Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Brother PDS-6000F

Termékkatalógus
Brother PDS-6000F
Szkenner - nagysebességű szkenner síküveggel, akár 80 oldal percenként, 600x600 dpi, LCD, ADF, duplex, USB 3.0
Kód:  PB455j5 Termékszám:  PDS6000FZ1 Gyártó honlapja:

Brother PDS-6000F

Hatásos nagy sebességű asztali szkenner Brother PDS 6000F számos fejlett képfeldolgozási funkciókat, még képes beolvasni mellett a hagyományos A4-es dokumentumok és különböző anyagokból. Kényeztesse hivatal vagy közvetlenül a vállalati szintű létesítmény, amely hozzájárul nemcsak a nagyobb hatékonyság, hanem a korszerűsítés. A készülék akkor is bővelkedik az automatikus lapadagoló kapacitása 100 A4-es lap, és ellenőrzi a sebessége akár 80 oldal vagy 160 kép percenként. Fel kell gyorsítani a munkafolyamatot, és lehetővé teszi a felhasználók, hogy átvizsgálja, átalakítására és terjesztésére beolvasott adatok gyakorlatilag bármilyen adattár vagy dokumentumkezelő rendszer. 

legfontosabb jellemzői

  • A legtöbb modern USB 3.0 interfész
  • Kompatibilis a legtöbb képalkotó alkalmazásokhoz
  • Modern OCR technológia képes átalakítani egy "kép" a szövegben
  • Gyors kétoldalas beolvasás (80 oldal percenként, vagy 160 kép per perc)
  • Lehetőségét szkennelés közvetlenül alkalmazások, FTP, megosztott mappák és online tárolási
  • ADF - automatikus beolvasását akár 100 lap
  • Széles körű támogatást beolvasott média

Progresszív és hatékony technológiák

Most, a legújabb és leggyorsabb interfész a piacon, az USB 3.0 technológia, az is nagy előny ezt a modellt. Ezzel kapcsolat Brother azonnal készen áll a beolvasásra, és szokatlanul gyorsan és egyszerűen. Fejlett képfeldolgozási funkciók és szöveges már többször hozzájárul megtakarítások egy sorban. Minőségének javítása a beolvasott kép, távolítsa háttér és a szöveg felismerés eredménye a kevesebb elvesztegetett tinta a nyomtatott dokumentumok, csökkenti a fájlméretet megosztását, és létrehoz egy jól olvasható cikkek olvasása közben. A nagy vonás van a lehetőség, hogy átvizsgálja dokumentumok egy "kereshető" PDF, amelyet később megkönnyíti a keresést szavak vagy kifejezések.

Hálózati interfész és a magas biztonsági

Ez a modell gazdagítja panel hálózati interfész, amely lehetővé teszi a megosztott szkenner funkciókat több felhasználó. Kombinálva a tökéletes ruhát Brother szoftver lehetővé teszi a beolvasás közvetlenül FTP-re, például a Google Drive, Evernote, Dropbox, email, vagy a Microsoft onedrive. Ne aggódj, egy fontos aspektusa ez a szkenner is egyben biztonsági - a lapolvasás használnak széles körű biztonsági funkciókat.

További információk:

csatlakozás:
USB 3.0

Beolvasás:
Szélesség: 51-218 mm
Hosszúság: 54-5994 mm

Méretek Scanner:
316 × 187 × 183 mm

súly:
4,7 kg

Fogyasztás működés / mode "Ready" / Sleep / Off:
59 W / 19 W / 1,6 W / W 0,3

A csomag tartalma:
scanner
hálózati adapter
USB 3.0 kábel

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brother PDS-6000F
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother PDS-6000F. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brother PDS-6000F. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brother PDS-6000F.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ