30 dnů na vrácení Shop roku

Brother QL-650TD

Termékkatalógus
Brother QL-650TD
5 2 értékelés
Öntapadó címke nyomtató - LCD, max. 62 mm, akár 300dpi, közvetlen termikus nyomtatást, nyomtatási sebesség 90 mm / mp, USB, Word, Excel, Outlook támogatás
Kód:  PB093 Termékszám:  QL650TDA1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Brother QL-650TD

Ezzel az LCD-kijelzővel ellátott nyomtatóval az öntapadós címkék nyomtatása gyors és egyszerű. Az előre beállított sablonokat átküldhetjük az eszköz tárhelyére, majd a címkéket a számítógép további használata nélkül kinyomtathatjuk. A nyomtató nagyon egyszerű használat mellett 25 mm-estől legfeljebb egy méteresig bármilyen méretű címkét tökéletes minőségben képes kinyomtatni. A készülék ideális választás otthoni és irodai felhasználásra, hiszen az általa nyomtatott címkékkel könnyen rendszerezhetünk például mappákat, de  akár borítékokat, csomagokat, CD-ket vagy DVD-ket is felcímkézhetünk. A nyomtató USB porton keresztül egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez, és támogatja a közvetlen nyomtatást a Microsoft Word, Excel és az Outlook eszközökről is.

A készülék által nyomtatott címkék szélei a beépített automatikus vágóberendezésnek hála mindig tiszták és élesek. A könnyű használat mellett a nyomtató további előnye a sokoldalúság és a gyorsaság, hiszen percenként akár 50 címkét is képes kinyomtatni kiváló, 300 dpi-s felbontásban. Mivel a készülék közvetlen hőnyomtatási technológiát alkalmaz, így nem kell festékre vagy tonerre költeni. A nyomtatóhoz egy praktikus szoftver is tartozik, amellyel 8 m hosszú és 62 mm széles öntapadós papírtekercsekből gyárthatunk címkéket.

Műszaki adatok:

Nyomtatási technológia:
Közvetlen hőnyomtatás

Felbontás:
Akár 300 dpi

Szükséges kiegészítők:
papírtekercs címkéhez

Címketípus:
DK-tekercs különálló vagy végtelenített nyomtatáshoz

A maximális címkeszélesség:
62 mm

Nyomtatási sebesség:
90 mm / mp
50 címke / perc

LCD:
16 karakter x 2 sor

Szabványos portok:
USB
RS-232

Vágóberendezés:
automatikus

Mellékelt tartozékok:
Címketervező szoftver
8 m hosszú 62 mm széles címketekercs

Paraméterek

Nyomtató technológia
Hőátalakító Kész!
Csatlakozás
USB, RS-232 Kész!
Kijelző
Informatív Kész!
Szín
Fekete Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Hőátalakító Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, RS-232 Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brother QL-650TD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother QL-650TD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brother QL-650TD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brother QL-650TD.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ