A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

BRITA Pack 2 MAXTRAplus PL

Termékkatalógus
BRITA Pack 2 MAXTRAplus PL
4,9 28 értékelés
Vízszűrő betét - 150 l szűrőkapacitás, 2 db/csomag - 3 145 Ft/patron
6 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BRIFP153 Termékszám:  4006387104153
BRITA Pack 2 MAXTRAplus PL 6 290 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

BRITA Pack 2 MAXTRAplus PL

Az újonnan továbbfejlesztett BRITA szűrők a korábbinál hatékonyabb keményvíz-szűrést kínálnak. A továbbfejlesztett szűrőösszetétel és az új szűrési technológia a klór és más, a víz ízét hátrányosan befolyásoló anyagok még hatékonyabb befogását biztosítja. A vízkő és a nehézfémek csökkentése továbbra is ugyanolyan magas szintű, ami meghosszabbítja a háztartási készülékek élettartamát. A BRITA MAXTRA+ PL szűrőbetét akár 150 liter vizet is képes megszűrni, és és minden Brita vízforralóhoz használható, Maxtra vagy MAXTRA+ szűrőkkel.

A BRITA MAXTRA+ PL szűrőpatron főbb jellemzői, 2 db

  • Az új generációs Maxtra szűrők patronjait kemény ivóvíz kezelésére tervezték
  • Javított összetétel és hatékonyabb szűrés akár 150 liter vízhez
  • Nagyobb mennyiségű szűrőkeveréket használ és jobban szűri a nehézfémeket
  • A vízkő és a vízkeménység nagymértékű csökkenése
  • A BRITA MAXTRA+ PL szűrőbetét felfogja a klórt
  • Jobb íz az aromás italokhoz és főtt ételekhez
  • A BRITA MAXTRA+ hosszabb élettartamot biztosít a készülékek számára
  • Kompatibilis az összes BRITA szűrős vízforralóval

    Környezetbarát és felhasználóbarát

    A BRITA otthoni szűrőket ivóvíz kezelésére tervezték. Célja a víz minőségének és ízének javítása. Viszont semmi esetre sem változtatja ivóvízzé a rossz forrásból származó vizet. A Brita MaxtraPlus szűrők háza olyan műanyagból készül, amely nem tartalmaz káros vegyületeket, és amelyet vízzel történő állandó érintkezésre terveztek. A víz szűrését csak természetes anyagok biztosítják - gyanták és ezüstözött aktív szén, ami kókuszdió héjából készül. A BRITA szűrők teljesen újrahasznosíthatók, ezért a használt szűrőbetéteket vissza lehet juttatni a forgalmazókhoz. Ezután a BRITA újrahasznosítja őket.

    Miért érdemes használni a BRITA szűrőket?

    A BRITA MAXTRA+ szűrőknek köszönhetően a legrosszabb csapvizet is tisztává és ízletessé teheted. A vízszűrők jelentősen csökkentik azon anyagok tartalmát, amelyek negatívan befolyásolják a víz ízét és illatát. Ezek a vízcsövekből származó nehézfémek (ólom, réz, alumínium), valamint a klór és vegyületeinek íze és szaga. A BRITA Maxtra+ szűrők jelentősen csökkentik a víz keménységét és ezáltal a vízkő tartalmat. Minél lágyabb a víz, annál nagyobb az aromás anyagok oldódásának képessége, így a szűrt vízből készített italok és jobb ízűek és aromájúak lesznek. A víz így a főzéshez is jobb lesz, az ételek jobban megtartják színüket és illatukat, és jobban megőrzik a szerkezetüket. Káposzta- és halételek főzésekor elvonja a szagot. A vízkőmennyiség csökkentése pozitív hatással lesz a háztartási készülékek élettartamára is, különösen azok esetén, amelyek a víz melegítésére szolgálnak. A lágy vizet a szobanövények is kedvelik. Szűrt vízzel történő öntözés után biztosan megjutalmaznak buja növekedéssel.

    Kapacitás:
    2 × 150 l

    Csomagolás:
    2 darab



    Paraméterek

    Darabszám
    2 db Kész!
    Szűrő kapacitás
    150 l Kész!

    Tulajdonságok

    Darabszám
    2 db Kész!
    Szűrő kapacitás
    150 l Kész!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: BRITA Pack 2 MAXTRAplus PL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRITA Pack 2 MAXTRAplus PL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRITA Pack 2 MAXTRAplus PL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRITA MAXTRAplus PL - 2er Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRITA MAXTRAplus PL - 2er Pack.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ