Rapture Shop roku

Brother VC-500W

Termékkatalógus
Brother VC-500W
3,7 3 értékelés
Címkenyomtató - maximális címkeszélesség: 50 mm, felbontás: 313 DPI, airPrint, WiFi és USB
66 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PB093r Termékszám:  VC500WZ1 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

82 680 Ft
Szett megvásárlása

Brother VC-500W

A Brother VC-500W nyomtató színes kristályokat használ

A teljesen színes címkenyomtatóval nincs szükséged tintára a címkék elkészítéséhez. A Brother VC-500W címkenyomtató ugyanis különleges, hőérzékeny színes kristályokat alkalmaz a nyomtatáshoz. A megannyi színnel, amellyel a Brother VC-500W cimkenyomtató büszkélkedhet, bármilyen színkombinációjú címkét létrehozhatsz. Ezek után már soha nem jelent majd problémát a vállalati logók, a munkavállalói fotók vagy afontos információk kinyomtatása. A VC-500W cimkenyomtató a P-touch Editor programmal érkezik, ez gondoskodik a címkéid tökéletes dizájnjáról.

A Brother VC-500W hőszublimációs címkenyomtató főbb jellemzői 

  • Stílusos, kompakt nyomtató
  • Rugalmas címkeszélesség
  • Brother P-Touch Editor szoftver a címketervezéshez
  • Csatlakozás USB-n és Wi-Fi-n keresztül
  • Nincs szükség tintára a használatához
  • Teljesen színes címkenyomtató
  • A Brother VC-500W címkenyomtató praktikus méretekkel rendelkezik
  • Egyszerű csatlakozás az okostelefonhoz

Egyedi címkeminőség

A Brother VC-500W cimkenyomtató lenyűgöz tulajdonságaival. Ez a modell egy olyan színes címkekészítő, amellyel számos színű és stílusú címkét hozhatsz létre. Emellett lehetőséged van fotókkal és képekkel gazdagítani a dizájnodat, így még tovább fokozhatod a címkék megjelenését.

Különleges színű kristályok

A ZINK® Zero-Ink® technológiának köszönhetően a címkenyomtató tinta nélkül is működik. Ez legfőképpen a hőre aktiválódó színes kristályoknak az érdeme. Így soha többé nem szükséges a toner patronok miatt aggódnod, amikor a Brother VC-500W címkenyomtatót használod.

Windows PC és Mac

A Brother P-Touch Editor szoftvert a címkék tervezéséhez készítették, segítségével pontosan az elképzelésed szerint alkothatod meg a címkéket. A képek beszúrása mellett több száz elérhető szimbólum, clip art és keret áll rendelkezésedre.

Egyszerű kapcsolat az okostelefonnal

A Brother VC-500W címkenyomtató előnye, hogy a mobiltelefonoddal is működik. Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy létrehozod a számodra szükséges dizájnt az okostelefonodon, majd elküldöd a címkenyomtató készülékének. Használd fel a kedvenc képeidet, betűtípusodat vagy keretedet. Semmi sem szabhat határt a képzelőerőnek!

Könnyű nyomtatás az AirPrint technológiával

A Wi-Fi kapcsolat segítségével az iPad vagy iPhone készülékekről is nyomtathatsz címkéket. Minderről az AirPrint technológia gondoskodik, amely megőrzi a képek teljes minőségét.

Rugalmas címkeszélesség

5 különböző címkebeállítás közül választhatsz. Ezek a 9, 12, 19, 25 és 50 mm szélességű címkék. Habár a Brother VC-500W címkenyomtatója kis méretű, így bárhová magaddal viheted, a benne található címketekercs 5 méter hosszúságú és számos címke nyomtatásához elegendő.



  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!
Magasság
96 mm Kész!
Mélység
116 mm Kész!
Szélesség
113 mm Kész!
Tömeg
0,66 kg Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Méret

Magasság
96 mm Kész!
Mélység
116 mm Kész!
Szélesség
113 mm Kész!
Tömeg
0,66 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!

Tulajdonságok

Nyomtatási felbontás
313 DPI Kész!
Maximális címkeszélesség
50 mm Kész!
Funkció
AirPrint Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brother VC-500W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother VC-500W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brother VC-500W.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ