Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL

Termékkatalógus
Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL
4,3 13 értékelés
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test területek szőrtelenítéséhez, bőrtónus érzékelő, 400000 villanás, 2 cserélhető fej, 3 üzemmód, elektromos hálózat
Kód:  BRAEI916 Termékszám:  4210201220916 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL


SensoAdaptTM bőrtónus érzékelő

A bőr színe az egyes testrészeken más és más. A SensoAdaptTM (UV védelemmel) folyamatosan érzékeli bőrtónust és ennek megfelelően állítja be a villanás intenzitását, hogy a szőrtelenítés biztonságos és hatékony legyen.

Braun Silk-expert Pro 5 PL5137

A Skin Health Alliance (bőrgyógyász szövetség) ajánlásával.

Vezető, nemzetközi bőrgyógyász szervezet, dermatológusokkal és kutatókkal együttműködve látta el tanúsítványával a terméket. 


Új IPL technológia, 2x gyorsabb mint korábban

Mindkét láb legalacsonyabb energiaszinten történő kezeléséhez mindössze 9 percre van szükség. Siklás üzemmódban a villanások folytonossága gyorsabb kezelést tesz lehetővé. Ez az üzemmód nagyobb testrészekhez ideális. A precíziós üzemmód pedig a kisebb, érzékeny területekre alkalmas.

Pontos és bőrbarát

A precíziós fej lehetővé teszi kisebb vagy érzékeny területek kezelését, mint például az arc, a bikini vonal és a hónalj. A készülék 2 üzemmódban működtethető - normál és gyengéd. A kímélő mód érzékeny területekre és az IPL szőrtelenítéssel épp ismerkedők számára alkalmas.

400.000 villanás, 10 intenzitás fokozat

400.000 villanás (30% -kal több, mint az előző Braun Silk · expert 5 modellnél). A 10 választható intenzitásszint biztosítja, hogy a fényerősség mindig a bőrtónushoz igazodjon. 

Tervezd meg és kövesd nyomon a kezeléseket

A Braun Silk Expert Pro-val megtervezheted és nyomon követheted a bőrkezeléseket. Az alkalmazással áttekintést kapsz a teljes folyamatról, hogy tökéletes eredményt érhess el.


Nézzük, megfelelő-e számodra az IPL technológia:

A Braun Silk-expert IPL leghatékonyabb a világos közepes bőrszíneknél, ahol a szőrszál természetes szőke, sötétbarna vagy fekete. A készülék a kevésbé hatásos a nagyon szőke, vöröses, szürke vagy fehér szőrszálaknál, ahol kevesebb melanin található a fény elnyeléséhez.




Paraméterek

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Terület

Terület
Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Tulajdonságok

Villanások száma
400 000 Kész!
Üzemmódok száma
3 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.
» Tudj meg többet a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés különbségéről az IPL epilátorokról szóló cikkünkból!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-Expert Pro 5 PL5137 IPL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-Expert Pro 5 PL5137 IPL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ