AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Braun SI7062BL

Termékkatalógus
Braun SI7062BL
Vasaló - gőzölős, 2600W, eloxált 3D vasalótalp, többféle gőzbeállítás 0-50 g/perc, pontos gőzlövet max. 225 g/perc, Anti-drip, kis víztartály (300 ml)
Kód:  BRZE05 Termékszám:  41006206 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun SI7062BL

Precízen kivasalt ruhanemű BRAUN SI7062BL gőzölős vasalóval. A vasaló kiválóan ötvözi a teljesítményt és ugyanakkor az egyszerűséget. A gőzáram intenzitásának változtatható beállítása biztosítja a tökéletes gőzölést még a nehezen elérhető gyűrődések hatékony eltávolításához is. A vasalónak kiváló csúszóképességű egyedülálló 3D vasalótalpa van és karcálló is. Ezzel az újítással pillanatok alatt kivasal mindent - a ruháin a tollpihe könnyedségével fog csúszkálni. A karbantartás soha nem volt könnyebb, mint az egyszerű és megbízható öntisztítással, amely megakadályozza a vízkő lerakódását. Nem kell aggódnia sem a vasalás eredménye, sem a vasaló élettartama miatt.

Legfontosabb jellemzők

  • 2600 W teljesítménnyel a vasaló villámgyorsan felmelegszik és kiváló eredményeket produkál
  • Folyamatos gőzkibocsátás max. 50 g/perc, a gőzlövet pedig 225 g/perc a gyűrődések hatékony eltávolítására
  • Extra csúszós eloxált 3D ívelt vasalótalp, karcálló

Gőzölő segéderő

A vasaló folyamatos max. 50 g/perc gőzkibocsátással rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a vasalást a látszólag ellenálló és makacs gyűrődések esetén is. Ehhez hozzájárul a max. 225 g/perces gőzlövet is. A minőségi speciálisan ívelt vasalótalpnak köszönhetően egy mozdulattal ki tud vasalni egy ruhadarabot. Nincs több felesleges gőzfelhő a gőzáram intelligensen változtatható beállításával, mert az pontosan szükség szerint adagolja a gőzt.

Tisztaság és praktikum

Az öntisztító rendszer ellenőrzi a vízkő állapotát a vasalóban és megakadályozza annak lerakódását. Ezzel nem csak a vasaló élettartamát hosszabbítja meg, hanem törődik a vasaló és ruházatának tisztaságával is. Másik funkció, ami a ruhákon levő fehér foltok felszámolását segíti, a vasalótalpból való kicsepegést akadályozó Drip Stop. Kellemes bónusz a könnyű és ergonomikus kialakítás, amelynek köszönhetően jól illeszkedik a kézbe. Részét képezi a 300 ml-es kis tartály. Praktikus a 2,5 méter hosszú kábel is, amely lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!
Teljesítmény
2 600 W Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 600 W Kész!
Gőzkibocsátás
50 g/perc Kész!
Gőzlövet
225 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Alumínium Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun SI7062BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN SI7062BL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN SI7062BL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun SI7062BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun SI7062BL.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ