Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Brother MFC-J200 Ink Benefit

Termékkatalógus
Brother MFC-J200 Ink Benefit
4,5 15 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós, A4-es szkenner/fénymásoló/fax, LCD, nyomtatási sebesség percenként 11 fekete-fehér és 6 színes oldal, 1200 x 6000 dpi, USB 2.0, WiFi
Kód:  PB127n0 Termékszám:  MFCJ200YJ1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Brother MFC-J200 Ink Benefit

Nyomtass egy oldalt akár 1 Ft-ért, 5%-os lefedettséggel!

Minőségi és színes nyomtatásra van szükséged, de nem akarsz rengeteg pénzt költeni a drága tintapatronokra? A Brother MFC-J200 Ink Benefit nyomtató és fénymásoló az ideális megoldás azok számára, akik megkövetelik a legjobb ár-teljesítmény arányt, ráadásul kényelmes bónusz lehetőségként képes vezeték nélküli hálózaton keresztül is nyomtatni egyszerűen, felesleges kábelek nélkül. Kompakt méretének és elegáns, időtálló kialakításának köszönhetően bármilyen helyiségben elfér, és megjelenésével soha nem fog kilógni onnan.

Hatékony nyomtatás


A nyomtatás még soha nem volt ilyen hatékony. A Brother nyomtatója akár 2400 fekete-fehér és 1300 színes oldalt képes nyomtatni, miközben a festékhasználatot a lehető legminimálisabbra csökkenti, mert ha elfogy a festék, elég csak az adott színű patront cserélni, így pénzt spórol. Ha pedig éppen kifogyott a színes festék, fekete-fehérben továbbra is képes lesz folytatni a nyomtatást.

Időt takarít meg


Amellett, hogy takarékos a patronköltséggel, a Brother nyomtató időt takarít meg. A gyors nyomtatással néhány pillanat alatt nyomtathatsz színes oldalakat, miközben a papírtálca akár 100 lapra terjeszti ki a feltöltési gyakoriságot.

Kényelmesen és vezeték nélkül


Csatlakozz a nyomtatóhoz bárhonnan a lakásból vezetéknélküli Wi-Fi technológiával. Nyomtathatsz A6-os vagy A4-es méretben, fotópapírra, különböző kártyákra, képeslapokra és még borítékra is.
 

Kényelmesen és vezeték nélkül


Az automatikus lapadagoló (ADF) segítségével felügyelet nélkül is könnyedén és egyszerűen scannelhetsz, másolhatsz és faxolhatsz többoldalas dokumentumokat. Tölts be akár 20 db A4-es oldalt, és digitalizáld gyorsan! A Brother Laminált Piezo nyomtatófej minimalizálja a sérüléseit, ezzel is növelve a gép élettartamát.

 

További információért látogasson el honlapunkra: 5xviceotisku.cz

 

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!
Szkenner tulajdonságok
Automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok
Automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
11 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
6 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
100 lap Kész!
Kimeneti tálcák
50 lap Kész!

Méret

Magasság
180 mm Kész!
Mélység
374 mm Kész!
Szélesség
435 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brother MFC-J200 Ink Benefit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother MFC-J200 Ink Benefit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brother MFC-J200 Ink Benefit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brother MFC-J200 Ink Benefit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ