A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Brita MaxtraPlus 6 Pack

Termékkatalógus
Brita MaxtraPlus 6 Pack
4,9 93 értékelés
Vízszűrő betét - szűrési fokozat: 4, 6 db/csomag - 2 065 Ft/patron
Kód:  sPTsc1539 Termékszám:  4006387079390 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Brita MaxtraPlus 6 Pack

Az újonnan kifejlesztett Brita szűrők hatékonyabb vízszűrést biztosítanak, mint korábban. A szűrő összetételének továbbfejlesztett keveréke és az új szűrési technológia még az eddiginél is hatékonyabb módon lép fel a klór és egyéb, a víz ízét hátrányosan befolyásoló anyagok kiszűrésében. A vízkő és a nehézfémek csökkentése még mindig ugyanazon a magas, minőségi szinten folyik, így a szűrő egyértelműen meghosszabbítja az otthoni készülékek élettartamát. A készülék 1 liter vizet egy percen belül megszűr, így nem kell sokáig várnod egy pohár tiszta vízre. A csomag négy újgenerációs szűrőpatront tartalmaz. Az új szűrővel az eddigieknél jobb vízminőséget érhetsz el anélkül, hogy új szűrőkannát kellene vásárolnod. 

Legfontosabb jellemzők

  • Újgenerációs Maxtra szűrő
  • Fejlesztett összetétel, hatékony vízszűrés
  • A szűrő csak természetes anyagokból áll
  • Egyedi 4 lépéses szűrés
  • Új szűrési technológia - MicroFlow
  • Magasabb arányú szűrő összetétel
  • A nehézfémek jelentős csökkentése
  • A víz keménységének és a vízkőnek jelentős csökkentése
  • 25%-al nagyobb klór kiszűrés
  • Kellemesebb ízű és illatú főtt ételek és italok
  • Hosszabb élettartamú készülékek
  • Könnyebb szűrőcsere
  • Kompatibilis a régebbi BRITA szűrőkancsókkal
  • Teljes mértékben újrahasznosítható
  • Szűrés az iható víz érdekében

Az új MICROFLOW technológia

Az innovatív Brita Maxtra Plus szűrőbetét új formával rnedelkezik, ami megkönnyíti az szűrő összeszerelését és cseréjét is. A szűrő összetételének elegye is nagyban megváltozott, javult. Ahogy a szűrő neve is sugallja, a Microflow technológia szén mikrorészecskékből (Micro Carbon Pearls) áll, melyeket kókuszdióhéjból nyertek ki. Az aktív részecskék mikromérete lehetővé teszi a szűrő összetételének mennyiségi növekedését. A mikrorészecskék több mikro pórust jelentenek, amely által eredményesebben szűrik ki a nemkívánatos anyagokat, és így nagyobb hatékonysággal működik a vízszűrő. A víz ízét és illatát negatívan befolyásoló klór és egyéb anyagok eltávolításában az újgenerációs szűrő 25%-al nagyobb hatékonysággal bír. Emellett magas szintű vízkeménység és nehézfém csökkentésre is képes a szűrő. 

Négy lépéses vízszűrés

A víz előszűrése  a szerves szennyeződések és a rozsda kiszűrésére már rögtön azután bekövetkezik, hogy a vizet a kannába töltöd.  A  vízszűrő tetején elhelyezett finomabb szövetű szita segítségével az ilyen módon kiszűrt részecskék vízbe jutása elkerülhető. Ezt követően a víz átfolyik a saját szűrőjén, amely egyedi összetételének köszönhetően gyantát és ezüstözött szenet tartalmaz. Mindkét szűrőanyag ételbiztonsági szempontból bevizsgált anyag. A gyanta csökkenti a víz keménységét, azaz a vízkőtartalmat és emellett csökkenti a víz nehézfém-tartalmát is, amelyek jelen lehetnek a vízvezetékekben. Ugyanakkor a víz megtartja a magnézium és a kalcium részecskéket. Amikor a víz érintkezik az aktív szén mikrorészecskékkel, az jelentősen csökkenti az olyan káros anyagok tartalmát a vízben, amelyek hátrányosan befolyásolhatják annak ízét és illatát, mint például a peszticidek, a klór és vegyületei. Az ezüstözött szén megakadályozza a lehetséges nemkívánatos baktériumok elszaporodását. A szűrő alsó oldalán található finomabb szövésű szűrő felelős a végső szűrésért. A speciális összetételű szűrő képes kiszűrni a legkisebb részecskéket is.

Környezetbarát és biztonságos

A BRITA Home szűrőket az ivóvíz megtisztítására használják, hogy növelje a víz minőségét és javítsa annak ízét. A Brita Maxtra Plus szűrőtest műanyagból készült, amely nem tartalmaz káros vegyületeket, és a vízzel való folymatos érintkezésre tervezték. A vízszűrő csak természetes anyagokat tartalmaz - gyanta és kókuszdióhéjból előállított ezüstözött aktív szén. A BRITA szűrő teljes egészében újrahasznosítható, így a használt szűrőbetéteket visszaveszik a forgalmazók, aminek újrahasznosítását ezután a BRITA végzi el. 

Miért használjunk BRITA szűrőt?

Hála a BRITA Maxtra Plus technológiának a szűrő még a legrosszabb csapvizet is tiszta és ízletes vízzé alakítja. A vízben lévő szűrők jelentősen csökkentik azokat az anyagokat, amelyek a víz ízét és szagát kellemetlenné teszik. Ezekért elsősorban az olyan nehézfémek felelősek, mint a vízcsövekben fellelhető ólom, réz és alumínium, és a színtelen és szagtalan klór és annak vegyületei. A szűrők  jelentősen csökkentik a víz keménységét és a vízkő tartalmat is. Minél lágyabb a víz, annál nagyobb az aroma feloldási képessége, így az a szűrt vízből elkészített italok jelentősen  jobb ízűek és illatúak lesznek. A szűrt víz rendkívül előnyös a sütéshez és a pároláshoz is, az így elkészített ételek jobban megtartják színüket és ízüket és jobb állaggal is rendelkeznek. Amikor káposztát vagy halételeket készítesz  szűrt vízből, azok teljesen elveszítik erőteljesebb szagukat. A vízkő mennyiségének csökkentése megnöveli a háztartási eszközök élettartamát, különösen azoknál a készülékeknél, amelyek vizet melegítenek. A lágy vízért a szobanövények is hálásak lesznek. A szűrt vízzel való öntözéstől ugyanis váratlan növekedésnek indulnak majd.


Paraméterek

Darabszám
6 db Kész!
Lépcsőzetes szűrés
4 Kész!

Tulajdonságok

Darabszám
6 db Kész!
Lépcsőzetes szűrés
4 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brita MaxtraPlus 6 Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRITA MaxtraPlus 6 Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brita MaxtraPlus 6 Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brita MaxtraPlus 6 Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brita MaxtraPlus 6 Pack.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ