetlen szőrszálat sem vét majd el a beépített világításnak hála, amely még a legrövidebb, leggyengébb szálakat is kihangsúlyozza. Ha érzékeny bőrrel rendelkezik, vagy az epilálás területén még kezdő, minden bizonnyal értékelni fogja a készülék lehetséges használatát a vízben. A különleges, arc és érzékeny területkre szánt fej tartozékon kívül egy speciális kefét is tartalmaz a csomag, hogy segítsen tisztán és ragyogóan tartani a bőrét.

Legfontosabb jellemzők

  • Nedves és száraz használat
  • Arctisztító kefe - alaposan tisztítja a bőrt
  • Close-Grip technológia: 40 csipesszel gondoskodik a 0,5 mm-es vagy hoszabb szőrszálak eltávolításáról
  • SmartLight beépített világítás, hogy egy szőrszál se maradjon ki
  • Hosszú, akár 40 perces akkumulátor működés 
  • Kétfokozatú sebességszabályozás
  • Elegáns kialakítás, csillogó hatás

Fájdalommentes szőrtelenítés

Az új Silk-épil 7 úgy lett kialakítva, hogy a lehető legnagyobb mértékben enyhítse a szőreltávolítás kellemetlenségeit, így a kezdő epillálóknak is kimodottan ajánlott. Az aktív nagyfrekvenciás masszírozó rendszer finoman stimulálja a bőrt epilálás előtt és után, amely kiegyenesíti a szőrszálakat, ezáltal a csipesz könnyebben meg tudja ragadni azokat. A fürdés vagy a zuhanyzás közbeni epillálás lehetősége segíti a folyamatot, a meleg víz felszabadítja a bőr természetes fájdalomcsillapító mechanizmusát, így az sokkal nyugodtabbá válik. Váljon az epilálás is a szépítkező tevékenységeinek részéve és cserébe élvezze a hosszan tartó, csábító bőrt! 

Kényeztesse bőrét a Braun Face arctisztító kefével, ami  eltávolítja bőréről a mindennapos szennyeződéseket és a sminket. Az intenzív mikro-oszcilláló mozgásoknak köszönhetően a kefe akár 6-szor hatékonyabban tisztíja meg a bőrét, mint a hagyományos kézi tisztítás. Mivel teljes mértékben vízálló, nyugodtan használhatja a zuhany alatt, amikor a pórusai kitágulnak, így bőre könnyebben tisztíthatóvá válik. Adja meg bőrének a tökéletes ápolást, hogy visszakapja a természetes, egészséges megjelenést. 

Minden elvárásnak megfelel

Aggódik, hogy esetleg a kisebb szálakat nem tudja majd kezelni az epilátor? Nem szükséges, ugyanis az epilátor képes még a legkisebb, homokszem méretű szőrszálakat is eltávolítania. Ezért sokkal hatékonyabb szőrtlenítési módszer, mint a gyantázás. A készülék a szálak gyökereinél fogja meg és tépi ki a szálakat, ami körülbelül 4 hét alatt nő újra. Ez idő alatt élvezheti a tökéletesen sima, szatén tapintású bőr érzését

További információk

Töltési idő:
60 perc

Vezeték nélküli üzemidő:
40 perc

 

Paraméterek

Funkciók
Nedves epilálás, Lemosható fej Kész!
Feltétek száma
3 Kész!
Csomag tartalma
Masszázs feltét Kész!
Csipeszek száma
40 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Nedves epilálás, Lemosható fej Kész!
Feltétek száma
3 Kész!
Csomag tartalma
Masszázs feltét Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
40 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun SE7-539 + arctisztító kefe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN SE7-539 + čisticí obličejový kartáček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun SE7-539 + čistiaca tvárová kefka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun SE7-539 + Gesichts-Reinigungs-Bürste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun SE7-539 + Gesichts-Reinigungs-Bürste.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ