ApF HU Akvizice ApF HU

Braun Silk-Expert BD5009 IPL

Termékkatalógus
Braun Silk-Expert BD5009 IPL
4,4 8 értékelés
IPL szőrtelenítő - 300 000 villanás, kétféle üzemmód, SensoAdapt technológia, bőrérzékelő szenzor, precíziós kefe testradírozáshoz
Kód:  BRAEP018 Termékszám:  4210201139782 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun Silk-Expert BD5009 IPL


Szőrtelenítés a tartósan látható eredményért 

A Braun Silk-expert 5 IPL egy innovatív technológiát, intenzív, pulzáló fényt használ, amely gyengéd fényimpulzusokat sugároz a bőr felülete alá. Rendszeres használattal a szőr egyre vékonyabb és finomabb lesz, valamint lassabban fog növekedni. A Silk-expert olyan egyediséggel lett megtervezve, hogy használata még a nehezen hozzáférhető helyeken is gyerekjáték legyen.

SensoAdapt technológia

Minden bőrárnyalat sajátos fényerősséget igényel. A Silk-expert epilátor olyan egyedülálló intelligens érzékelőt használ, amely folyamatosan érzékeli a bőr tónusát, és minden villanás előtt automatikusan beállítja a fény intenzitását a hatékony és biztonságos kezelésért.



Kétféle epilálási üzemmód

Az epilátor kétféle üzemmóddal rendelkezik a test tökéletes kezelésére, az érzékeny területeket beleértve. A normál üzemmód ideális a szőr eltávolítására a lábakról, karokról, mellkasról és a hátról, míg a kímélő üzemmód az arc és a bikinivonal szőrtelenítésére alkalmas. A készülék izzója akár 120.000 villanásra is képes, így élettartama akár 14 év is lehet.


Siklás üzemmód

Gyors és hatékony IPL-kezelésért válassza a  siklás üzemmódot, ami több villanást és kevesebb kihagyott területet eredményez. A kis területek pontos kezeléséért csak nyomja meg és engedje fel a gombot.


Paraméterek

Villanások száma
300 000 Kész!
Üzemmódok száma
2 Kész!
Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!

Tulajdonságok

Villanások száma
300 000 Kész!
Üzemmódok száma
2 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.
» Tudj meg többet a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés különbségéről az IPL epilátorokról szóló cikkünkból!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Silk-Expert BD5009 IPL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-Expert BD5009 IPL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN Silk-Expert BD5009 IPL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-Expert BD5009 IPL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-Expert BD5009 IPL.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ