Akvizice ApF HU Shop roku

BRAUN Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry

Termékkatalógus
BRAUN Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry
5 2 értékelés
Epilátor - 40 csipesz, 2 sebesség, oszcilláló epilálófej, aktív masszázs, világítás, kefe mély bőrtisztításhoz, Wet&Dry, akkumlátor
Kód:  BRAEP022 Termékszám:  4210201152002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry

Merüljön el a sima és tökéletesen tiszta bőr epilátor Silk-épil 7 Wet & Dry! A csomag nem csak a epilátor, hanem ecsettel, hogy törődik a bőrt.Akkor tudja használni, a száraz és a víz.A gyengéd és érzékeny epilálás melegvíz ideális, mivel megnyugtatja és ellazítja a bőrt, majd melegítsük egyedül elősegíti a vérkeringést és növeli a kényelmet. Az akkumulátor töltés után egy órával tud dolgozni körülbelül 40 perc alatt.Ez a vezeték nélküli, és ezért csak akkor működik, anélkül, hogy a hálózati kábel - használati védelmet.

Legfontosabb jellemzők

  • Close-Grip technológia hatékony epilálás
  • Használható száraz, valamint a vízben
  • világítás
  • Csuklós epilálófej
  • Masszázsrendszer enyhíti kellemetlen szőrtelenítés
  • Ecsettel egy mély héja

Hatékony, kényelmes és gyors epilálás

A forradalmian új technológia az úgynevezett Close-Grip szőrtelenítés hatékonyabb, mint valaha. Negyven fogó van kialakítva, hogy rögzítse a hajat az optimális szög és még közelebb a bőrt, így el tudja távolítani a még a legrövidebb szőrszálak hossza 0,5 mm. Gyönyörűen sima bőr, és akkor képes lesz arra, hogy dicsekedni akár 4 hétig. 

Epilátor is fel van szerelve egy rugalmas fej, amely flex előre és hátra legfeljebb 15 fok. Ez azt jelenti, hogy jobban alkalmazkodjanak a körvonalait a test, így biztosítva a maximális alapos eltávolítása minimális erőfeszítéssel. Az Ön kényelme epilálás közben növekszik és gyakorlati világítás SmartLight amely biztonságosan ragyog még a legkisebb szőrszálakat. Válasszon a két sebesség szőrtelenítés - az első fokú ideális extra kíméletes epilálás, a második szakasz, különösen alapos eltávolítását. 

Skin Care

A csomag tartalmaz egy tisztító kefe, amely biztosítja a tiszta és egészséges bőr egész szervezetben. Valóban mély peeling történik, amelynek során eltávolítja az elhalt hámsejteket, helyreállítja a bőr megjelenését, így csodálatosan puha. 10000 kefe puha sörték a különböző hosszúságú és egyedülálló formája biztosítja a könnyű kezelhetőséget. Akkor tudja használni a zuhany alatt, kombinálva a kedvenc kozmetikai termék. 

Paraméterek

Feltétek száma
2 Kész!
Csomag tartalma
Masszázs feltét Kész!
Csipeszek száma
40 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
40 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRAUN Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ