Shop roku Shop roku

Braun Series 7-7899cc Clean&Charge Wet&Dry

Termékkatalógus
Braun Series 7-7899cc Clean&Charge Wet&Dry
4,6 17 értékelés
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős és digitális kijelző, rezgőkéses, 50 perc üzemidő, akkumulátor, színe: ezüst
Kód:  BRAHSP011 Termékszám:  4210201167303 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun Series 7-7899cc Clean&Charge Wet&Dry Megszűnt

Braun Series 7-7899cc Clean&Charge Wet&Dry


Mi különbözteti meg a pontos borotvák BRAUN másoktól?

Borotválkozási rendkívüli eredmény egyesíti simaság és kényelem kompromisszumok nélkül. A borotva Braun Series 7 választotta legjobb borotva kiváló technológiával.

1. Az ügyvezető a tökéletes borotválkozáshoz: Series 7 leborotválja a szakállát egy csapásra több, mint más készülékek két mozog. A fej mozgás rendkívül keskeny, annak ellenére, hogy tartalmaz négy specializált borotválkozás elemekkel. Ennek eredményeként, ez lesz a nehezen hozzáférhető helyeken és leborotválja a szakállát körvonalai mentén és az orr alatt, ahol a nagyobb elektromos borotvák általában nem.

2. Finoman bőr, mint minden elektromos borotvák Braun és Braun Series 7 mozog egy egyenes vonal. Nem kell, hogy menjen vissza ugyanarra a helyre kétszer, ami jelentősen csökkenti a bőrirritáció kockázatát.

3. Német kivitelezés: Minden borotvák Braun Series 7 tervezése, kivitelezése és Németországban gyártott. Kiváló minőségű borotvák úgy kerülnek kialakításra, hogy tart, legalább 7 évig.


4 borotválkozási elemek

4 borotválkozási elemek

Mindegyik szakosodott másfajta arcszőrzet, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse akár egyetlen húzza erősen rakoncátlan szakáll. One kevésbé mozog, amikor borotválkozás kevesebb bőrirritációt.

Intelligens borotva

Intelligens borotva

Sonic technológia Braun rögzíti a szakáll és automatikusan alkalmazkodik hozzájuk. Azon a helyen, ahol vastagabb szakáll, óraszerkezet egyszerűen nyújt nagyobb teljesítményt. Ez egy okos megoldás!

személyre szabott borotválkozás

személyre szabott borotválkozás

Választani aszerint, hogy a bőr típusától és személyes preferenciáit, egyike annak az öt módok borotva érzékeny bőrre érzékeny a Turbo. Minden az egy gombnyomással.

Přizpůsobení se konturám

Alkalmazkodás a kontúrok keresztül 8-D

Köszönhetően a teljesen rugalmas borotvafej és mozgó elemei a borotva Braun Series 9 alkalmazkodik a bőrt finoman és rögzíti egy csapásra több arcszőrzet, mint más készülékek.


stanice Clean&Charge

Minden nap egy új

Világ egyedülálló tisztító és töltőállomás Clean & Charge alkohol alapú, 4 funkcióval megnyomásával eltávolítja 99,99% -a baktériumok. Ezen túlmenően, a borotva automatikusan keni és díjakat.

A száraz és nedves borotválkozási

A száraz és nedves borotválkozási

A Series 7 borotva, akkor borotválja száraz vagy használja víz, hab vagy borotválkozó gél még jobban siklik, és úgy érzi simább bőrt.

teljesen vízálló

teljesen vízálló

Tapasztalja első osztályú német technológiával. Minden borotvák Braun van mélységig vízálló 5 méter, megkönnyítve a tisztítást könnyen öblíthető folyóvíz alatt, vagy akár meg is borotválja a zuhany alatt.

Špičková Li-Ion baterie

Borotválkozás tápegység nélkül 50 percig

Top Li-ion akkumulátor biztosítja a folyamatos teljesítmény és teljesen feltölti egy óra. Minőségű kijelző mutatja a hátralévő időt.Ez a vezeték nélküli, és ezért csak akkor működik, anélkül, hogy a hálózati kábel - használati védelmet.

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Terület
Arc Kész!
Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!
Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Működési idő
50 perc Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Terület

Terület
Arc Kész!

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Működési idő
50 perc Kész!

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős, Digitális kijelző Kész!
Vágási hosszúság
0,05 mm Kész!
Tartozékok mérete
0,05 mm Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Nedves borotváláshoz Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a borotvát kerested? Válassz egy másikat teljes borotva kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Series 7-7899cc Clean&Charge Wet&Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun Series 7-7899cc Clean&Charge Wet&Dry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun Series 7-7899cc Clean & Charge, Wet & Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Series 7-7899cc Clean&Charge Wet&Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Series 7-7899cc Clean&Charge Wet&Dry.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ