Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

BRAUN Series 3 3050 Clean&Charge Grey

Termékkatalógus
BRAUN Series 3 3050 Clean&Charge Grey
5 14 értékelés
Borotva - Triple action vágórendszer Micro Comb fésűvel, SensoFoil szita, kihúzható trimmer hosszú szakállra, borotvafejzár, C&C tisztító- és töltőegység, akkumulátoros/hálózati működés, mosható
Kód:  BRAHSP007 Termékszám:  81480164 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN Series 3 3050 Clean&Charge Grey


Kíméletlen a borostával. Kíméletes a bőrhöz.

A Braun ikonikus német márka, amely világszínvonalú pontos borotvákra specializálódott. Általánosan értékelt az egyszerű, intuitív designjával és nagyszerű termékei teljesítménye által. A férfiak az egész világon bíznak teljesítményében. A Braun világelső a borotvák gyártásában.* Minden Braun villanyborotva közvetlenül, intuitív módon ragadja meg a szőrszálakat, ezért ugyanazt a területet nem szükséges kétszer borotválni, mindez segíti a bőrirritáció minimalizálását. A speciális vágóelemek  szabadalmaztatott fémszitával védettek (SensoFoil™), amelyek elősegítik a maximális és tiszta borotválkozást, valamint a bőr kényelmét. Minden elektromos borotva Németországban gyártott, így azok megőrzik maximális pontosságukat és a részletek szem előtt tartását. Minőség, amelyet minden nap kiélvezhetsz.

*2015 júliusától 2016 júniusáig lezajlott felmérések alapján. Forrás: Élenjáró piackutató intézet.


Pokročilé holení

Fejlett borotválkozás

A 3 speciális vágóelem együttműködik a hatékonyabb és kellemesebb borotválkozásért. A Braun SensoFoil™ szabadalmazott technológia védi a bőrt az ultraéles vágóegységtől. 

Technologie Micro Comb

Micro Comb technológia

A ProSkin Micro Comb szinte minden szőrszálat megragad az első húzásnál, amelynek köszönhetően a borotválkozás gyorsabb és kényelmesebb. 

Citlivost pokožky

A bőr érzékenysége

A Braun vágóegység érzékeny a nyomásra, automatikusan behúzódik, hogy védje bőrödet. A finom borotválkozáshoz és a puha bőrért.

Zabudovaná přesnost

Beépített pontosság

Az extra nagy trimmelő a hátsó oldalon ideális a barkó formázásához vagy a hosszabb szőrszálak eltávolításához borotválkozás előtt.


Inteligentní design

Intelligens design

A teljes borotválkozási teljesítmény eléréséért a Series 3 ProSkin vékony és pontos fejjel van ellátva, amely a nehezebben elérhető helyeket is eléri, pl. az orr alatti.

Každý den jako nový

Minden nap mintha új lenne

Az világon egyedülálló alkohol alapú 3 hatású Clean&Charge eltávolítja a baktériumok 99,9 %-át. 10-szer higiénikusabb, mint a vízzel tisztítás, és a borotvád minden nap mintha csak új lenne.

100% voděodolný

100%-ig vízálló

Minden Braun villanyborotva 5 méterig vízálló. Le lehet öblíteni folyó vízben, a tisztítása így egyszerű és higiénikus.

Vynikající baterie

Nagyszerű akkumulátor

A nagy teljesítményű NiMH akkumulátor 1 óra alatt teljesen feltölthető, a készülék ezek után 45 percig használható csatlakozókábel nélkül. A gyors 5 perces feltöltés elég egy borotválkozáshoz. A LED jelzés figyelmeztet, mikor kell feltölteni.


Paraméterek

Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!
Tápellátás
Hálózati, Elemes Kész!
Működési idő
44 perc Kész!
Töltési idő
1 óra Kész!
Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős Kész!

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Hálózati, Elemes Kész!
Működési idő
44 perc Kész!
Töltési idő
1 óra Kész!

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a borotvát kerested? Válassz egy másikat teljes borotva kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRAUN Series 3 3050 Clean&Charge Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Series 3 3050 Clean&Charge Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun Series 3 3050 Clean&Charge Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN Series 3 3050 Clean&Charge, grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN Series 3 3050 Clean&Charge, grau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ