Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Braun Series 9 Pro 9477cc Silver

Termékkatalógus
Braun Series 9 Pro 9477cc Silver
4,7 103 értékelés
Borotva - férfi, használati terület szakáll és arc, ajánlott nedves borotváláshoz akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, ezüst kivitel -
Változat
Kód:  BRAHS648 Termékszám:  BS99477cc Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun Series 9 Pro 9477cc Silver

A legjobb Braun borotválkozás a BRAUN Series 9 9477cc SILVER borotvával

A BRAUN bemutatja a haladó Series 9 9477cc, borotvát, amely 5 borotvaelemmel ellátott innovatív borotvafejjel van felszerelve. A ProLift trimmert pontosan úgy tervezték, hogy a lehető legkíméletesebben borotválja a rakoncátlan szakállat. Könnyedén megbirkózik az 1, 3 vagy 7 napos borostával. Ezenkívül a borotvát szónikus technológiával látták el, amely a 10 000 rezgésnek köszönhetően kíméletesen több szőrszálat fog be. A bőr pedig tökéletes sima és puha tapintású lesz.

BRAUN Series 9 9477cc SILVER rezgőkéses borotva

Mit nyújt a Series 9?

A BRAUN Series 9 9477cc borotva a borotválkozás új szintjét kínálja, mivel kiemelkedő és innovatív technológiával van felszerelve, hogy a legfinomabb szőrszálakat is kíméletesen eltávolítsa. A BRAUN Series 9 9477cc borotva Németországban készült, hogy akár 7 évig használhasd.

Sima borotválkozás a BRAUN Series 9 9477cc-vel

A BRAUN Series 9 9477cc borotva ideális a sima borotválkozáshoz, még sűrű szakáll esetén is. A borotva a 0,05 mm-nél rövidebb szakállhoz is képes alkalmazkodni. Mindez a speciálisan tervezett pengéknek és az AutoSense technológiának köszönhető.

BRAUN Series 9 9477cc egyedülálló szónikus technológiával

A BRAUN Series 9 9477cc egyedülálló szónikus technológiával rendelkezik, amely kíméletesen és hatékonyan borotvál. Ráadásul akár 10%-kal gyorsabban borotvál*.

*az előző generációs Braun Series 9-hez képest

100%-ban vízálló borotva

Az új BRAUN Series 9 9477cc borotva 100%-ban vízálló, így egyenesen a zuhany alá is beviheted. A simább borotválkozásért használj borotvahabot vagy gélt, hogy a borotválkozás még élvezetesebb legyen. A bőröd csodálatosan puha lesz.

Pontos és precíz borotválás

A BRAUN Series 9 9477cc borotva speciális kapcsolóval van felszerelve, amellyel rögzítheted a borotvafejet. Ennek köszönhetően még a rakoncátlan szakállat is leborotválhatod. Borotválj le minden szálat precízen és pontosan.

A BRAUN Series 9 9477cc borotva akár 50%-kal hosszabb üzemideje

A BRAUN Series 9 9477cc borotva akár 50 %-kal hosszabb akkumulátor-üzemidőt biztosít. Ugyanis a világ első újratölthető borotva tokjával van felszerelve. Így akár 6 hétig tartó működést biztosít kábel nélkül.

Praktikus SmartCare 5 az 1-ben központ

A BRAUN Series 9 9477cc borotva része a speciális SmarCare központ is, amely automatikusan kiválasztja a tisztítási programot. Ezzel egyidejűleg a központ feltölti a gépet, és higiénikusan megtisztítja, megkeni és megszárítja azt. És mindehhez elég egyetlen gombnyomás.



Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Terület
Arc Kész!
Terület
Arc Kész!
Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!
Tápellátás
Akkumulátor Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!
Terület
Arc Kész!

Terület

Terület
Arc Kész!

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Működési idő
60 perc Kész!
Töltési idő
1 óra Kész!

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, LED töltésjelző, Digitális kijelző, Gyorstöltés Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Nedves borotváláshoz Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a borotvát kerested? Válassz egy másikat teljes borotva kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Series 9 Pro 9477cc Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun Series 9 Pro 9477cc Silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun Series 9 Pro 9477cc Silver.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ