A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Siguro kuchyňský robot

BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry

Termékkatalógus
BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry
5 1 értékelés
Epilátor - 40 csipesz, 2 sebesség, oszcilláló epilálófej, aktív masszázsfej, világítás, kefe mélytisztításra, arckefe
Kód:  BRAEP021 Termékszám:  4210201152088 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry

Érje el a sima és tökéletesen tiszta bőrt a Silk-épil 7 Wet & Dry epilátorral! A csomagban nem csak egy epilátort talál, hanem egy pár tisztító kefét a hatékony bőrtisztításért. Szárazon és víz alatt is tudja használni. A gyengéd és érzékeny epilálás szempontjából ideális a melegvíz, mivel megnyugtatja és ellazítja a bőrt, javítja a vérkeringést. Az akkumulátor egy órás töltés után körülbelül 40 percig működik. A készülék vezeték nélküli - így védi a felhasználót.

Legfontosabb jellemzők

  • Close-Grip technológia a hatékonyabb epilálásért
  • Használható szárazon, valamint vízben
  • Világítás
  • Csuklós epilálófej
  • Masszázsfej
  • Peeling kefe
  • Arctisztító kefe

Hatékony, kényelmes és gyors epilálás

A forradalmian új Close-Grip technológiával a szőrtelenítés hatékonyabb, mint valaha. A negyven csipesz úgy van kialakítva, hogy eltávolítsa a szőrt a legoptimálisabb szögben, így el tudja távolítani még a legrövidebb szőrszálakat is, amelyek hossza 0,5 mm. A gyönyörűen sima bőrével dicsekedhet akár 4 héten keresztül.

Az epilátor fel van szerelve egy rugalmas fejjel, amely előre és hátra mozgatható legfeljebb 15 fokos szögben. Ez azt jelenti, hogy jobban tud alkalmazkodni a test körvonalaihoz, így biztosítva az alapos szőreltávolítást minimális erőfeszítéssel. A praktikus SmartLight világítás segítségével még a legkisebb szőrszálakat is észreveszi. Válasszon a két sebesség közül - az első fokozat extra kíméletesen epilál, a második fokozat az alapos szőrtelenítéshez megfelelő.

Skin Care

A csomag tartalmaz két tisztító kefét, amely biztosítja a tiszta és egészséges bőrt az egész testen. A peeling kefe finom sörték segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket, és helyreállítja a bőr szerkezetét. Az arctisztító kefe ideális mindennapi arctisztításhoz, hatékonyan eltávolítja a sminket és a különböző szennyeződéseket. A tisztítás ezzel a készülékkel 6x hatékonyabb, mint a hagyományos kézi tisztítás. Ön is használhatja a zuhany alatt, kombinálva a kedvenc arctisztítójával. A készülék működtetéséhez szükséges két AA elem. 

 

Paraméterek

Csomag tartalma
Masszázs feltét Kész!
Csipeszek száma
40 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!
Tápellátás
Elektromos hálózat, Akkumulátor Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
40 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Elektromos hálózat, Akkumulátor Kész!
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN Silk-épil 7-939E Wet&Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN Silk-épil 7-939E Wet&Dry.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ